El løbehjul med sæde::
Vores bud på de bedste el løbehjul med sæde

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

BEMÆRK, elløbehjul med sæde er ikke lovlige på danske cykelstier eller trafikken i Danmark. Vi fraråder, at man bruger det i trafikken i Danmark, med mindre det er en lovlig model, hvor man kan tage sædet af eller slå det ned.

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Vi har skrevet en artikel om, hvad lovgivning er på området. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken.

De elektriske løbehjul har taget Danmark med storm, og særligt det seneste år er gader og stræder blevet pakket med lynhurtige el løbehjul. Men vidste du, at du også kan få de smarte elløbehjul med sæde?

Med et el løbehjul med sæde kan det næsten føles som at sætte sig på en knallert og drøne afsted – dog uden store udgifter til benzin og tunge co2 pletter i regnskabet. Med et el løbehjul med sæde får du både et økonomisk godt produkt, en miljøvinder og den ultimative komfort.

Vi har set lidt på, hvordan disse el løbehjul har klaret sig i blandt kunder, nicheblogs og eksperter, og guider dig her til dem som vi anbefaler. Og så er der i øvrigt absolut ingen grund til at frygte, at din konto bliver flået. Du kan sagtens få billige el løbehjul med sæde, og i denne oversigt kan du se tre løbehjul, som ligger mellem 800-3800 kroner.

OBS:tidligere udvalgte produkter, som enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores udvalgte el løbehjul med sæde

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hvad skal du overveje, før du køber et el løbehjul med sæde

 • Hvordan skal det bruges? Tænk på, hvordan du har planlagt at bruge dit løbehjul i hverdagen. Som nævnt i vores intro og guides kan du ikke bruge et løbehjul med sæde på offentlige veje – og dermed heller ikke frem og tilbage til eksempelvis arbejdspladsen/uddannelsesstedet. Du bør også holde dig opdateret om de forskellige regler for elektriske løbehjul, der ændrer sig fra tid til anden. 
 • Hvor meget skal det kunne bære? Vær OBS på, hvor høj en max. brugervægt løbehjulet er klassificeret til – er det bedst velegnet til børn eller voksne? Det elektriske løbehjul kan også have særlige features, der passer bedre til de enkelte målgrupper.
 • Hvor hurtigt skal det kunne køre? Tag også gerne løbehjulets tophastighed med i dine endelige overvejelser, da der kan være stor forskel mellem de enkelte modeller. Er du den lidt mere erfarne type, vil du måske også gerne have mere fart over feltet end nybegynderen. Overvej også gerne, hvor stærkt batteriet er, og hvor langt du kan køre på én enkelt opladning.
 • Hvor stjerne stigninger skal det klare? Bor du i et mere kuperet terræn, kan det være smart at gå målrettet efter et elektrisk løbehjul, som kan klare de mere stejle stigninger.

arrow-more

Er el løbehjul med sæde lovligt?

El løbehjul med sæde er fuldt ud lovlige, så længe du holder dem på privat grund. Det betyder, at du ikke må køre på dem på offentlig vej. De ovenfor nævnte løbehjul skal således holdes på privat vej, på marker, privat grund eller andre steder, der ikke kan betegnes som offentlige.

Dét betyder dog selvfølgelig ikke, at el løbehjul med sæde ikke må køre på offentlig vej i andre lande end Danmark. Du kan derfor altid tage den med, når du skal ud at rejse, men husk nu at tjekke reglerne i det land, du rejser til.

I samme forbindelse kan du vælge at købe et el løbehjul med aftageligt sæde, så du kan tage sædet af og dermed anvende løbehjulet fuldt lovligt også på offentlig vej.

El løbehjul med sæde – regler om øvrige forhold?

Der gælder en række regler for kørsel på el løbehjul, når du bevæger dig ud på offentlig vej. Du skal for eksempel være fyldt 15 år, medmindre du er ifølge med en voksen på 18 år eller derover. Du skal desuden følge de samme regler som for cykler. Det vil sige, at du kun må køre på cykelstien, ligesom du skal følge skiltning og signaler for cyklister.

Du må hverken køre på gangstier, fodgængerfelter eller på fortovet, og du skal give tegne, når du svinger eller stopper. Der må kun være én person på løbehjulet ad gangen, og du skal køre med lys på hele døgnet rundt.

Du må ikke køre med en promille på over 0,5, og der er (som altid) en nultolerance over for narkotika.

El løbehjulet må desuden ikke køre mere end 20 km/t, og de løbehjul der kan køre mere end dette, er slet ikke tilladt i den danske trafik. Du skal desuden have en hvid eller gul lygte foran, og bagtil skal der være en rød lygte, der kan ses på minimum 300 meters afstand. Du skal desuden have reflekser på løbehjulet – både foran, bagpå og på begge sider.

Der er desuden grænser for, hvor stort dit elektriske løbehjul på være. Således må det højst veje 25 kg og maksimalt være 2 meter langt og 70 cm. bredt. Løbehjulet skal desuden være CE-godkendt.

Det er dit eget ansvar, at løbehjulet lever op til de gældende regler.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert og test-kilder

Thuedp.wixsite.dk

Denne hjemmeside har testet en række forskellige el løbehjul, og har konstateret, at GyroWay Elscotter er én af de fem bedste på markedet. Testen baseres blandt andet på komfort, kvalitet, vægt, hastighed, batteri og komponenter, ligesom der blev testet, hvorvidt el løbehjulene levede op til det lovede fra forhandlerens side.

Envride.com

Envyride har testet Razor Power Core E100S og givet den 4 ud af 5 stjerner. Én af baggrundene for testen er blandt andet, at netop denne model er ét af de bedst sælgende el løbehjul med sæde til børn og teenagere i flere år. Testen konkluderede, at selvom løbehjulet har et par år på bagen, kan det i den grad følge med de nyeste el løbehjul med sæde.

Se vores artikel om: El løbehjul til voksne – få overblik over de bedste i test

Se også denne artikel på El løbehjul – Lær alt om elektriske løbehjul her!

Læs også: Test af 10 el løbehjul | De bedste elektriske løbehjul 2020

FAQ

Hvilket el løbehjul med sæde er det bedste?
Et at de allerbedste el løbehjul med sæde er modellen Razor E300S, som bliver anbefalet til person i alle aldre. El løbehjulet har en maks. hastighed på hele 24 km/t, hvormed du altså kan komme hurtigt igennem byen, imens du sidder dejligt behageligt på det smarte løbehjul.
Hvilket el løbehjul med sæde er det billigste?
Et af de billigste el løbehjul med sæde, som du kan finde, er modellen Razor Power Core E100S, som er blevet kåret som den bedste til prisen af Eriders. Det er muligt at finde løbehjulet til omkring 2000 kr., hvilket er relativ lav pris for et el løbehjul.
Hvor lang tid holder et el løbehjul med sæde?
Det varierer fra model til model, hvor lang tid et el løbehjul med eller uden sæde kan holde. Dog kan de fleste modeller køre mellem 5000 og 16.000 km, førend de bliver slidt helt ned. Dermed er der altså til mange lange og gode køreture i et el løbehjul.
Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe et el løbehjul med sæde. Et el løbehjul gør det langt nemmere og hurtigere at komme fra punkt a til punkt b, og når du dertil købe et el løbehjul med sæde, så kan du sidde behageligt under turen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme