Segway Ninebot:
Vores bud på de bedste ifølge eksperter og forbrugere

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Transportformerne er i konstant forandring. Der udvikles hele tiden nye og kreative måder at transportere folk fra A til B på, og alle har dét til fælles, at de er en del mere miljøvenlige end din bil, ligesom de også alle sammen kræver, at du kommer ud i den friske luft.

Sådan er det også med Segway Ninebot. Den ligner en smart gadget fra fremtiden, og sandheden er da også, at du vil føle dig både moderne og futuristisk, når du drøner gennem byen på en Segway Ninebot. Segway har i mange år imponeret med deres innovative påfund, geniale idéer og pæne designs, og Segway Ninebot er ingen undtagelse.

Vi har udvalgt de modeller, der er mest populære blandt forbrugerne. Se både fordele og ulemper ved de forskellige køretøjer og find dén, der passer til dine behov.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.
Segway Ninebot One S2
Ukendt Lager

Segway Ninebot One S2

Gå til bedste pris
5.249 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Segway Ninebot One S2 - Høj manøvredygtighed

Hvis du gerne vil skubbe grænser, have et futuristisk køretøj og alligevel også gerne spare nogle penge vil denne Ninebot by Segway One S2 være noget for dig. Du kører med stil og glans, men du har stadig følelsen af at dyrke ekstremsport midt på åben gade. Du lærer hurtigt at mestre balancen og får skubbet dine grænser, og samtidig kan du tracke dine fremskridt og status på segwayen i den tilhørende app.

Dagens bedste priser og tilbud på Segway Ninebot One S2:

 • Tophastighed: 24 km/t
 • Opladning: 240 minutter
 • Rækkevide: 30km

Mere om Segway Ninebot One S2

SPECIFIKATIONER

 • Tophastighed: 24 km/t
 • Rækkevide per opladning: 30 km.
 • App-styret og har bluetooth
 • Opladningstid: 240 minutter
 • Maksimal vægt: 120 kg.
 • Mål: 448x419x182mm
 • Vægt: 11 kg.
 • Belagt med IP54, der er vandafvisende.

Du får en helt anden oplevelse med denne Ninebot end med andre hoverboards – her kan du i den grad få prøvet eventyrlysten af. Denne Ninebot er fremstillet til dem, der gerne vil komme omkring i naturen hurtigt og nemt. Den er også særdeles velegnet til bymennesker, der skal til og fra arbejde på en hurtig og fleksibel måde.

Du kan nemt zigzagge ind og ud mellem cyklister og biler, og du vil hurtigt kunne nå frem til steder, der sædvanligvis ville tage dig mange timer at nå. Du kan både bruge den som transportmiddel eller lave en masse tricks på den – eller begge dele

Desuden fungerer den godt i de fleste slags miljøer, hvad end det er vådt eller tørt, og da den er belagt med IP54, afviser den også alt vand, der forsøger at trænge ind.

Den kan køre op til 30 km. på en enkelt opladning, og dens topfart er 24 km/t – der er således rigeligt med muligheder for at komme rundt omkring.

Fordele og ulemper ved Segway Ninebot One S2

Fordele

 • Lang batterilevetid
 • Velegnet til begyndere
 • Vandafvisende belægning
 • Støjsvag
 • Stabil og nem at bruge

Ulemper

 • Erfarne og mere eventyrlystne brugere vil måske finde den for langsom

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Segway Ninebot One S2

Hvad skal du overveje, før du køber et

 • Hvad skal den bruges til? Hvis du har brug for en Segway Ninebot, du kan køre på til og fra arbejde, er der nok ingen grund til at vælge en af de modeller, der er designet til lange ture på landevejen. Det vil derimod være en god idé at vælge en, der kører stabilt og sikkert i byen, og som har en lav vægt, så du nemmere kan bære den ind på kontoret. Omvendt bør du vælge en model med lang batterilevetid, hvis du gerne vil køre lange ture på din Segway Ninebot.  
 • Hvilke typer terræn skal den kunne klare? Nogle modeller er bedre egnet til kørsel i kuperet terræn end andre. Sådan en model kan du med fordel vælge, hvis du f.eks. gerne vil køre ture i skoven. De vil dog typisk være tungere, så hvis du ikke har brug for en terrængående model, kan du sagtens vælge en anden og lettere Segway Ninebot.
 • Hvad er dit budget? Segway Ninebots er ikke billige, men de findes alligevel i mange forskellige prisklasser. Hvis du ikke har brug for en meget lang batterilevetid og en meget høj tophastighed, kan du sagtens spare dine penge og købe en billigere model.

arrow-more

Hvorfor skal du købe en Segway?

Segways er en bæredygtig måde at transportere dig selv fra A til B på. Det er en slags miljøvenlig måde at køre på uden at skulle gå på kompromis med hverken komfort eller den friske luft. Således kan du betragte Segwayen som en slags miljøvenlig mini-cykel med motor – men hvor du imidlertid ikke behøver at røre dig.

Med fremgangen af elbiler, eldrevne løbehjul og elcykler, er der absolut grund til at tro, at Segways er kommet for at blive. Det er i høj grad det store fokus på miljøet, der har fremdrevet en række mere miljøvenlige alternativer til bilen og knallerten. Og da der hele tiden udvikles kraftigt på teknikken og designet, kan du trygt stole på, at både sikkerhed og tryghed er i højsædet, når disse innovative transportmidler bygges.

Desuden er Ninebot Segwayen lille og smart, og den er nem at have med overalt. Du kan hurtigt lægge den under dit skrivebord, når du ankommer på arbejde, eller tage den med i bussen, hvis du ikke orker at køre i regnen.

Den er nem at køre på, og alt du skal gøre er at læne dig frem, når du vil frem, og at læne dig tilbage, når du gerne vil bagud. Nogle Segways er selvbalancerende, hvor du ved andre selv skal styre balancen. Én ting er sikkert; alle kan lære at køre på Segway.

Hvad siger lovgivningen om Segways i trafikken?

Ved Segway Ninebot køb er du nødt til at have styr på reglerne for, hvordan du rent faktisk må køre på den i trafikken.

Faktisk har det indtil for ganske nyligt været ulovligt at køre på Segways i trafikken, medmindre man havde en særlig tilladelse. Men fra januar 2019 blev de mange segways sluppet fri i trafikken. Der er dog visse regler, du skal kende til for at kunne køre herhjemme.

For det første må du ikke køre hurtigere end 20 km/t. Du skal desuden køre på cykelstien. Hvis der ikke er en cykelsti, må du ganske enkelt ikke køre der. Du skal være fyldt 15 år for at køre på segways, og alternativt skal du køre i selskab med en myndig person.

Derudover gælder der de samme regler for lygter og reflekser, som der gør for cykler – dog med den undtagelse, at du på en Segway altid skal have lyset tændt, også selvom det ikke er mørkt.

Du må desuden ikke køre i påvirket tilstand, ligesom Færdselslovens regler om spirituspåvirkning og kørsel under påvirkning af bevidsthedspåvirkende stoffer på alle områder gælder for kørsel på Segways.

Endelig skal du – ligesom du i øvrigt også skal på cykel – være agtsom og tilpasse både din hastighed og din kørsel til de omstændigheder og forhold, du er i, ligesom du skal tage hensyn til andres sikkerhed.

Se vores artikel om: Onewheel – aldrig har det været nemmere at komme frem

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Gearbest

Gearbest er en international webshop, der har fokus på at sælge produkter fra anerkendte mærker til en billig pris. På webshoppen kan købere også rate og anmelde produkterne.

På Gearbest er der mange flotte brugeranmeldelser af Segway Ninebot Z10, hvor den bl.a. får ros for den høje kvalitet.

Du kan se anmeldelserne her

Fnac

Fnac er en stor fransk detailkæde, der sælger forskellige produkter indenfor teknologi og underholdning. På deres hjemmeside deler de også ekspertanmeldelser af produkter.

Fnac har testet og anmeldt Segway Ninebot Z10, bl.a. ved at vurdere motoren og hjulene, samt afprøve den på vejen. De konkluderer, at denne model er ret tung og kan være svær at bruge for begyndere, men for entusiaster kalder de den en perle af teknologi.

Anmeldelsen er udgivet den: 27. september 2019
Du kan se anmeldelsen her

Jekyllsports.com

Jekyllsports.com er en hjemmeside, der styres af den tyske sports- og teknologientusiast David. Her deler han indhold om hans interesser, som spænder fra gadgets og lyd til SUP og natur.

Jekyllsports.com har lavet en anmeldelse af Segway Ninebot Z10, hvor han f.eks. sammenligner den med tidligere modeller. Han roser den bl.a. for den høje tophastighed.

Anmeldelsen er udgivet den: 9. december 2020
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Google

Den amerikanske IT-virksomhed Google er nok mest kendt for søgemaskinen af samme navn. Google indsamler også brugeranmeldelser af forskellige produkter fra en lang række webshops.

Vi har taget udgangspunkt i brugeranmeldelser af Segway Ninebot Z10 og Segway Ninebot One S2, som begge har fået stor ros og flotte anmeldelser.

Du kan se anmeldelserne af Segway Ninebot Z10 her

Du kan se anmeldelserne af Segway Ninebot One S2 her

Amazon

Amazon er en stor international webshop med afdelinger i en lang række lande. På Amazon kan køberne også rate og anmelde produkterne.

Segway Ninebot One S2 har fået mange gode anmeldelser, hvor den bl.a. roses for at være sjov at køre på.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilken Segway Ninebot er den bedste?
En af de bedste Segway Ninebots er modellen Segway Ninebot Z10. Den kan opnå en tophastighed på 45 km/t, og den har en rækkevidde på 90 km pr. opladning.
Hvor meget koster en Segway Ninebot?
Segway Ninebots er ikke et af de allerbilligste elektriske transportmidler, men du kan få dem i forskellige prisklasser. En af de dyreste, men også bedste modeller, vil koste dig ca. 15.000 kr. Er prisen for høj, kan du også finde en billigere model, som koster cirka 5000 kr.
Hvorvidt en Segway Ninebot er pengene værd eller ej, kommer an på, hvor interesseret du er i det smarte transportmiddel. En Ninebot kan være prisen værd, hvis du holder af teknologien bag, og hvordan maskinen er i stand til at gøre din transporttid både sjovere og nemmere.
Hvor lang tid holder en Segway Ninebot?
Det første, som vil blive slidt op på en Segway Ninebot er batteriet, som ca. kan holde til mellem 500 og 1000 opladninger. Din Ninebot ca. vil kunne holde i 2 til 3 år, afhængig af hvor meget du bruger den.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme