Segboard - Bedst i test:
De 4 bedste segboards og hoverboards

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Segboards er et transportmiddel, der bliver mere og mere populært. Det er fordi, det både kan bruges ud fra et praktisk henseende, men også er sjovt at bruge i fritiden. Udover muligheden for at bringe dig hurtigt og elegant fra A til B, virker det næsten som en form for legetøj, så du næsten ikke kan stille det fra dig, når du kommer hjem. Inden du køber nyt segboard, skal du overveje, hvad du skal bruge det til. Skal det være transportmiddel, betyder rækkevidde, hastighed og opladningstid en del, men det er mindre vigtigt, hvis det udelukkende skal bruges som legetøj. Hvis du er afklaret i, hvilken type segboard du er på udkig efter, så er du sikker på at få valgt det rette. Til at hjælpe dig med det, vil vi i denne guide præsentere dig for de bedste hoverboards. Vi guider dig gennem fordele og ulemper ved de forskellige boards, og hvad eksperter og anmeldere synes om dem. På den måde kan du tage et informeret valg, så du er sikker på, at du får præcis det segboard, der passer til dine ønsker, behov og prisklasse.

Vores udvalgte segboards

Hummer Segboard 3.0
Lager

Hummer Segboard 3.0

BEDSTE SEGBOARD TIL TERRÆN Gå til bedste pris
2.494 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Lager

Denver Segboard HBO-6620

BLANDT DE BEDSTE SEGBOARDS TIL PRISEN Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Hummer Segboard 2.0

GODT SEGBOARD FOR VOKSNE Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Denver Segboard HBO-6750

ET GODT VALG FOR NYBEGYNNERE Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Seneste ændring:

Vi har rykket Denver DBO-6500 Segboard til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere

Tidligere ændringer:

8. december 2021

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af segboards, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

3. december 2021

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste segboards i test-guiden 2023:

Hvad skal du overveje, før du køber et segboards

Maksimal belastning

Maskimal belastning er den vægtgrænse, som en Segway sikkert kan bære, mens den er i brug. Det er vigtigt, at du kender til den maksimale belastning, da den kan påvirke ydeevnen, batteriets levetid og din generelle sikkerhed. En belastning under de 100 kg er beregnet til lettere brugere, som typisk vil være børnemodeller. Alt mellem 100 og 120 kg er en ret gennemsnitlig belastning, hvor de fleste vil være i stand til at køre uden problemer. Du kan også finde endnu mere robuste Segways med et kraftigere design, der kan bære mere. De vil dog også ofte være dyrere.

Batteritid

De fleste batterier på segways har en rækkevidde på mellem 10 og 25 km, hvor de flestes daglige behov dækkes. Mindre modeller er beregnet til begyndere eller yngre børn, og har derfor også ofte en kortere rækkevidde. Så hvis du køber et segboard til et barn eller en nybegynder, skal du altså ikke lade dig afskrække af en kortere batteritid.

Når det er sagt, handler batteriets kvalitet ikke kun om den rækkevidde, det tilbyder, men også batteriets levetid. Batterier med højere kapacitet og kvalitetsceller vil kunne klare sig i længere tid, før de begynder at opbruge strømmen hurtigere.

Hastighed og hjul

Afhængigt af hvor du planlægger at tage din segboard hen, kan det være en god idé at overveje den maksimale hastighed for en bestemt model, samt hvilken type hjul, den har. Begyndere vil have gavn af lavere hastigheder, da det tager tid til at lære og finde sig til rette på et hoverboard. Det kan også være, at du vil have noget langsommere, hvis du planlægger at bruge det indendørs. De fleste modeller har en maks. hastighed på op til 12 km/t.

Alt, hvad der er hurtigere end det, vil normalt være en performance- eller adventure-model, som er bedre at bruge udendørs og på mere ujævnt terræn. De kan køre op til 20 km/t og endda 25 km/t afhængigt af modellen. Når det kommer til hjulene, skal du overveje, om du vil køre offroad på dit segboard, og hvis det er tilfældet, skal du kigge efter større hjul med bedre gevind og mere greb.

Pris

De fleste modeller koster i dag mellem 1.000 DKK og 2.500 DKK, hvor prisforskellen afhænger mest af, hvilke ekstra funktioner en bestemt model har. Lettere begyndermodeller vil typisk være billigere, mens offroad- og performance-modeller sandsynligvis vil ligge over de 2.500 kroner.

Som altid er det bedst at overveje dine behov – skal den være hurtig og vild, eller skal segboardet bare køre dig fra a til b i et stille og roligt tempo.

Bruger- og ekspertanmeldelser

Eksperterne dykker helt ned i de tekniske aspekter, sikkerhedsfunktioner, byggekvalitet og generelle præstationer. De tester Segbaordet i forskellige terræner, måler faktiske tophastigheder og evaluere batteriets ydeevne.

Derudover har du brugerne, som deler deres erfaringer med hensyn til brugervenlighed, holdbarhed, batteritid og generelle tilfredshed. Her kan du forsøge at kigge efter mønstre i anmeldelserne – hvis flere brugere nævner det samme problem, kan det sandsynligvis være en legitim bekymring.

arrow-more

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte segboards

Se hele tabellen

BEDSTE SEGBOARD TIL TERRÆN test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hummer Segboard 3.0 - Holdbart hoverboard til alt terræn

Hummer Segboard 3.0 er ideelt til dig, der gerne vil have et moderne og intelligent transportmiddel, som er rustet til alle slags udfordringer. Segboardet er terrængående, hvilket betyder, at du ikke længere er begrænset til tørre cykelstier og flad asfalt.

 

Hummer Segboard 3.0
BEDSTE SEGBOARD TIL TERRÆN

Dagens bedste priser og tilbud på Hummer Segboard 3.0:

 • Hurtig genopladning
 • Maks. belastning på 120kg
 • Tilhørende app

Mere om Hummer Segboard 3.0

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4400 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 800 W

På grund af det unikke vejgreb og de kraftige gummidæk kan du snildt tage dette board med ud på grus, i mudder eller på græs. Motoren er kraftig, og du kan opnå en hastighed på 15 km/t. Samtidig har du en rækkevidde på op til 15 km på én opladning. Når batteriet er tomt, kan du lade det op igen på halvanden time. Den maksimale belastning er 120 kg og mindste belastning er 25 kg.

Den nyeste teknologi
Med Hummer 3.0 kan du via app’en på din smartphone tilpasse køreegenskaber, lave en selvdiagnosticering af dit board og se det hele direkte på mobilen. Du kan hurtigt og nemt tænde segboardet og samtidig aktivere auto-balance-funktionen, som sørger for, at du uden besvær kan stille dig op på boardet og køre derudaf.

Med opgraderingen til 3.0-versionen er boardet produceret i aluminium-stel, hvilket gør det særdeles holdbart. Det er perfekt til terrængående kørsel, når du fx kører i græs eller grus.

I den tilhørende app kan du også se det aktuelle batteriniveau på segboardet. Du kan også kontrollere lyset og lave din helt egen farvekombination, eller du kan vælge at aktivere/deaktivere den selvbalancerende funktion, når det tændes og samtidig ændre på den maksimale hastighed.

 

eRiders's vurdering

Vi synes Hummer Segboard 3.0 skiller sig ud med sin høje kvalitet og et meget tiltalende design. Segboardet kan prale med en robust motor, der sikrer dig både kraft og stabilitet, kombineret med en solidt greb, der gør din tur mere jævn, og giver dig mere kontrol – især i ujævnt terræn. Den selvbalancerende funktion, som nok er en af dens vigtigste egenskaber, fungerer ved hjælp af en simpel fodbetjent tænd/sluk-knap, så både begyndere og erfarne brugere nemt kan betjene den.

Mens nogle måske bliver skræmt lidt væk af prisen, der ligger over gennemsnittet, er det vigtigt at overveje den overlegne kvalitet og de innovative funktioner, som uden tvivl retfærdiggør prisen. Ikke desto mindre er rækkevidden lidt kortere end nogle af de andre modeller, vi har kigget på.

Men i betragtning af de mange fordele, som overgår de fleste konkurrenter, har vi fundet frem til, at Hummer Segboard 3.0 er oplagt til dig, som ønsker en model til offroad – du får en overlegnen kvalitet og ydeevne, som de færreste modeller kan matche.

Prisvenlig

85

Kraft

95

Batteri

90

Transportabel

85

Holdbarhed

95

Fordele og ulemper ved Hummer Segboard 3.0

Fordele

 • Selvbalancerings-funktion er nem at aktivere/deaktivere
 • Kan køre i alt terræn
 • Konstruktion af høj kvalitet
 • Godt overordnet design
 • Stærk motor og godt vejgreb

Ulemper

 • I den dyrere ende af prisskalaen
 • Kortere rækkevidde i forhold til lignende modeller

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hummer Segboard 3.0
BLANDT DE BEDSTE SEGBOARDS TIL PRISEN test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denver Segboard HBO-6620 - Til dig, der vil have høj komfort under kørslen

 • 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google
 • 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.de

Denver Segboard HBO-6620 vil være det ideelle valg til dig, der ønsker et meget højt niveau af komfort under din kørsel.

Produktet kommer med mange gode funktioner. Du kan glæde dig over det smarte LED-lys, som oplyser vejen foran brættet, og når apparatet er tændt, kan det balancere på egen hånd.

Denver Segboard HBO-6620
BLANDT DE BEDSTE SEGBOARDS TIL PRISEN

Dagens bedste priser og tilbud på Denver Segboard HBO-6620:

avXperten
På lager
1.479 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Godkendt til brug i Danmark
 • Balancerer på egen hånd
 • LED-lys i fronten

Det skal du vide, før du køber Denver Segboard HBO-6620

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 10 km
 • Tophastighed: 12 km / h
 • Maks. brugervægt: 90 kg
 • Effekt: 500 W

Udmærket rækkevidde
Når du skal vælge dit næste segboard, bør du tage rækkevidden med i betragtning. På Denver Segboard HBO-6620 kan du køre 10 kilometer på en fuld opladning. Det er fint, men noget mindre end på andre modeller.

Holdbare hjul i ABS-plast
Modellen er konstrueret af solide og holdbare materialer. Det gælder blandt andet det brudsikre ABS-plast, og så er hjulene skabt i stærkt gummi, som giver dig en jævn kørsel uanset terrænet. 

Fin hastighed og hurtig opladning
På enheden kan opnå en hastighed på helt op til 12 kilometer i timen. Det er pænt uden at være prangende. Det indbyggede genopladelige batteri sørger for en kort opladningstid, så du nemt og hurtigt kan komme på farten igen.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Denver Segboard HBO-6620

Brugeranmeldelserne fra Google og Amazon har meget positivt at sige om produktet. I Googles samling af brugeranmeldelser tildeles den hele 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 27 anmeldelser. På Amazon får apparatet 4 ud af 5 stjerner baseret på 52 anmeldelser, hvilket er en flot bedømmelse.

Rosen går især på, at det er meget nemt at komme i gang med segboardet, mens kørslen føles utrolig glat og behagelig. Brugerne hæfter sig også ved den gode rækkevidde og det smarte genopladelige batteri.

Mere om Denver Segboard HBO-6620

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 10 km
 • Tophastighed: 12 km / h
 • Maks. brugervægt: 90 kg
 • Effekt: 500 W

eRiders's vurdering

På redaktionen har vi kåret modellen til ”Blandt de bedste segboard til prisen”, da du får rigtig mange gode funktioner for dine investeringspenge.

Vi anbefaler især produktet, da det kommer med den avancerede gyro-teknologi, som hjælper dit bræt med at balancere helt af sig selv. Så kan du let komme i gang, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Vi er også begejstrede for det smarte genopladelige batteri, som er indbygget, og så er det en stor fordel, at segboardet kommer med robuste dæk. Fælgene er af aluminium, hvilket giver et æstetisk løft. Det er dog værd at bemærke, at varianten maksimalt kan tåle en vægtbelastning på 90 kilo, hvilket er en smule lavt.

Prisvenlig

100

Kraft

85

Batteri

90

Transportabel

95

Holdbarhed

80

Fordele og ulemper ved Denver Segboard HBO-6620

Fordele

 • Med avanceret gyro-teknologi
 • Nem at bruge
 • Dele er fremstillet af brudsikkert ABS-plast
 • Robuste gummidæk med aluminiumsfælge
 • Indbygget genopladeligt batteri

Ulemper

 • Kan ikke tåle en høj vægtbelastning
GODT SEGBOARD FOR VOKSNE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hummer Segboard 2.0 - Hoverboard med stærkt vejgreb

Segboardet er et godt valg til dig, som gerne vil udfordre dit indre legebarn. Da Hummer Segboard 2.0 har et godt vejgreb og er terrængående, er du ikke begrænset til tørre cykelstier og flad asfalt – Du kan nemlig snildt tage dette board ud på grus, i mudder eller på græs.

Hummer Segboard 2.0
GODT SEGBOARD FOR VOKSNE

Dagens bedste priser og tilbud på Hummer Segboard 2.0:

Innoliving.dk
På lager
1.995 kr. 3.995 kr.
savier 2 Rabatkoder fundet party

Vi har fundet 2 Rabatkoder til Innoliving.dk. Download Savier og få tilføjet den bedste ved check out finger

Indløs rabat, installér Savier 🔓
 • Stærkt vejgreb
 • Hurtig genopladning
 • Maks. belastning på 120kg

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4400 mAh
 • Rækkevidde: 12 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Effekt: 700 W

Hummer 2.0 er skabt til terræn, og med de 8,5″ hjul kan du nemt køre over bump, grus, sand osv. Når batteriet er fuldt opladet, kan du køre op til 12-15 km på en enkelt opladning. Topfarten er 15 km/t, hvilket er tilstrækkeligt for langt de fleste brugere.

Segboardet er sikkerhedsgodkendt og både CE og RoHS certificeret, hvilket er din sikkerhed for et sikkert og stabilt produkt. Segboardet kan klare en belastning på op til 100 kg, og er således egnet til både børn, unge og voksne.

Mere om Hummer Segboard 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4400 mAh
 • Rækkevidde: 12 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Effekt: 700 W

eRiders's vurdering

Vi synes, at Hummer Segboard 2.0 præsenterer sig som en solid mulighed for dig, der søger et pålideligt og kraftfuldt segboard. Hummer Segboard kommer med store hjul, som giver et godt greb, der fungerer godt til forskelligt terræn. Segboardet drives af en robust motor, og lover en livlig præstation, samtidig med at den er overraskende nem at kontrollere. Derudover er en af de mest fremtrædende egenskaber dens hurtige opladning, så du kan bruge mere tid på at vente og mere på at køre. Derudover har vi prisen, der ligger under gennemsnittet, hvilket gør segboardet til et godt valg for dig, der søger god værdi for pengene – uden at gå på kompromis med funktionerne.

Hvis vi skal nævne et minus, så er det, at Segboard 2.0 ikke egner sig til nybegyndere. Den er meget kraftig, mens funktionerne kan virke en smule overvældende for nybegyndere. Når det er sagt, så synes vi, at 2.0 Hummer er en rigtig god mulighed for dig, der gerne vil suse ud af landevejen med høj fart, uden du har behøvet at tømme din bankkonto fuldstændig.

Prisvenlig

95

Kraft

90

Batteri

90

Transportabel

90

Holdbarhed

90

Fordele og ulemper ved Hummer Segboard 2.0

Fordele

 • Store hjul med godt vejgreb
 • Kraftig motor
 • Nem at styre
 • Hurtig opladning
 • Priser under gennemsnittet

Ulemper

 • Kan overvælde begyndere

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hummer Segboard 2.0
ET GODT VALG FOR NYBEGYNNERE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denver Segboard HBO-6750 - Godt segboard til nybegyndere

Denver Segboard HBO-6750 vil være et fordelagtigt valg til dig, der gerne vil opnå den optimale balance under din kørsel.

Den avancerede gyro-teknologi i kombination med et stærkt litium-batteri gør, at produktet skiller sig ud fra mængden. De sørger for, at brættet balancerer helt på egen hånd, hvilket giver dig en perfekt kontrol.

Denver Segboard HBO-6750
ET GODT VALG FOR NYBEGYNNERE

Dagens bedste priser og tilbud på Denver Segboard HBO-6750:

avXperten
På lager
1.529 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • Godkendt til brug i Danmark
 • Med avanceret gyro-teknologi
 • Kraftfuldt 36V litium-batteri

Det skal du vide, før du køber Denver Segboard HBO-6750

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 700 W

Kommer med en fin rækkevidde og hastighed
Produktet kan nå en tophastighed på 15 kilometer i timen, hvilket er ganske højt. Rækkevidden på 15 kilometer er også udmærket, og så er batteriets opladningstid kort, hvilket er en stor fordel.

Kan holde til en høj vægt
Denver Segboard HBO-6750 kan holde til en vægtbelastning på hele 120 kilo. Det er meget højt i forhold til konkurrenterne på markedet.

Solide gummihjul til de ujævne terræner
Du skal huske at overveje, hvilket terræn du gerne vil køre på segboard i. Jo hårdere terræn, jo større skal hjulenes diameter gerne være. Enheden kommer med store hjul i stærkt gummi, hvilket betyder, at du sagtens kan tage den med ud i de hårdere terræner.

Mere om Denver Segboard HBO-6750

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 700 W
Prisvenlig

100

Kraft

90

Batteri

85

Transportabel

95

Holdbarhed

80

Fordele og ulemper ved Denver Segboard HBO-6750

Fordele

 • Fremstillet i stærkt ABS-materiale
 • Kan balancere på egen hånd
 • Oplader og dansk manual medfølger
 • Smart LED-belysning

Ulemper

 • Små hjul

Hvad er et segboard/hoverboard?

I alle relevante tekniske henseender er et segboard eller et hoverboard det samme, og derfor vil de to begreber også blive brugt i flæng i denne artikel.

Definitionen af disse nye maskiner er, at de er et selvbalancerende personligt transportmiddel, som består af to motoriserede hjul, som er forbundet på det leddelte bræt eller platform, som føreren har sine fødder på. Føreren af denne type maskiner styrer retning og hastighed udelukkende med fødderne, som hhv. vippes frem, tilbage eller til siderne.

For at køre fremad, skal du således lægge vægten forrest på dine fødder, mens du står på dit segboard. For at køre baglæns, lægger du tilsvarende vægten på hælene. For at køre til siderne, lægger du hhv. vægten på højre eller venstre fod.

Mange kan finde det grænseoverskridende eller underligt at skulle stille sig op på et motoriseret transportmiddel, som ikke styret med hænderne, og hvor der ikke er anden balance, end den du selv skaber. Dog handler det lige som med mange andre konventionelle transportmidler – for eksempel cykel eller rulleskøjter – blot om at lære det, og så er du pludselig i gang.

Læs også: Test-oversigt: El løbehjul – de 21 bedste elektriske løbehjul

Hvilke fordele er der ved et segboard/hoverboard?

Selvom denne nye dille inden for transport er relativt ny, så er segboards og hoverboards allerede blevet ganske udbredte, særligt blandt den yngre målgruppe, som tog maskinerne til sig uden at tøve. Der er også mange interessante fordel ved netop disse transportmidler, og de primære er:

 • Nem og hurtig transport: Segboards kan køre de fleste steder og er (når du har lært det) ganske nemme at stå på.
 • Tag det over skulderen: De fleste hoverboards vejer ikke mange kilo og er derfor nemme at have med sig over alt, også når de ikke bruges.
 • Et billigt alternativ: Et segboard vil typisk være billigere end både en elcykel og et el løbehjul, og kan derfor være et attraktivt alternativ til andre elektriske transportmidler.

Måske kunne det også være interessant for dig at læse: Anmeldelse af de 4 bedste elektriske rulleskøjter

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

PriceRunner

Siden 1999 har PriceRunner hjulpet den gennemsnitlige forbruger med at finde de produkter, de ønsker, til den bedste pris ved at sammenligne på tværs af platforme og webshops. Siden er gratis at bruge og helt uafhængig, så du kan være sikker på, at PriceRunner ikke har deres egen salgsdagsorden. Du vil se annoncer på PriceRunner, men de er tydeligt markeret med et lille banner, så det altid er tydeligt, hvilke produkter der rangeres billigst.

Du kan se produktet her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en stor online markedsplads, hvor du kan købe alt fra tøj og sko til skønhedsprodukter, film, træningsmaskiner og køkkenapparater. Køberne kan efterlade anmeldelser, når de køber, og her gælder det for Denver Segboard HBO-6620.

Anmeldelserne blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med et tilhørende omfattende brugerunivers. En af tjenesterne er adgangen til en række forbrugeranmeldelser fra verden rundt. Her gælder det brugernes vurdering af Denver Segboard HBO-6620.

Anmeldelserne blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

FAQ

Hvilke segboards og hoverboards er bedst i test?
Techeksperten.dk har udnævnt Hummer Segboard 2.0 som det bedste i deres test i 2021. De roser den for at være et godt all-round segboard, der både fungerer til offroad og pendlerbrug. De pointerer at Hummer Segboard 2.0 er god til prisen, men udnævner Segboard Carbon til det bedste billige segboard.
Når du skal vælge et segboard eller hoverboard, bør du først og fremmest overveje, hvad du skal bruge det til. Skal det f.eks. fungere som et transportmiddel, betyder rækkevidde, tophastighed og opladningstid en del. Det kan være mindre vigtigt, hvis du køber det som et slags legetøj.
Er segboards og hoverboards værd at købe?
Segboards og hoverboards kan både bruges som transportmiddel og som en sjov gadget eller form for legetøj. De findes i mange forskellige prisklasser, så alt efter, hvad du vil bruge det til og, hvor meget det skal kunne, kan du sagtens finde et, der er værd at købe for dig
Er alle hoverboards selvbalancerende?
Alle segboards og hoverboards er som udgangspunkt selvbalancerende. Det er de, da et selvbalanceret køretøj er kendetegnet ved, at det ikke har et styr, som en cykel eller et løbehjul f.eks. har. Du styrer derimod retning, hastighed og bremsning med din egen kropsvægt, balance og stilling.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Denver DBO-6500 Segboard - Gør transport lidt sjovere

Denver DBO-6550 - God til transport og leg

Smart Balance Wheel AirBoard

Denver HBO-6610 - favorit hos Pricerunner

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme