Anmeldelse:
Roadsurfing Hub 2.5 – Et fantastisk elektrisk skateboard

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du er vild med skateboards, eller hvis du er glad for høj fart, vil du elske et elektrisk skateboard. Et elektrisk skateboard er en rigtig god transportmulighed. Du kan køre i skole, mødes med vennerne i byen eller ankomme på arbejdet uden at have trådt for hårdt i pedalerne og svedt for meget.

Det er også en mere miljøvenlig form for transport end eksempelvis bil eller scooter, da skateboardet er eldrevet. Hos eRiders har vi fundet nogle af de bedste elektriske skateboards, så du slipper for at skulle lede nettet tyndt. Du kan tage et kig på vores udvalgte favoritter, hvor du får et indblik i både fordele og ulemper ved de forskellige modeller.

På den måde kan du vælge det helt rigtige skateboard til formålet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Hvad skal du overveje, før du køber et

 • Hvor langt kan skateboardet køre på en fuld opladning? Du vil naturligvis gerne have et skateboard, der kan køre så langt på én opladning, som overhovedet muligt. Så er du fri for at bekymre dig om flade batterier, når du er på farten.
 • Hvor lang tid er skateboardet om at lade op? Det er praktisk med et skateboard, der kan lade hurtigt op. På den måde kommer du hurtigere tilbage på vejen eller skaterrampen, og du behøver ikke huske at sætte stikket i natten over.
 • Hvor høj er skateboardets tophastighed? Hvornår en hastighed er høj nok, vil afhænge af din personlige smag. For nogle kan et elektrisk skateboard næsten ikke køre hurtigt nok. For andre er en mindre hastighed bedre og mere sikkert. Ofte vil du opleve, at skateboards, der kan køre hurtigt, er dyrere. Derfor kan det godt betale sig at overveje, hvor meget fart, du egentlig har brug for.

arrow-more

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Roadsurfing Hub 2.5 - hurtig motor og lang rækkevidde

Danske Roadsurfing har skabt HUB 2.5, som er et elektrisk skateboard i topklasse. Du får en bedre og mere effektiv motor end de tidligere versioner af HUB.

Motoren gør dig også i stand til at køre både hurtigere og længere på en fuld opladning. Den forbedrede motor giver dig en lækker følelse, når du cruiser.

Dagens bedste priser og tilbud på Roadsurfing Hub 2.5:

 • Overkommeligt prisleje
 • Brættet er fremstillet af 100% bambus
 • Dansk design

Mere om Roadsurfing Hub 2.5

SPECIFIKATIONER

 • Batteri: 6.0Ah Samsung
 • Rækkevidde: MAX 15-25 km
 • Topfart: 39km/t

Med HUB 2.5 har Roadsurfing opdateret skateboardet med nye 560w motorer. Motorerne giver en kraftigere acceleration, så du kan mærke suset, når du kører. Motorerne giver også mulighed for at nå en topfart på 39km/t.

HUB 2.5 har fået bedre batterier end sine forgængere. Du kan køre op til 25 km, før du bliver nødt til at oplade skateboardet. HUB 2.5 har stabilitetstrucks, der giver dig en meget bedre drejeevne på skateboardet.

 

Når du vælger HUB 2.5, er du sikret et skateboard, der er opdateret med den nyeste ESC. Det giver dig et skateboard, der er 100% opdateret på performance. Når skateboardets performance er 100% opdateret, vil du få en bedre køreoplevelse og vigtigst af alt – større sikkerhed.

Designmæssigt er skateboardet holdt i en stilet, sort farve. Der er flotte, pink detaljer på skateboardet, som skaber en rigtig ”wow”-effekt. Hvis du godt kan lide det eksklusive udtryk, vil du skille dig ud med designet på HUB 2.5.

Selve brættet på skateboardet er fremstillet af 100% bambus. Det er et slidstærkt materiale, der stadig tillader brættet at have en høj grad af fleksibilitet. Det giver dig et bræt, som både har en lang holdbarhed, men som også er behageligt at stå på. Den høje fleksibilitet gør også brættet nemmere at manøvre.

Hvis du er den bæredygtige og klimabevidste type, vil det også gøre dig glad at vide, at bambussen også er et yderst bæredygtig materiale.

Som en ekstra bonus er der også udviklet nye cases til både batteriet og ESC. Casene er designet til at være resistente over for vand. På den måde bliver der passet ekstra godt på både dit batteri og ESC, mens du står på skateboardet.

Fordele og ulemper ved Roadsurfing Hub 2.5

Fordele

 • 560w motorer
 • Kraftig acceleration
 • Op til 25 km, på én opladning

Ulemper

 • Ikke egnet til våde forhold

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Roadsurfing Hub 2.5

Hvor hurtigt må man køre på elektrisk skateboard i Danmark?

Selvom nogle skateboards er designet til at kunne komme op i imponerende hastigheder, er der dog nogle begrænsninger for farten i Danmark. Du vil oftest suse afsted på dit elektriske skateboard på cykelstierne eller på byens veje, og her er der en hastighedsgrænse på 50 km/t. Det betyder, at du typisk kan komme op på siden af bilerne, men du må altså ikke køre hurtigere end alle andre køretøjer inde i byen.

Der er dog lige et lille mén: Køretøjet må højst køre 20 km i timen ved egen drift. Det vil altså sige, at motoren på dit elektriske skateboard ikke af sig selv må få dig op på de 50 km/t; det kan kun ske, hvis du for eksempel kører ned ad bakke eller bare har virkelig stærke benmuskler.

Du skal også være bevidst om, at der er andre krav til elektriske skateboards i Danmark. Ligesom ved en cykel skal du huske at have lys på dit skateboard, så du er nem for andre trafikanter at opdage i trafikken. Der er også krav om, at du skal bære mindst én hvid refleks foran og én rød refleks bagpå. Det skal være sådan, at en modkørende bilist skal kunne se dig fra helt op mod 300 meters afstand.

Er Roadsurfing Hub 2.5 et godt elektrisk skateboard?

Roadsurfing Hub 2.5 er skabt af danske designere og ingeniører, der har forstand på, hvordan man sammensætter et effektivt, sikkert og stilet køretøj. Det er ikke for ingenting, at Roadsurfing anerkendes som et topklasse-brand, og med deres Hub 2.5 har de atter bevist, at et elektrisk køretøj kan imponere i trafikken.

Roadsurfing Hub 2.5 er et godt elektrisk skateboard, da den både har en kraftig motor og et stærkt batteri. Det betyder, at du hurtigt vil kunne accelerere og komme op i høj fart, samtidig med at batterilevetiden kan strække sig til op mod 25 km.

Roadsurfing skiller sig ud fra sine konkurrenter ved at gå den ekstra mil, og derfor er Hub 2.5 også et meget miljøbevidst valg. Brættet på skateboardet er fremstillet af 100% bambus, og da batteriet holder i lang tid, vil du heller ikke forbruge mange ressourcer på dette elektriske skateboard.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Jasmin Osther

På YouTube tester og anmelder Jasmin Osther forskellige elektriske skateboards, så seerne får bedre mulighed for at beslutte sig for et køb.

Jasmin Osther giver Roadsurfing Hub 2.5 en overvejende positiv anmeldelse.
Anmeldelsen er udført den: 20. august 2021
Du kan se hele anmeldelsen her

FAQ

Hvilket el skateboard er det bedste?
Et at de bedste el skateboards, som er på markedet lige nu, er modellen Roadsurfing HUB 2.5. Skateboardet er lavet af det eneste danske brand, som laver elektriske skateboards, hvilket er et kvalitetsstempel. Dertil kan skateboardet køre hele 25 km på én opladning og opnå en topfart på 39 km/t.
Når du skal vælge et el skateboard, så er noget af det vigtigste at undersøge, hvor langt skateboardet kan køre pr. opladning. Her vil det være optimalt at vælge et skateboard med en så lang distance som muligt. Dertil er skateboardets tophastighed også værd at tage et kig på.
Er et el skateboard pengene værd?
Hvis du har en kærlighed til at stå på skateboard, men gerne vil lidt hurtigere og nemmere fra punk a til punkt b, så kan et el skateboard bestemt være pengene værd. Med et el skateboard kan du nemt suse igennem byens gader på en sjov og cool måde.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme