Segway Ninebot – Her er de bedste i test


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

TOPSCORER
Segway Ninebot Z10
 • Tophastighed: 45 km/t
 • Rækkevide per opladning: 90 km.
 • Segwayen balancerer af sig selv
TOPSCORER
Segway Ninebot One S2
 • Tophastighed: 24 km/t
 • Rækkevide per opladning: 30 km.
 • Opladningstid: 240 minutter

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Overblik over hvilke produkter der er på markedet

Du har helt sikkert allerede lagt mærke til, at transportformerne herhjemme er i konstant forandring. Der udvikles hele tiden nye og kreative måder at transportere folk fra A til B på, og alle har dét til fælles, at de er en del mere miljøvenlige end din bil, ligesom de også alle sammen kræver, at du kommer ud i den friske luft.

Sådan er det også med Segway Ninebot. Den ligner en smart gadget fra fremtiden, og sandheden er da også, at du vil føle dig både moderne og futuristisk, når du drøner gennem byen på en Segway Ninebot. Segway har i mange år imponeret med deres innovative påfund, geniale idéer og pæne designs, og Segway Ninebot er ingen undtagelse.

Her kan alle være med, og der findes variationer til alle aldre. Du kan her finde de produkter som har været mest populære blandt køberne.

Segway Ninebot Z10

Bedst i test

 • Tophastighed: 45 km/t
 • Rækkevide per opladning: 90 km.
 • Segwayen balancerer af sig selv

FORHANDLER

TOTAL PRIS

G TIL

 

Udvalgte specifikationer

 • Tophastighed: 45 km/t
 • Rækkevide per opladning: 90 km.
 • Segwayen balancerer af sig selv
 • Opladningstid: 9 timer
 • Maksimal vægt: 150 kg.
 • Maksimal stigning: 25 grader
 • Materialer: Aluminium og metal
 • Ekstremt slidstærk
 • 18” dæk med indbygget støddæmpning
 • Vandtæt helt op til spulestyrke

Om Segway Ninebot Z10

Segway Ninebot Z10 er en ethjulet cykel, som er selvbalancerende og elektrisk, og så kan den blære sig med at være verdens hurtigste. Den har en tophastighed på hele 45 km/t, og den kan køre i et stræk på op til 90 km på en enkelt opladning. Det betyder, at du kan komme meget langt fra A til B, og dit behov for fart og aktion bliver så rigeligt stillet med denne fartdjævel.

Men du kan ikke kun bruge den, når du kører på de lige landeveje på vej til arbejde. Z10 er nemlig også perfekt i kuperet terræn, hvor den i den grad får lov til at stråle. Hjulet er 10,5 cm tykt og designet specifikt med off-road kørsel for øje. Kørslen er helt stabilt selv i meget kupperet terræn, og du har en konstant følelse af behagelig kørsel, selvom du kører over store bump. Det skyldes særligt det store 18” dæk, som er både enormt slidstærkt, men som også samtidig har en indbygget støddæmpning, som sikrer dig en helt igennem behagelig tur.

Z10 er udviklet i aluminium og metal, og dermed er der altså tale om materialer, der virkelig tåler en overhaling. Den er desuden vandtæt, og det er således intet problem at køre i regnvejr.

Med til Z10 hører en app, hvor du selv kan styre og ændre lyset på segwayen, Du kan desuden aktivere en tyverialarm, ligesom du kan se, hvor meget batteri du har tilbage.

Alt i alt en drøm af et transportmiddel.

Segway Ninebot One S2

Bedst i test

 • Tophastighed: 24 km/t
 • Rækkevide per opladning: 30 km.
 • Opladningstid: 240 minutter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

G TIL

 

Udvalgte specifikationer:

 • Tophastighed: 24 km/t
 • Rækkevide per opladning: 30 km.
 • App-styret og har bluetooth
 • Opladningstid: 240 minutter
 • Maksimal vægt: 120 kg.
 • Mål: 448x419x182mm
 • Vægt: 11 kg.
 • Belagt med IP54, der er vandafvisende.

Om Ninebot by Segway One S2

Hvis du gerne vil skubbe grænser, have et futuristisk køretøj og alligevel også gerne spare nogle penge vil denne Ninebot by Segway One S2 være noget for dig. Du kører med stil og glans, men du har stadig følelsen af at dyrke ekstremsport midt på åben gade. Du lærer hurtigt at mestre balancen og får skubbet dine grænser, og samtidig kan du tracke dine fremskridt og status på segwayen i den tilhørende app.

Du får en noget anden oplevelse med denne Ninebot end med andre hoverboards, og her kan du i den grad få prøvet eventyrlysten af. Denne Ninebot er lavet specifikt til eventyrlystne mennesker, der gerne vil komme omkring hurtigt og nemt. Den er også særdeles velegnet til bymennesker, der skal til og fra arbejde på en hurtig og fleksibel måde.

Du kan nemt zigzagge ind og ud mellem cyklister og biler, og du vil hurtigt kunne nå frem til steder, der sædvanligvis ville tage dig mange timer at nå. Du kan både bruge den som transportmiddel eller lave en masse tricks på den – eller begge dele. Desuden fungerer den godt i de fleste slags miljøer, hvad end det er vådt eller tørt, og da den er belagt med IP54, afviser den også alt vand, der forsøger at trænge ind.

Den kan køre op til 30 km. på en enkelt opladning, og dens topfart er 24 km/t – der er således rigeligt med muligheder for at komme rundt omkring.

Hvorfor skad du erhverve dig en Segway?

Segways er en bæredygtig måde at transportere dig selv fra A til B på. Det er en slags miljøvenlig måde at køre på uden at skulle gå på kompromis med hverken komfort eller den friske luft. Således kan du betragte Segwayen som en slags miljøvenlig mini-cykel med motor – men hvor du imidlertid ikke behøver at røre dig.

Med fremgangen af elbiler, eldrevne løbehjul og elcykler, er der absolut grund til at tro, at Segways er kommet for at blive. Det er i høj grad det store fokus på miljøet, der har fremdrevet en række mere miljøvenlige alternativer til bilen og knallerten. Og da der hele tiden udvikles kraftigt på teknikken og designet, kan du trygt stole på, at både sikkerhed og tryghed er i højsædet, når disse innovative transportmidler bygges.

Desuden er Ninebot Segwayen lille og smart, og den er nem at have med overalt. Du kan hurtigt lægge den under dit skrivebord, når du ankommer på arbejde, eller tage den med i bussen, hvis du ikke orker at køre i regnen.

Den er nem at køre på, og alt du skal gøre er at læne dig frem, når du vil frem, og at læne dig tilbage, når du gerne vil bagud. Nogle Segways er selvbalancerende, hvor du ved andre selv skal styre balancen. Én ting er sikkert; alle kan lære at køre på Segway.

Hvad siger lovgivningen om Segways i trafikken?

Ved Segway Ninebot køb er du nødt til at have styr på reglerne for, hvordan du rent faktisk må køre på den i trafikken.

Faktisk har det indtil for ganske nyligt været ulovligt at køre på Segways i trafikken, medmindre man havde en særlig tilladelse. Men fra januar 2019 blev de mange segways sluppet fri i trafikken. Der er dog visse regler, du skal kende til for at kunne køre herhjemme.

For det første må du ikke køre hurtigere end 20 km/t. Du skal desuden køre på cykelstien. Hvis der ikke er en cykelsti, må du ganske enkelt ikke køre der. Du skal være fyldt 15 år for at køre på segways, og alternativt skal du køre i selskab med en myndig person.

Derudover gælder der de samme regler for lygter og reflekser, som der gør for cykler – dog med den undtagelse, at du på en Segway altid skal have lyset tændt, også selvom det ikke er mørkt.

Du må desuden ikke køre i påvirket tilstand, ligesom Færdselslovens regler om spirituspåvirkning og kørsel under påvirkning af bevidsthedspåvirkende stoffer på alle områder gælder for kørsel på Segways.

Endelig skal du – ligesom du i øvrigt også skal på cykel – være agtsom og tilpasse både din hastighed og din kørsel til de omstændigheder og forhold, du er i, ligesom du skal tage hensyn til andres sikkerhed.

 

Se vores artikel om: Onewheel – aldrig har det været nemmere at komme frem

FAQ

🏆 Hvilke Segway Ninebot er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste Segway Ninebots på markedet i 2020. Vil du vide hvilken? Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes Segway Ninebot?

Segways vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny Segway Ninebot?

Vi hos eriders.dk anbefaler, at du overvejer, hvad dit budget er da der findes segways til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Emily C. Andreasen Rating 10/10

eriders.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Find mere information

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.