Segboard - Bedst i test:
De 4 bedste segboards og hoverboards

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

4 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Segboards er et transportmiddel, der bliver mere og mere populært. Det er fordi, det både kan bruges ud fra et praktisk henseende, men også er sjovt at bruge i fritiden. Udover muligheden for at bringe dig hurtigt og elegant fra A til B, virker det næsten som en form for legetøj, så du næsten ikke kan stille det fra dig, når du kommer hjem. Inden du køber nyt segboard, skal du overveje, hvad du skal bruge det til. Skal det være transportmiddel, betyder rækkevidde, hastighed og opladningstid en del, men det er mindre vigtigt, hvis det udelukkende skal bruges som legetøj. Hvis du er afklaret i, hvilken type segboard du er på udkig efter, så er du sikker på at få valgt det rette. Til at hjælpe dig med det, vil vi i denne guide præsentere dig for de bedste hoverboards. Vi guider dig gennem fordele og ulemper ved de forskellige boards, og hvad eksperter og anmeldere synes om dem. På den måde kan du tage et informeret valg, så du er sikker på, at du får præcis det segboard, der passer til dine ønsker, behov og prisklasse.

Seneste ændring:

Vi har rykket Denver DBO-6500 Segboard til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere

Tidligere ændringer:

8. december 2021

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af segboards, så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 4 bedste [product] i test-guiden 2023:

Hvad skal du overveje, før du køber et segboards

Der findes mange forskellige typer segboards og hoverboards, og det kan være svært at finde den helt rette model, der passer til dine behov. Når du undersøger markedet, bør du have disse tre overvejelser i baghovedet:

 • Hvem skal køre på boardet? Det har stor betydning, om du køber et segboard eller et hoverboard til dig selv, eller om du vil købe et segboard til et barn. Førerens højde, vægt og erfaring med denne type køretøj bør afgøre, hvilken model du vælger. Hvis føreren er høj, buttet og erfaring bør du vælge én model, mens en mindre, tynd og uerfaren fører har brug for en anden model. 
 • Er fart vigtigere end sikkerhed? Du kan komme op på nogle imponerende hastigheder med et segboard og et hoverboard, men hvis du ikke køber det for underholdningens skyld, bør du lægge ekstra vægt på sikkerheden og byggekvaliteten.
 • Hvor dyrt må boardet være? Hvis du regner med at skulle køre på et segboard eller et hoverboard ofte, bør du ikke spare på pengene. Hvis du derimod kun har planer om at finde boardet frem, når du vil have det lidt sjovt på landevejene, kan du overveje at investere i en billigere model.

arrow-more

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte segboards

Hummer Segboard 3.0
Lager

Hummer Segboard 3.0

BEDSTE TERRÆNGÅENDE SEGBOARD Gå til bedste pris
2.494 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Lager

Denver Segboard HBO-6620

BEDSTE SEGBOARD TIL PRISEN Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Hummer Segboard 2.0

BEDSTE TIL SEGBOARD TIL VOKSNE Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte segboards

Se hele tabellen

BEDSTE TERRÆNGÅENDE SEGBOARD test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hummer Segboard 3.0 - Holdbart hoverboard til alt terræn

Hummer Segboard 3.0 er ideelt til dig, der gerne vil have et moderne og intelligent transportmiddel, som er rustet til alle slags udfordringer. Segboardet er terrængående, hvilket betyder, at du ikke længere er begrænset til tørre cykelstier og flad asfalt.

 

Hummer Segboard 3.0
BEDSTE TERRÆNGÅENDE SEGBOARD

Dagens bedste priser og tilbud på Hummer Segboard 3.0:

 • Hurtig genopladning
 • Maks. belastning på 120kg
 • Tilhørende app

Mere om Hummer Segboard 3.0

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4400 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 800 W

På grund af det unikke vejgreb og de kraftige gummidæk kan du snildt tage dette board med ud på grus, i mudder eller på græs. Motoren er kraftig, og du kan opnå en hastighed på 15 km/t. Samtidig har du en rækkevidde på op til 15 km på én opladning. Når batteriet er tomt, kan du lade det op igen på halvanden time. Den maksimale belastning er 120 kg og mindste belastning er 25 kg.

Den nyeste teknologi
Med Hummer 3.0 kan du via app’en på din smartphone tilpasse køreegenskaber, lave en selvdiagnosticering af dit board og se det hele direkte på mobilen. Du kan hurtigt og nemt tænde segboardet og samtidig aktivere auto-balance-funktionen, som sørger for, at du uden besvær kan stille dig op på boardet og køre derudaf.

Med opgraderingen til 3.0-versionen er boardet produceret i aluminium-stel, hvilket gør det særdeles holdbart. Det er perfekt til terrængående kørsel, når du fx kører i græs eller grus.

I den tilhørende app kan du også se det aktuelle batteriniveau på segboardet. Du kan også kontrollere lyset og lave din helt egen farvekombination, eller du kan vælge at aktivere/deaktivere den selvbalancerende funktion, når det tændes og samtidig ændre på den maksimale hastighed.

 

Derfor anbefaler vi Hummer Segboard 3.0

Innoliving er vurderet til 4,3 stjerner af forbrugerne på Trustpilot. Segboardet overholder alle regler for kørsel i trafikken, men den store fordel er også at det kan køre på mere ujævnt terræn end andre modeller. Andre modeller har en længere rækkevidde på en opladning, men til gengæld lader dette segboard hurtigere op igen. Segboardet ligger i den dyre ende af prisskalaen, men du kan få gratis fragt ved brug af rabatkoden “innofragt“.

Prisvenlig

85

Kraft

95

Batteri

90

Transportabel

85

Holdbarhed

95

Fordele og ulemper ved Hummer Segboard 3.0

Fordele

 • Selvbalancerings-funktion er nem at aktivere/deaktivere
 • Kan køre i alt terræn
 • Konstruktion af høj kvalitet
 • Godt overordnet design
 • Stærk motor og godt vejgreb

Ulemper

 • I den dyrere ende af prisskalaen
 • Kortere rækkevidde i forhold til lignende modeller

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hummer Segboard 3.0
BEDSTE SEGBOARD TIL PRISEN test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denver Segboard HBO-6620 - Til dig, der vil have høj komfort under kørslen

 • 4,8 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Google
 • 4 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelser hos Amazon.de

Denver Segboard HBO-6620 vil være det ideelle valg til dig, der ønsker et meget højt niveau af komfort under din kørsel.

Produktet kommer med mange gode funktioner. Du kan glæde dig over det smarte LED-lys, som oplyser vejen foran brættet, og når apparatet er tændt, kan det balancere på egen hånd.

Denver Segboard HBO-6620
BEDSTE SEGBOARD TIL PRISEN

Dagens bedste priser og tilbud på Denver Segboard HBO-6620:

 • Godkendt til brug i Danmark
 • Balancerer på egen hånd
 • LED-lys i fronten

Det skal du vide, før du køber Denver Segboard HBO-6620

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 10 km
 • Tophastighed: 12 km / h
 • Maks. brugervægt: 90 kg
 • Effekt: 500 W

Udmærket rækkevidde
Når du skal vælge dit næste segboard, bør du tage rækkevidden med i betragtning. På Denver Segboard HBO-6620 kan du køre 10 kilometer på en fuld opladning. Det er fint, men noget mindre end på andre modeller.

Holdbare hjul i ABS-plast
Modellen er konstrueret af solide og holdbare materialer. Det gælder blandt andet det brudsikre ABS-plast, og så er hjulene skabt i stærkt gummi, som giver dig en jævn kørsel uanset terrænet. 

Fin hastighed og hurtig opladning
På enheden kan opnå en hastighed på helt op til 12 kilometer i timen. Det er pænt uden at være prangende. Det indbyggede genopladelige batteri sørger for en kort opladningstid, så du nemt og hurtigt kan komme på farten igen.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Denver Segboard HBO-6620

Brugeranmeldelserne fra Google og Amazon har meget positivt at sige om produktet. I Googles samling af brugeranmeldelser tildeles den hele 4,8 ud af 5 stjerner baseret på 27 anmeldelser. På Amazon får apparatet 4 ud af 5 stjerner baseret på 52 anmeldelser, hvilket er en flot bedømmelse.

Rosen går især på, at det er meget nemt at komme i gang med segboardet, mens kørslen føles utrolig glat og behagelig. Brugerne hæfter sig også ved den gode rækkevidde og det smarte genopladelige batteri.

Mere om Denver Segboard HBO-6620

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 10 km
 • Tophastighed: 12 km / h
 • Maks. brugervægt: 90 kg
 • Effekt: 500 W

eRiders's vurdering

På redaktionen har vi kåret modellen til ”Bedste segboard til prisen”, da du får rigtig mange gode funktioner for dine investeringspenge.

Vi anbefaler især produktet, da det kommer med den avancerede gyro-teknologi, som hjælper dit bræt med at balancere helt af sig selv. Så kan du let komme i gang, uanset om du er nybegynder eller øvet.

Vi er også begejstrede for det smarte genopladelige batteri, som er indbygget, og så er det en stor fordel, at segboardet kommer med robuste dæk. Fælgene er af aluminium, hvilket giver et æstetisk løft. Det er dog værd at bemærke, at varianten maksimalt kan tåle en vægtbelastning på 90 kilo, hvilket er en smule lavt.

Prisvenlig

100

Kraft

85

Batteri

90

Transportabel

95

Holdbarhed

80

Fordele og ulemper ved Denver Segboard HBO-6620

Fordele

 • Med avanceret gyro-teknologi
 • Nem at bruge
 • Dele er fremstillet af brudsikkert ABS-plast
 • Robuste gummidæk med aluminiumsfælge
 • Indbygget genopladeligt batteri

Ulemper

 • Kan ikke tåle en høj vægtbelastning
BEDSTE TIL SEGBOARD TIL VOKSNE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hummer Segboard 2.0 - Hoverboard med stærkt vejgreb

Segboardet er et godt valg til dig, som gerne vil udfordre dit indre legebarn. Da Hummer Segboard 2.0 har et godt vejgreb og er terrængående, er du ikke begrænset til tørre cykelstier og flad asfalt – Du kan nemlig snildt tage dette board ud på grus, i mudder eller på græs.

Hummer Segboard 2.0
BEDSTE TIL SEGBOARD TIL VOKSNE

Dagens bedste priser og tilbud på Hummer Segboard 2.0:

 • Stærkt vejgreb
 • Hurtig genopladning
 • Maks. belastning på 120kg

Mere om Hummer Segboard 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Motor: 700 W
 • Maks. hastighed: 15 km/t
 • Batteri: 36V Lithium-Ion 4400 mAh batteri
 • Opladningstid: 3 timer
 • Rækkevidde: ca. 12-15 km.
 • Maks. vægt: 100 kg.
 • CE godkendt og RoHS certificeret
 • Hjulstørrelse: 8,5 tommer

Segboardet er terrængående, hvilket betyder at du ikke længere er begrænset til cykelstier og asfalt. På grund af det unikke vejgreb og de kraftige gummidæk, kan du nemt bevæge dig ud i mere udfordrende terræn.

Du kan opnå en maksimal hastighed på 10 km/t. og har samtidig en rækkevidde på op til 15 km på én opladning. Når batteriet er tomt, kan du hurtigt lade det op igen på halvanden time.

Den maksimale belastning er 120 kg og mindste belastning er 25 kg.

 

Derfor anbefaler vi Hummer Segboard 2.0

Innoliving er vurderet til 4,3 stjerner af forbrugerne på Trustpilot. Segboardet overholder alle regler for kørsel i trafikken, men kan ikke køre helt ligeså hurtigt som andre modeller, da den har en makshastighed på 10 km/t. Det kan køre på mere ujævnt terræn end andre modeller, fordi det har kraftige gummidæk. Ligesom videreudviklingen 3.0 har det en lidt kortere rækkevidde end andre modeller. Segboardet ligger nogenlunde midt på prisskalaen og så tilbyder Innoliving gratis fragt ved brug af rabatkoden “innofragt“.

Prisvenlig

95

Kraft

90

Batteri

90

Transportabel

90

Holdbarhed

90

Fordele og ulemper ved Hummer Segboard 2.0

Fordele

 • God pris
 • Perfekt til off road-kørsel
 • Nem at styre
 • Kraftig motor

Ulemper

 • Utydelige instruktioner
 • Lav maksimal vægt i forhold til størrelsen

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hummer Segboard 2.0
BEDSTE BALANCE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denver Segboard HBO-6750 - Godt segboard til nybegyndere

Denver Segboard HBO-6750 vil være et fordelagtigt valg til dig, der gerne vil opnå den optimale balance under din kørsel.

Den avancerede gyro-teknologi i kombination med et stærkt litium-batteri gør, at produktet skiller sig ud fra mængden. De sørger for, at brættet balancerer helt på egen hånd, hvilket giver dig en perfekt kontrol.

Denver Segboard HBO-6750
BEDSTE BALANCE

Dagens bedste priser og tilbud på Denver Segboard HBO-6750:

 • Godkendt til brug i Danmark
 • Med avanceret gyro-teknologi
 • Kraftfuldt 36V litium-batteri

Det skal du vide, før du køber Denver Segboard HBO-6750

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 700 W

Kommer med en fin rækkevidde og hastighed
Produktet kan nå en tophastighed på 15 kilometer i timen, hvilket er ganske højt. Rækkevidden på 15 kilometer er også udmærket, og så er batteriets opladningstid kort, hvilket er en stor fordel.

Kan holde til en høj vægt
Denver Segboard HBO-6750 kan holde til en vægtbelastning på hele 120 kilo. Det er meget højt i forhold til konkurrenterne på markedet.

Solide gummihjul til de ujævne terræner
Du skal huske at overveje, hvilket terræn du gerne vil køre på segboard i. Jo hårdere terræn, jo større skal hjulenes diameter gerne være. Enheden kommer med store hjul i stærkt gummi, hvilket betyder, at du sagtens kan tage den med ud i de hårdere terræner.

Mere om Denver Segboard HBO-6750

SPECIFIKATIONER

 • Batterikapacitet: 4000 mAh
 • Rækkevidde: 15 km
 • Tophastighed: 15 km / h
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Effekt: 700 W

eRiders's vurdering

På redaktionen har vi kåret apparatet til ”Bedste balance”, da du er sikret en ultra-skarp balancering takket være den stærke konstruktion og de moderne funktioner.

Vi anbefaler produktet, fordi det kommer med en fordelagtig LED-belysning, som lyser vejen op foran dig. Så kommer du heller ikke til at køre galt i mørke.

Vi er imponerede over det stærke ABS-materiale, som enheden er fremstillet af. Det gør den utrolig holdbar – og så er det et stort plus, at både batteri-oplader og manual medfølger.

Læg dog mærke til, at modellen har en rækkevidde på 15 kilometer. Det er ikke så langt sammenlignet med de øvrige konkurrenter på markedet.

Prisvenlig

100

Kraft

90

Batteri

85

Transportabel

95

Holdbarhed

80

Fordele og ulemper ved Denver Segboard HBO-6750

Fordele

 • Fremstillet i stærkt ABS-materiale
 • Kan balancere på egen hånd
 • Oplader og dansk manual medfølger
 • Smart LED-belysning

Ulemper

 • Kort rækkevidde

Hvad er et segboard/hoverboard?

I alle relevante tekniske henseender er et segboard eller et hoverboard det samme, og derfor vil de to begreber også blive brugt i flæng i denne artikel.

Definitionen af disse nye maskiner er, at de er et selvbalancerende personligt transportmiddel, som består af to motoriserede hjul, som er forbundet på det leddelte bræt eller platform, som føreren har sine fødder på. Føreren af denne type maskiner styrer retning og hastighed udelukkende med fødderne, som hhv. vippes frem, tilbage eller til siderne.

For at køre fremad, skal du således lægge vægten forrest på dine fødder, mens du står på dit segboard. For at køre baglæns, lægger du tilsvarende vægten på hælene. For at køre til siderne, lægger du hhv. vægten på højre eller venstre fod.

Mange kan finde det grænseoverskridende eller underligt at skulle stille sig op på et motoriseret transportmiddel, som ikke styret med hænderne, og hvor der ikke er anden balance, end den du selv skaber. Dog handler det lige som med mange andre konventionelle transportmidler – for eksempel cykel eller rulleskøjter – blot om at lære det, og så er du pludselig i gang.

Læs også: Test-oversigt: El løbehjul – de 21 bedste elektriske løbehjul

Hvilke fordele er der ved et segboard/hoverboard?

Selvom denne nye dille inden for transport er relativt ny, så er segboards og hoverboards allerede blevet ganske udbredte, særligt blandt den yngre målgruppe, som tog maskinerne til sig uden at tøve. Der er også mange interessante fordel ved netop disse transportmidler, og de primære er:

 • Nem og hurtig transport: Segboards kan køre de fleste steder og er (når du har lært det) ganske nemme at stå på.
 • Tag det over skulderen: De fleste hoverboards vejer ikke mange kilo og er derfor nemme at have med sig over alt, også når de ikke bruges.
 • Et billigt alternativ: Et segboard vil typisk være billigere end både en elcykel og et el løbehjul, og kan derfor være et attraktivt alternativ til andre elektriske transportmidler.

Måske kunne det også være interessant for dig at læse: Anmeldelse af de 4 bedste elektriske rulleskøjter

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Ucompares.com

Ucompares.com er en hjemmeside, der blev lanceret tilbage i 2017. Hensigten er at give læserne en hurtig og overskuelig adgang til nyheder og tests inden for teknologiområdet, så de sparer tid og ved, hvad de skal kigge efter inden for de forskellige kategorier.

Ucompares.com har testet en række segboards baseret på kriterier som hastighed, batteri, holdbarhed, vægt og UL-certificeringer (hvilket indikerer, at boardet ikke går i brand, når det overoplades). Razor Hovertrax 2.0 har opnået en meget flot andenplads i testen, kun overgået af Halo Rover Hoverboard.

Testen blev udført: 10. marts 2021
Læs testen her

Hover Patrol

Hover Patrol er en hjemmeside dedikeret til e-køretøjer såsom segboards og elektriske skateboards. Siden henvender sig til de fans, der leder efter vejledning og test af de forskellige produkter på dagens marked.

Hover Patrol har undersøgt de forskellige segboards ud fra vigtige punkter som rækkevidde, hastighed, terræn, sikkerhed og Bluetooth-funktion. Razor Hovertrax 2.0 er noteret som nr. 3 på listen fra marts 2021. Her fremhæver panelet især det brede udvalg, muligheden for at udskifte batteriet med et ekstra batteri og det stabile design.

Testen blev udført: 11. marts 2021
Læs testen her

Forbes

Forbes er et amerikansk erhvervsmagasin ejet af Forbes-familien. Det går tilbage til 1917. Magasinet udgives over hele verden, men har hovedkvarter i New York. En ting, der især forbindes med Forbes, er deres lister over bl.a. den rigeste i verden.

Forbes har i testen fra december 2020 fokuseret på 9 segboards, og her har Razor Hovertrax 2.0 fået flotte ord med på vejen. Det bemærkes især, at det er et af de bedste boards blandt dem, der har et udskifteligt batteri.

Testen blev udført: 7. december 2020 Læs testen her

Eridehero

Ingeniøren Paul Strobel er ejer og redaktør af testsiden Eridehero. Målet er at give forbrugerne en god tilgang til at vælge en bæredygtig transportform, såsom segboards. Holdet står bag de forskellige test på hjemmesiden.

I deres test lister Eridehero 11 bud på de bedste segboards. Razor Hovertrax 2.0 ligger på en 7. plads og får pæne ord med på vejen omkring sikkerhed og den kraftige motor. En af de ting, der tæller ned, er prisen. Det er dog faktisk ret fair, da produktet giver dig rigtig god værdi for pengene.

Testen udføres: Ikke oplyst
Læs testen her

The Sun

The Sun er Storbritanniens største avis, og blev i 1969 erhvervet af Rupert Murdoch, hvor den ændrede sin redaktionelle bane. Avisen står bag sloganet “Frem med folket, for det er det, vi tror på “, og indholdet spænder nu vidt – fra nyhedsstof til opsigtsvækkende journalistik.

Tilbage i 2020 har The Sun testet flere segboards, og deres liste består af i alt 7 produkter. Razor Hovertrax 2.0 indtager 4. pladsen og beskrives som det segboard med den bedste holdbarhed. Et enkelt minus er prisen, der er i den høje ende.

Testen blev udført: 14. december 2020
Læs testen her

PriceRunner

Siden 1999 har PriceRunner hjulpet den gennemsnitlige forbruger med at finde de produkter, de ønsker, til den bedste pris ved at sammenligne på tværs af platforme og webshops. Siden er gratis at bruge og helt uafhængig, så du kan være sikker på, at PriceRunner ikke har deres egen salgsdagsorden. Du vil se annoncer på PriceRunner, men de er tydeligt markeret med et lille banner, så det altid er tydeligt, hvilke produkter der rangeres billigst.

Du kan se produktet her

Kundeanmeldelser

Skousen

Du har garanteret set Skousens reklamer i fjernsynet. Virksomheden er Danmarks førende, når det kommer til hårde hvidevarer, og du kan finde deres butikker i hele landet. Skousen blev grundlagt i 1957 og er siden lanceret, og i dag er kæden ejet af WhiteAway-gruppen.

Hos Skousen finder du varer af høj kvalitet, og alle vurderinger foretages af forbrugere og købere, der faktisk selv har købt og testet varerne.

Se deres udvalg af segboards her

Whiteaway

WhiteAway startede i 2003 og var først et hobbyprojekt kaldet Ahvidevarer.dk for de to brødre Esben og Johannes Gadsbøll og deres ven Jesper Bang – i dag har virksomheden skiftet navn og er en kæmpe virksomhed, der både har kontorer i Aarhus og i Sverige . Virksomhedens mål er at levere en god service, der skaber en bedre i dag og i morgen.

Som med Skousen kan du på WhiteAways hjemmeside se mange forskellige produkter i forskellige kategorier, og alle anmeldelser er lavet af almindelige forbrugere. Så du kan stole på, at anmeldelserne kommer fra folk som dig.

Se deres udvalg af segboards her

AVXperten

AVXperten sælger alle former for elektronik og tilbehør. Virksomheden drives af de to brødre, Nikolaj og Frederik Nielsen, og det hele startede med en passion og et køb af LEGO. Siden er virksomheden vokset støt, og det er ikke længere kun et restlager i en kælder, som det ellers startede som.

På siden vi har brugt, kan du først og fremmest se de forskellige produkter, men du kan også læse følgende artikel, som omhandler brug af og tilbehør til segboards. Du kan blive klogere og oplyst endnu mere, før du køber dit board.

Du kan læse hele guiden her

AV-Cables

Siden 2006 har AV-Cables.dk forsøgt at gøre det så nemt som muligt for deres kunder at finde det elektroniske tilbehør, de har brug for. Med et team af dedikerede medarbejdere er de altid klar til at yde en god service, og med en rigtig flot score på 4,9 ud af 5 på Trustpilot kan du tage tidligere kunders ord for gode varer. Hele 91 % af de 107.469 anmeldelser på siden er 5-stjernede.

På siden herunder kan du se de forskellige segboards, som AV-Cables sælger, og læse lidt mere om, hvordan du finder det rigtige segboard til dig. Produkterne efterfølges af to korte afsnit, der tager dig i hånden og gennemgår nogle gode pointer i forbindelse med køb af et segboard.

Du kan se vejledningen her

Amazon

Amazon er en stor online markedsplads, hvor du kan købe alt fra tøj og sko til skønhedsprodukter, film, træningsmaskiner og køkkenapparater. Køberne kan efterlade anmeldelser, når de køber, og her gælder det for Denver Segboard HBO-6620.

Anmeldelserne blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

Google

Google er en af verdens største søgemaskiner med et tilhørende omfattende brugerunivers. En af tjenesterne er adgangen til en række forbrugeranmeldelser fra verden rundt. Her gælder det brugernes vurdering af Denver Segboard HBO-6620.

Anmeldelserne blev fundet: Marts 2022
Du kan læse anmeldelserne her

FAQ

Hvilke segboards og hoverboards er bedst i test?
Techeksperten.dk har udnævnt Hummer Segboard 2.0 som det bedste i deres test i 2021. De roser den for at være et godt all-round segboard, der både fungerer til offroad og pendlerbrug. De pointerer at Hummer Segboard 2.0 er god til prisen, men udnævner Segboard Carbon til det bedste billige segboard.
Når du skal vælge et segboard eller hoverboard, bør du først og fremmest overveje, hvad du skal bruge det til. Skal det f.eks. fungere som et transportmiddel, betyder rækkevidde, tophastighed og opladningstid en del. Det kan være mindre vigtigt, hvis du køber det som et slags legetøj.
Er segboards og hoverboards værd at købe?
Segboards og hoverboards kan både bruges som transportmiddel og som en sjov gadget eller form for legetøj. De findes i mange forskellige prisklasser, så alt efter, hvad du vil bruge det til og, hvor meget det skal kunne, kan du sagtens finde et, der er værd at købe for dig
Er alle hoverboards selvbalancerende?
Alle segboards og hoverboards er som udgangspunkt selvbalancerende. Det er de, da et selvbalanceret køretøj er kendetegnet ved, at det ikke har et styr, som en cykel eller et løbehjul f.eks. har. Du styrer derimod retning, hastighed og bremsning med din egen kropsvægt, balance og stilling.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Denver DBO-6500 Segboard - Gør transport lidt sjovere

Denver DBO-6550 - God til transport og leg

Smart Balance Wheel AirBoard

Denver HBO-6610 - favorit hos Pricerunner

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme