ELEKTRISK SKATEBOARD TEST-OVERSIGT:
HER ER DE 5 BEDSTE EL SKATEBOARDS

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Leder du efter et hurtigt transportmiddel, som samtidig er underholdende?

E-skate, eller esk8 som det også bliver kaldt, har vundet indpas på markedet. Efter flere måneders research-arbejde er vi nu klar med en stor guide til hvilke elektriske skateboards, du bør overveje, hvis du er på markedet efter ét i 2021.

Vi har identificeret en række markedsledende modeller, hvor vi mener du får mest kvalitet for pengene, så du ikke ender med at betale overpris eller købe et e-skateboard, der ikke lever op til dine forventninger.

Vi anmelder de bedste og mest solgte elektriske skateboards på markedet på baggrund af flere parametre, herunder batterilevetid, genopladningstid, pris, holdbarhed og brugervenlighed.

Hvad skal man overveje, før man køber et elektrisk skateboard?

Batteri
Du bør tage med i dine overvejelser, hvilket terræn du vil skate i, og hvor længe el-skateboardet holder, før det skal oplades. Hvis du skal skate uden for byen eller offroad, skal du have et board med et batteri med en relativt lang levetid. De fleste elektriske skateboards tager ca. 2 timer at oplade, mens nogle modeller kan tage længere tid. Der findes forskellige typer batterier, men det mest populære er et lithiumbatteri. Det er virkelig kraftfuldt og kan holde til lange distancer uden at skulle oplades i mellemtiden. En anden type batteri kaldes et lithium-polymerbatteri, som ikke er lige så kraftigt som lithiumbatteriet, men det kan oplades oftere og kræver ikke så lang genopladningstid. Du bør også overveje, hvor meget vægt batteriet kan trække. Hvis du har planer om at køre på dit elektriske skateboard på længere ture, så bør du sikre dig, at batteriet ikke vejer for meget, da det vil tilføje ekstra vægt til dit elektriske skateboard.

Vægt og bærbarhed
De letteste elektriske skateboards vejer omkring 7 kg og er designet til at være smidige og lette at styre. De tungere modeller vejer gerne 11 kg, og de er bygget til at kunne klare mere ujævn vej og terræn. Tungere boards kan være mere udfordrende at styre og har ofte langsommere acceleration. De lette modeller er til gengæld nemmere at styre, men har kortere rækkevidde og lavere tophastighed. Vægten er også afgørende for, hvor bærbart el-skateboarded er. Et let el-skateboard er nemmere at have med i offentlig transport og op og ned af trapper. Vær dog opmærksom på, at uanset hvad så er elektriske skateboards mindre bærebare end traditionelle skateboards på grund af batteriet. Nogle elektriske skateboards har også større hjul, hvilket gør dem mere stabile men sværere at bære.

Maksimal hastighed
Hvis du aldrig har prøvet et elektrisk skateboard før eller er meget uerfaren, så kan det være en god idé, at finde en model med lavere tophastighed, da det vil være lettere at kontrollere. Men hvis du er mere erfaren, foretrækker du måske en model med en højere tophastighed, så du virkelig kan shredde. Vær opmærksom på, at tophastigheden kun kan opnås, når du kører ned ad bakke. På jævnt underlag eller op ad bakke, vil maksimalhastigheden naturligvis være lavere. 

tophastigheden er den højest mulige hastighed, som skateboardet kan køre, når det kører ned ad bakke ud nogen rytter på. Afhængig af dens batteri, motor og hjul, kan tophastigheden fra 15 til over 45 kilometer i timen.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Kundeanmeldelser kan give dig en fornemmelse af, hvad folk, der har købt et el-skateboard, synes om det – om det er let at køre, om det er holdbart osv. Ekspertanmeldelser kan give nyttige oplysninger om de tekniske aspekter af el-skateboardet, f.eks. rækkevidde, batterilevetid og topfart. Vi har inkluderet kunde- og ekspertanmeldelser i vores guide for at hjælpe dig med at vælge den bedste model i forhold til dine behov.

Pris
Prisen på et elektrisk skateboard varierer afhængigt af mærket, brættets størrelse og vægt, rækkevidde og funktioner. De bedste modeller, som indeholder længere batterilevetid, en kraftigere motor og højere hastigheder, kan koste omkring 8.000 kr, mens de billigere modeller, som har en kortere batterilevetid og rækkevidde, kan købes for omkring 1.000 kr. Generelt afspejler prisen på et elektrisk skateboard kvaliteten af komponenterne og dens overordnede konstruktion.

arrow-more

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Redaktionens anbefalinger

Bedste letvægtsmodel

GoRunner Elektrisk Skateboard - holdbart elektrisk skateboard med en maksimal vægtkapacitet på 100 kg

Dette elektriske skateboard er oplagt til alle, der ønsker en let og holdbar transportform. Det vejer kun 4,5 kg, hvilket gør det nemt at bære rundt på, mens det er lavet af materialer af høj kvalitet, der gør det slidstærkt og holdbart.

GoRunner Elektrisk Skateboard
Bedste letvægtsmodel
 • Solidt og holdbart el-skateboard
 • Vejer kun 4,5 kg
 • Maksimal vægtkapacitet på 100 kg

Anmeldelse og analyse af GoRunner Elektrisk Skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Vægt: 4,5 kg
 • Max vægt: 100 kg
 • Batteri: 4Ah 29,4 V

Høj vægtkapacitet
Det elektriske skateboard har en maksimal vægtkapacitet på 100 kg, hvilket betyder, at det kan holde til de fleste voksne personer. Det gør det til et godt valg for dem, der er på udkig efter et elektrisk skateboard, der kan klare lidt vægt. Modellen har en høj acceleration, hvilket gør det nemt at komme hurtigt rundt og suse gennem travle gader eller menneskemængder.

Det elektriske skateboard bruger et sikkerhedsgodkendt batteri, der er certificeret til brug i elektriske køretøjer. Det betyder, at det er sikkert at bruge. Dette GoRunner el-skateboard er også udstyret med et batteri, der kan holde i lang tid, så du ikke behøver at bekymre dig om, at det skal oplades hele tiden. Desuden tager det 3-4 timer at genoplade batteriet. Det er ganske vist en relativt lang genopladningstid, men til gengæld kan du nyde en lang tur på el-skateboardet, når det er opladt. 

Sikkerhedsgodkendt batteri og tekniske komponenter
Fjernbetjeningen er en fantastisk funktion på dette elektriske skateboard. Den gør det nemt at styre skateboardets hastighed og retning, hvilket er vigtigt for sikkerheden. Det betyder også, at du kan fjernstyre det.

Mere om GoRunner Elektrisk Skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Vægt: 4,5 kg
 • Max vægt: 100 kg
 • Batteri: 4Ah 29,4 V

Redaktionens vurdering

GoRunner Elektrisk Skateboard er produceret i Danmark og er CE-registreret og RoHs-certificeret, hvilket gør det til et sikkert valg. Genopladningstiden kan dog være langsom sammenlignet med andre elektriske skateboards på markedet. Alt i alt er GoRunner elektrisk skateboard et godt valg for alle, der leder efter et let og sikkert el-skateboard.

Prisvenlig

93

Anmeldelser

78

Batteri

93

Transportabel

100

Kraft

92

Fordele og ulemper ved GoRunner Elektrisk Skateboard

Fordele

 • Høj acceleration
 • Sikkerhedsgodkendt batteri
 • Medfølgende fjernbetjening
 • Dansk produceret
 • CE registreret og RoHs certificeret

Ulemper

 • Lang genopladningstid
Elegant og let design

Cool&Fun Long Electric 400W - panter-design med kraftfuld motor

 • 4 ud af 5 stjerner af forbrugerne på Amazon

Cool&Fun Long Electric 400W har et unikt sort design med et print af en panter på oversiden. Det gør boardet til et anderledes og elegant valg, der samtidigt har en let vægt for nem transport.

Motoren er både kraftfuld og energibesparende, så du kan køre længere ture på op til 18 km uden at bekymre dig for batterilevetiden.

Redaktionens vurdering 

Uanset dit niveau og erfaring med elektriske skateboards anbefaler vi Cool&Fun Long Electric 400W. Det er en let model, du nemt kan tage med dig, hvis du vil finde et område, hvor du kan øve tricks og køre ture.

Forbrugerne på Amazon giver Cool&Fun Long Electric 400W 4 ud af 5 stjerner, og de anbefaler det, fordi det er et flot board med et smart design og er let at anvende i praksis. Dog skal du være opmærksom på en længere opladetid end andre modeller.

Cool&Fun Long Electric 400W
Elegant og let design
 • Multifunktionel fjernbetjening
 • Energibesparende og kraftfuld motor
 • Unikt design med panter

Mere om Cool&Fun Long Electric 400W

SPECIFIKATIONER

 • Max hastighed: 28-32 m/t
 • Rækkevidde: 15-18 km
 • Opladetid: 3-4 timer

Det skal du vide, før du køber Cool&Fun Long Electric 400W

Nem at tage med på farten

Skal du gerne have dit elektriske skateboard med dig, når du skal på tur, så vejer Cool&Fun Long Electric 400W mindre end andre i oversigten. Samtidigt vil dit board være let at genkende, fordi det sorte panter-design er strømlinet.

Batterilevetiden er fin, hvor du kan køre op til 18 km på en fuld opladning. Det tager dog 3-4 timer at lade batteriet fuldt op, så du skal kunne lade det op på længere ture.

Justerbar hastighed til børn og voksne

Forbrugerne sætter pris på, at boardet er nemt at styre for børn såvel som voksne. Med justerbar hastighed og bremse kan du indstille boardet, så selv børnene kan køre sikkert afsted hjemme på matriklen.

Det er et elektrisk skateboard, der ligger midt i forhold til prisen, så du får et godt board uden at sprænge budgettet. Den lavere pris betyder dog, at batteriet ikke har samme hurtige opladetid, som de mere dyre modeller.

Hvad siger forbrugere om Cool&Fun Long Electric 400W?

På Amazon har Cool&Fun Long Electric 400W modtaget anmeldelser af forbrugerne, der bygger på kommentarer og bedømmelser med op til 5 stjerner. Forbrugerne giver det eklektiske skateboard 4 ud af 5 stjerner i gennemsnit.

Prisvenlig

93

Anmeldelser

80

Batteri

95

Transportabel

88

Kraft

93

Fordele og ulemper ved Cool&Fun Long Electric 400W

Fordele

 • Justerbar hastighed og bremsning
 • Let at styre
 • Ingen installation nødvendig
 • Solidt board

Ulemper

 • Lang ladetid
Bedste premium valg

Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard - brugervenligt el skateboard til udendørs aktiviteter

 • God anmeldelse hos Electric Skateboard HQ

Kom hurtigt, nemt og langt omkring med Exway Wave Riot 7”. Dette elektriske skateboard er fyldt med brugbar teknologi, der gør det lækkert at køre på. Bagpå sidder et LED-lys, du har mulighed for at programmere, og med Smart Remote funktionen, kan du nemt tænde og slukke for det. Med et stilrent design oveni kan man næsten ikke ønske mere.

Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard
Bedste premium valg
 • Exway Smart BMS teknologi
 • Programmerbart baglys
 • Smart Remote funktion

Det skal du vide, før du køber Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Max. hastighed: 38 km/t
 • Rækkevidde: 24 km
 • Opladetid: 180 min.

Godt batteri
Et godt batteri er næsten altafgørende, når det kommer til elektriske skateboards. Uden et godt batteri, kan du hverken køre særlig langt eller særlig længe, hvilket kraftigt reducerer brugsmulighederne.

Exway Wave Riot 7” er udstyret med et virkelig godt batteri og har en rækkevidde på 24 km. Du kan altså komme ret langt på en enkelt opladning.

Høj max. hastighed
Max. hastigheden for Exway Wave Riot 7” er på 38 km/t, hvilket ligger i den relativt høje ende. Det giver dig god mulighed for at komme hurtigt omkring, men selvfølgelig stadig på en sikker måde. Den høje tophastighed er en fordel for dig, der er glad for fart, eller bare gerne vil kunne transportere dig effektivt på skateboardet.

Derudover er dette board meget velegnet til udendørs aktiviteter. Det har nemlig et godt greb, der kan klare de fleste terræner og en rigtig god batterilevetid.

Hvad siger eksperter om Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard?

Eksperterne er rigtig glade for Exway Wave Riot 7”. Electric Skateboard HQ har lavet en anmeldelse af boardet, hvor de bl.a. roser den for at være lækker og let at køre på. De synes, man nemt kan føle sig selvsikker på det elektriske skateboard og anbefaler det til shortboard entusiaster.

Mere om Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Max. hastighed: 38 km/t
 • Rækkevidde: 24 km
 • Opladetid: 180 min.

Eriders’ vurdering

Exway Wave Riot 7” er et elektrisk skateboard til dig, der vil køre med stil. Det har et virkelig flot og stilrent design, der gør at du sagtens kan tage boardet på arbejde eller andre steder, uden nogen vil se skævt til det.
Det er måske ikke det mest oplagte valg til begyndere, men er du vant til at stå på elektrisk skateboard, vil du hurtigt blive vild med Exway Wave Riot 7”.

Prisvenlig

76

Anmeldelser

84

Batteri

99

Transportabel

94

Kraft

97

Fordele og ulemper ved Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard

Fordele

 • Stilrent design
 • God batterilevetid
 • Kan kontrolleres via app
 • Godt greb

Ulemper

 • Kan tage noget tid at vænne sig til
 • Op ad bakke kunne hastigheden være bedre
Billigste valg

Razor X Cruiser 29.7" - Multifunktionelt skateboard til sport, fritid og transport

Er du på udkig efter et elektrisk skateboard, der skal kunne bruges både til sport, træning, fritid og i trafikken, er Razor Cruiser et godt valg.

Det smarte skateboard anbefales af Frishop.dk på grund af sin høj kvalitet og lange levetid. Når du vælger et elektrisk transportmiddel (uanset om det drejer sig om skateboard, cykel eller løbehjul), skal du især forholde dig til udgaven af motoren.

Razor X Cruiser 29.7
Billigste valg
 • Billigt
 • 16 km/t topfart
 • Baghjulstrukket

Mere om Razor X Cruiser 29.7"

SPECIFIKATIONER

 • Smart og hurtigt elektrisk skateboard
 • 125 watt med gear og baghjulstrukket
 • Max hastighed: 16 km/t
 • Styres let med trådløs fjernbetjening
 • Max belastning: 100 kg
 • Vægt: 4,8 kg
 • Husk gældende trafikregler

Du kan komme op på en max fart på 16 km/t med Razor X Cruiser 29.7″. Skateboardet kører på 22V lithium-ion-batterier, der skal oplades.

På en fuld opladning kan det elektriske skateboard fra Razor køre kontinuerligt i op til 40 minutter. Kører du ved lavere hastighed end 16 km/t, kan du køre endnu længere tid på en opladning.

Motoren er integreret i boardet og har 125 watt, der trækker baghjulene. Du styrer let skateboardets fart og retning med den medfølgende trådløse fjernbetjening.

På Kit.honestjohn.co.uk har redaktøren Georgia Petrie anmeldt boardet og giver det elektriske skateboard Razor X Cruiser 29.7″ 4,5 stjerner ud af 5. Modellen fremhæves i anmeldelsen som et godt board, hvis du vil have et sjovt legetøj, der ikke vælter budgettet.

Forbrugerne på Amazon har også anmeldt produktet, og generelt er forbrugerne enige med anbefalingen af Razor X Cruiser 29.7″ til begyndere og børn. Med 4 ud af 5 stjerner får det elektriske skateboard en fin vurdering overordnet.

Det elektriske skateboard fra Razor kan bære op til 100 kg, så vejer du mere, skal du tjekke en af de andre modeller ud.

Razor X Cruiser 29.7″ vs. markedet

Er du på udkig efter et godt elektrisk skateboard til begyndere? Med Razor X Cruiser 29.7″ får du meget værdi for pengene.

Alle over 9 år kan benytte boardet, der med justerbar hastighed kan tilpasses både de store og små, der skal køre på det.

Topfarten på 16 km/t er ikke oversigtens højeste, men i forhold til prisen er det meget fornuftigt. Drømmer du om mere fart over feltet, vil du også ofte skulle betale mere for dit elektriske skateboard. Razor X Cruiser 29.7″ er derfor et godt valg, hvis du vil afprøve de sjove gadgets og få god værdi til prisen.

Prisvenlig

99

Anmeldelser

90

Batteri

88

Transportabel

98

Kraft

86

Fordele og ulemper ved Razor X Cruiser 29.7"

Fordele

 • Hub-motor med høj topfart og lang køredistance
 • Lækkert design og clean look
 • Udskiftelige batterier
 • Indbygget for- og baglys
 • God holdbarhed og meget lidt vedligeholdelse

Ulemper

 • Høj pris
 • Svag acceleration (langsom start)
Bedste valg til kortere ture

Impulse Cool elektrisk skateboard - godt valg til både børn og voksne

Vil du mest af alt have et elektrisk skateboard for at køre små sjove ture, så er Impulse Cool til både børn og voksne, der vil prøve kræfter med de elektriske skateboards.
Det er et solidt board, der kan holde til at blive brugt, mens rækkevidden giver plads til, at flere kan køre en tur og teste evnerne på den elektriske model.

Redaktionens vurdering 

Vi anbefaler Impulse Cool elektrisk skateboard til hele familien, der gerne vil lege og teste deres evner med motorik og balance. Impulse Cool kommer med batteri, og det er hurtigt at lade op, så det igen kan tages i brug.

Rækkevidden er ikke så lang som med andre og mere dyre modeller, men batteriet lader hurtigt op og er igen klar til brug.

Impulse Cool elektrisk skateboard
Bedste valg til kortere ture
 • God rækkevidde
 • Solidt og holdbart board
 • God til både børn og voksne

Mere om Impulse Cool elektrisk skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Max hastighed: 15 km/t
 • Rækkevidde: 9-12 km
 • Rækkevidde: 9-12 km

Det skal du vide, før du køber Impulse Cool elektrisk skateboard

Kort opladetid og inkluderer batterier

Med Impulse Cool elektrisk skateboard får du batterierne med, så du hurtigt kan komme ud at køre. Batteriet har en kort opladetid, hvor det tager mellem en time til halvanden at lade batteriet op på ny.

Den korte opladetid er et stort plus, hvis du skal bruge dit board til de korte ture, hvor du ikke har tålmodighed til at vente flere timer på at komme afsted.

Prisvenligt valg til korte ture

Impulse Cool kan komme op på en maksimal hastighed på 15 km/t, der er let at indstille, mens du kører afsted. Rækkevidden er omkring 9 til 12 km, alt efter hvor og hvor hurtigt du kører, og hvilket terræn boardet skal forcere.

Impulse Cool er et af de billigere elektriske skateboards i oversigten. Hvis du gerne vil afprøve kræfter med den anderledes transportform, er det et godt sted at starte. Både du selv og dine børn kan have gode oplevelser og lære at kontrollere det, uden at du nødvendigvis er nødt til at købe de dyreste model.

Prisvenlig

98

Anmeldelser

79

Batteri

91

Transportabel

97

Kraft

86

Fordele og ulemper ved Impulse Cool elektrisk skateboard

Fordele

 • Hurtig til at lade op
 • Nem at indstille både hastighed og retning
 • Fjernstyring med indikation ved behov for opladning
 • Inkluderer batterier

Ulemper

 • Ikke så lang rækkevidde som andre modeller

Konklusion

 •  Bedste elektriske skateboard overall: Roadsurfing Hub 2.5

Hvis du vil tage det sikre valg, hvor du får den ypperste kvalitet, service og en lækker køreoplevelse med gode specs, skal du vælge Roadsurfing Hub 2.5. Opgraderet fra sin forgængere, med bedre batteri og helt opdateret performance. Du får et board uden at give en formue og som holder i meget lang tid.

 •  Bedste budget elektriske skateboard overall: Razor Cruiser

Kigger du efter mest kvalitet og ydeevne for pengene, så vil vi anbefale dig den førende model inden for kategorien “budget boards” som utvivlsomt er Razor Cruiser. Et board du kan få en masse ud af, da det kan bruges både til leg, tricks og som transport til skole eller arbejde. Med fjernbetjeningen kan du altid styre dit board og føle dig sikker.

 •  Bedste investering: Boosted Plus

Ønsker du at investere i et elektrisk skateboard, med en høj tophastighed, letvægt og som kan bruges i mange år. Så er vores anbefaling Boosted Plus. Med en topbelastning på 120 kg og en egenvægt på kun 6.5 kg, passer dette board til de fleste, hvor “money-is-not-the-problem”.  Du kan bruge dette board til de små ture eller til nogle lange, med en rækkevidde på 22 km.

 

Vigtigste parametre for et el-skateboard

Når du skal vurdere hvilke elektriske skateboards, der er bedst, er der mange parametre og egenskaber at vurdere på. Vi kigger særligt på nøgleparametre og vigtige/unikke egenskaber.

Nøgleparametre:

Nøgleparametre er de mest fundamentale og vigtige egenskaber for dit board. Vi bringer her fire nøgleparametre for et e-skateboard:

#1: Fart (topfart)

Et elektrisk skateboard skal have fart. Hvis det skal være både sjovt og praktisk at bruge, skal du kunne komme hurtigt fra A til B, trække op af stejle baner, og ikke mindst have en tophastighed, der er høj nok til at kunne underholde dig, mens du kører på det.

De allerbedste og kraftigste elektriske skateboards har en topfart på over 45 km/t (enkelte endda højere). Det er ekstremt hurtigt og ikke for nybegyndere – bestemt ikke ude i trafikken.

Vi anbefaler at investere i et elektrisk skateboard, der som minimum har en topfart på 30 km/timen. Du kan dog også have en del sjov med et på 20-25 km/t, men mange vil hurtigt ønske at rykke et “niveau” op.

#2: Distance/rækkevidde

Der er ikke noget ved at have et elektrisk skateboard, som kun kører nogle få kilometer på en opladning. Det vil virkelig begrænse dine muligheder og din oplevelse med brættet, hvis batteriet ikke har en vis udholdenhed.

Erfaringsmæssigt, vil et batteri også miste styrke over tid. Så hvis du køber et board, der kan køre 15 km på en opladning fra dag 1, så vil du opleve at miste 30-40 % af effekten over tid. Ligesom man kender fra sin smartphone, som holdte bedre inden batteriet blev slidt.

Læg dertil, at producenter ofte er meget optimistiske i deres vurdering af, hvor langt deres elektriske skateboard kan køre. De er typisk vurderet på lige vej, med meget lav vægt (vægt og stigninger har stor indflydelse på, hvor langt du kan køre på en opladning) og en meget god asfalt.

#3: Manøvrering

Når du køber et elektrisk skateboard til flere tusinde kroner, ønsker du et bræt, som er behageligt at køre på og ikke mindst nemt at styre og muligt at lave skarpe sving på.

Grundlæggende får du den bedste oplevelse, kontrol og manøvrering med et såkaldt longboard – dvs. et bræt på over 79 cm i længde. De mindre elektriske skateboards (shortboards) som fx Boosted Mini eller Arc Board er sværere at manøvrere med. De små boards har dog en fordel i forhold til et andet parameter, vi kommer ind på senere, nemlig vægt.

Longboards giver bedre manøvrering, men der er stor forskel på de enkelte bræt. Nogle er stive og ufleksible, mens andre er tunge og omstændige. Derfor hjælper vi i denne artikel med at anbefale de bedste longboards, så du ikke køber det forkerte bræt.

#4: Kvalitet og service

Kvalitet er en meget bred betegnelse, men du ønsker et bræt, som ikke går nemt i stykker. Det kan eksempelvis være et batteri der ikke taber for meget styrke, langtidsholdbare hjul, vandtæt motor, solidt og fleksibelt bræt og så videre.

Kvalitet og service hænger ofte sammen. De bedste boards har en god garanti, og leverer reservedele og reparation uden ekstra omkostninger.

Et eksempel på høj kvalitet og service er Boosted, som er det førende mærke i USA og Australien inden for elektriske skateboards.

Vigtige egenskaber for et e-skateboards

Udover topfart, batterilevetid, manøvrering og kvalitet/service, findes der en række egenskaber, som du også bør medregne, når du skal finde ud af, hvilket elektrisk skateboards, du skal investere i:

 •  Vægt
 •  Oplade-tid
 •  Bremser
 •  Acceleration
 •  Fjernbetjening

Der findes også elektriske skateboard, der har andre funktionaliteter/features, og som du kan overveje, om er vigtige for dig. Det kunne eksempelvis være en tilknyttet app, udskiftelige batterier, regenerative bremser, type af kuglelejer, lys/lygter på boardet, eller udskiftelige hjul og dermed evnen til at køre “off road”

Mange af disse egenskaber er nice-to-have, men ikke need-to-have. En app kan helt sikkert være meget sjov at have, men ikke en nødvendighed for at få en god oplevelse.

Udskiftelige batterier er ikke et must, men et kæmpe plus, hvis man har et elektrisk skateboard, der har en meget begrænset rækkevidde på én opladning. Til gengæld er lys lovpligtigt i Danmark, så det vil være en rigtig god idé at kigge efter en board, hvor der følger lys med.

Måske kunne det også være interessant for dig at læse: Test-oversigt: El løbehjul – de 21 bedste elektriske løbehjul

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kit.honestjohn.co.uk

Kit.honestjohn.co.uk er en britisk hjemmeside, der fokuserer på køretøjer fra biler og scootere til elektriske skateboards. De deler både nyheder, anmeldelser, tests og giver brugere adgang til forums på siden.

Hos Kit.honestjohn.co.uk har Georgia Petrie anmeldt det elektriske skateboard fra Razor. I anmeldelsen får modellen 4,5 stjerner ud af 5 på parametrene pris, egenskaber, værdi, funktionalitet og design. Anmeldelsen fremhæver særligt, at boardet har mange fine egenskaber til prisen, og det anbefales til børn og nybegyndere.

Anmeldelsen er udført den: 26. februar 2019

Du kan se anmeldelsen her

Theverge.com

Theverge.com er et engelsk website, der koncentrerer sig om elektronik, teknik og gadgets. Du finder både produktbeskrivelser, guides til køb og testoversigter. Sitet er tilgængeligt for alle, og der kommer løbende nye anmeldelser til i databasen, som du frit kan gøre brug af. 

Vi har anvendt Theverge.com til beskrivelse af InBoard M1, der tidligere er blevet kåret som en af vinderne i Verges samlede testoversigt. Det er særligt de gode køreegenskaber, der får det elektriske skateboard til at placere sig i toppen af de 7 testede modeller. The Verge har også publiceret en længere anmeldelse af InBoard M1.

Anmeldelsen er udført den: 1. februar 2017
Du kan se anmeldelsen her

Electricskateboardhq.com

Electricskateboardhq.com er dedikeret til elektriske skateboards, hvor de skriver nyheder og anmeldelser af nye produkter på markedet.

Exway Wave Riot 7″ er blevet anmeldt af Electricskateboardhq.com. Den er gennemgået i forhold til: holdbarhed, batterilevetid, ekstra funktioner og selve køreoplevelsen.

Anmeldelsen er udgivet den: 14. august 2020

Du kan se anmeldelsen her

Electric Skateboard HQ er stedet for alle elektrisk skateboard entusiaster. Her bliver der både delt anmeldelser, nyheder og diskussioner.

Electric Skateboard HQ har lavet en anmeldelse af Exway Wave Riot 7” og de er begejstrede. De roser bl.a. det gode baglys og den lækre følelse af at stå på boardet.

Anmeldelsen er udgivet den: 28. juli 2020

Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en stor webshop, hvor forbrugerne har mulighed for at give en bedømmelse af de produkter, de har købt. En gennemsnitlig vurdering baserer sig på bedømmelser med stjerner fra 1 til 5. 

Cool&Fun Long Electric 400W har på Amazon modtaget mere end 76 anmeldelser af forbrugerne.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

 

Den amerikanske e-handelsvirksomhed har hovedsæde i Seattle. De er verdensomspændende og forhandler en lang række af produkter, herunder også elektriske skateboards. I Danmark er Amazon den webshop, hvor danskerne handler anden mest.

På hjemmesiden kan forbrugerne skrive anmeldelser og give stjerner til produkter ud af 5. Det elektriske skateboard Razor X Cruiser 29.7″ får af forbrugerne 4 stjerner ud af 5 på Amazon. Med over 5000 anmeldelser giver de et retvisende billede af forbrugernes oplevelse med produktet.

Anmeldelserne opdateres løbende på baggrund af forbrugeranmeldelser.

Du kan se anmeldelserne her

På den amerikanske webshop Amazon kan køberne skrive anmeldelser og give ratings til produkterne.
I denne oversigt har vi taget udgangspunkt i brugeranmeldelser af Cool&Fun Long Electric 400W, der har fået en høj samlet rating.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilket elektrisk skateboard er bedst?
Du bør vurdere parametre som bremser, tophastighed, fjernbetjeningens rækkevidde, vægt samt distance på én opladning. Det er også værd at bide mærke i, om boardet er godt til tricks. Kig gerne på vores bedst i test-produkter, hvor WowGo 2S med en tophastighed på 40 km/t er vurderet bedst til prisen.
Hvordan vælger jeg et elektrisk skateboard, der passer bedst til mine behov?
Hvor ofte vil du bruge det elektriske skateboard? Skal du bruge det for sjov, eller vil du anvende det på daglig basis mellem hjemmet og arbejdspladsen? Bedst i test-gennemgangen giver et godt billede af, hvilke modeller der klarer sig bedst på parametrene tophastighed, rækkevidde, vægt samt distance på én opladning.
Ja, med visse forbehold må du køre på cykelstierne. Dit elektriske skateboard må max. kunne køre 20 km/t med motorkraft alene. Skateboardet skal være forsynet med de korrekte lygter og reflekser, så det er synligt i trafikken. Du skal desuden være fyldt 15 år.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

ROADSURFING HUB 2.5 e-skateboard

Inboard M1

Meepo V2

Wowgo 2S

Evolve GTX Bamboo

Possway T1

Possway T2

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme