Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Elektrisk skateboard test-oversigt:
Her er de 2 bedste elektriske skateboards

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Leder du efter et hurtigt transportmiddel, som samtidig er underholdende?

E-skate, eller esk8 som det også bliver kaldt, har vundet indpas på markedet. Efter flere måneders research-arbejde er vi nu klar med en stor guide til hvilke elektriske skateboards, du bør overveje, hvis du er på markedet efter ét i 2021.

Vi har identificeret en række markedsledende modeller, hvor vi mener du får mest kvalitet for pengene, så du ikke ender med at betale overpris eller købe et e-skateboard, der ikke lever op til dine forventninger.

Vi anmelder de bedste og mest solgte elektriske skateboards på markedet på baggrund af flere parametre, herunder batterilevetid, genopladningstid, pris, holdbarhed og brugervenlighed.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores udvalgte elektriske skateboards

GoRunner Elektrisk Skateboard

BEDSTE LETVÆGTSMODEL Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse
Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard
Lager

Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard

BEDSTE PREMIUM VALG Gå til bedste pris
6.430 Kr. hos Elefun.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har rykket Razor X Cruiser 29.7″ til outlet sektionen.

Tidligere ændringer:

3. december 2021

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

BEDSTE LETVÆGTSMODEL test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

GoRunner Elektrisk Skateboard - holdbart elektrisk skateboard med en maksimal vægtkapacitet på 100 kg

Dette elektriske skateboard er oplagt til alle, der ønsker en let og holdbar transportform. Det vejer kun 4,5 kg, hvilket gør det nemt at bære rundt på, mens det er lavet af materialer af høj kvalitet, der gør det slidstærkt og holdbart.

GoRunner Elektrisk Skateboard
BEDSTE LETVÆGTSMODEL

Dagens bedste priser og tilbud på GoRunner Elektrisk Skateboard:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Solidt og holdbart el-skateboard
 • Vejer kun 4,5 kg
 • Maksimal vægtkapacitet på 100 kg

Anmeldelse og analyse af GoRunner Elektrisk Skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Vægt: 4,5 kg
 • Max vægt: 100 kg
 • Batteri: 4Ah 29,4 V

Høj vægtkapacitet
Det elektriske skateboard har en maksimal vægtkapacitet på 100 kg, hvilket betyder, at det kan holde til de fleste voksne personer. Det gør det til et godt valg for dem, der er på udkig efter et elektrisk skateboard, der kan klare lidt vægt. Modellen har en høj acceleration, hvilket gør det nemt at komme hurtigt rundt og suse gennem travle gader eller menneskemængder.

Det elektriske skateboard bruger et sikkerhedsgodkendt batteri, der er certificeret til brug i elektriske køretøjer. Det betyder, at det er sikkert at bruge. Dette GoRunner el-skateboard er også udstyret med et batteri, der kan holde i lang tid, så du ikke behøver at bekymre dig om, at det skal oplades hele tiden. Desuden tager det 3-4 timer at genoplade batteriet. Det er ganske vist en relativt lang genopladningstid, men til gengæld kan du nyde en lang tur på el-skateboardet, når det er opladt. 

Sikkerhedsgodkendt batteri og tekniske komponenter
Fjernbetjeningen er en fantastisk funktion på dette elektriske skateboard. Den gør det nemt at styre skateboardets hastighed og retning, hvilket er vigtigt for sikkerheden. Det betyder også, at du kan fjernstyre det.

Mere om GoRunner Elektrisk Skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Opladningstid: 3-4 timer
 • Vægt: 4,5 kg
 • Max vægt: 100 kg
 • Batteri: 4Ah 29,4 V

Redaktionens vurdering

GoRunner Elektrisk Skateboard er produceret i Danmark og er CE-registreret og RoHs-certificeret, hvilket gør det til et sikkert valg. Genopladningstiden kan dog være langsom sammenlignet med andre elektriske skateboards på markedet. Alt i alt er GoRunner elektrisk skateboard et godt valg for alle, der leder efter et let og sikkert el-skateboard.

Prisvenlig

95

Anmeldelser

80

Batteri

95

Transportabel

100

Kraft

90

Fordele og ulemper ved GoRunner Elektrisk Skateboard

Fordele

 • Høj acceleration
 • Sikkerhedsgodkendt batteri
 • Medfølgende fjernbetjening
 • Dansk produceret
 • CE registreret og RoHs certificeret

Ulemper

 • Lang genopladningstid
BEDSTE PREMIUM VALG test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard - brugervenligt el skateboard til udendørs aktiviteter

 • God anmeldelse hos Electric Skateboard HQ

Kom hurtigt, nemt og langt omkring med Exway Wave Riot 7”. Dette elektriske skateboard er fyldt med brugbar teknologi, der gør det lækkert at køre på. Bagpå sidder et LED-lys, du har mulighed for at programmere, og med Smart Remote funktionen, kan du nemt tænde og slukke for det. Med et stilrent design oveni kan man næsten ikke ønske mere.

Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard
BEDSTE PREMIUM VALG

Dagens bedste priser og tilbud på Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Exway Smart BMS teknologi
 • Programmerbart baglys
 • Smart Remote funktion

Det skal du vide, før du køber Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Max. hastighed: 38 km/t
 • Rækkevidde: 24 km
 • Opladetid: 180 min.

Godt batteri
Et godt batteri er næsten altafgørende, når det kommer til elektriske skateboards. Uden et godt batteri, kan du hverken køre særlig langt eller særlig længe, hvilket kraftigt reducerer brugsmulighederne.

Exway Wave Riot 7” er udstyret med et virkelig godt batteri og har en rækkevidde på 24 km. Du kan altså komme ret langt på en enkelt opladning.

Høj max. hastighed
Max. hastigheden for Exway Wave Riot 7” er på 38 km/t, hvilket ligger i den relativt høje ende. Det giver dig god mulighed for at komme hurtigt omkring, men selvfølgelig stadig på en sikker måde. Den høje tophastighed er en fordel for dig, der er glad for fart, eller bare gerne vil kunne transportere dig effektivt på skateboardet.

Derudover er dette board meget velegnet til udendørs aktiviteter. Det har nemlig et godt greb, der kan klare de fleste terræner og en rigtig god batterilevetid.

Hvad siger eksperter om Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard?

Eksperterne er rigtig glade for Exway Wave Riot 7”. Electric Skateboard HQ har lavet en anmeldelse af boardet, hvor de bl.a. roser den for at være lækker og let at køre på. De synes, man nemt kan føle sig selvsikker på det elektriske skateboard og anbefaler det til shortboard entusiaster.

Mere om Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard

SPECIFIKATIONER

 • Max. hastighed: 38 km/t
 • Rækkevidde: 24 km
 • Opladetid: 180 min.

Eriders’ vurdering

Exway Wave Riot 7” er et elektrisk skateboard til dig, der vil køre med stil. Det har et virkelig flot og stilrent design, der gør at du sagtens kan tage boardet på arbejde eller andre steder, uden nogen vil se skævt til det.
Det er måske ikke det mest oplagte valg til begyndere, men er du vant til at stå på elektrisk skateboard, vil du hurtigt blive vild med Exway Wave Riot 7”.

Prisvenlig

75

Anmeldelser

85

Batteri

100

Transportabel

95

Kraft

95

Fordele og ulemper ved Exway Wave Riot 7” elektrisk skateboard

Fordele

 • Stilrent design
 • God batterilevetid
 • Kan kontrolleres via app
 • Godt greb

Ulemper

 • Kan tage noget tid at vænne sig til
 • Op ad bakke kunne hastigheden være bedre

Hvad skal du overveje, før du køber et elektriske skateboards

Batteri
Du bør tage med i dine overvejelser, hvilket terræn du vil skate i, og hvor længe el-skateboardet holder, før det skal oplades. Hvis du skal skate uden for byen eller offroad, skal du have et board med et batteri med en relativt lang levetid. De fleste elektriske skateboards tager ca. 2 timer at oplade, mens nogle modeller kan tage længere tid. Der findes forskellige typer batterier, men det mest populære er et lithiumbatteri. Det er virkelig kraftfuldt og kan holde til lange distancer uden at skulle oplades i mellemtiden. En anden type batteri kaldes et lithium-polymerbatteri, som ikke er lige så kraftigt som lithiumbatteriet, men det kan oplades oftere og kræver ikke så lang genopladningstid. Du bør også overveje, hvor meget vægt batteriet kan trække. Hvis du har planer om at køre på dit elektriske skateboard på længere ture, så bør du sikre dig, at batteriet ikke vejer for meget, da det vil tilføje ekstra vægt til dit elektriske skateboard.

Vægt og bærbarhed
De letteste elektriske skateboards vejer omkring 7 kg og er designet til at være smidige og lette at styre. De tungere modeller vejer gerne 11 kg, og de er bygget til at kunne klare mere ujævn vej og terræn. Tungere boards kan være mere udfordrende at styre og har ofte langsommere acceleration. De lette modeller er til gengæld nemmere at styre, men har kortere rækkevidde og lavere tophastighed. Vægten er også afgørende for, hvor bærbart el-skateboarded er. Et let el-skateboard er nemmere at have med i offentlig transport og op og ned af trapper. Vær dog opmærksom på, at uanset hvad så er elektriske skateboards mindre bærebare end traditionelle skateboards på grund af batteriet. Nogle elektriske skateboards har også større hjul, hvilket gør dem mere stabile men sværere at bære.

Maksimal hastighed
Hvis du aldrig har prøvet et elektrisk skateboard før eller er meget uerfaren, så kan det være en god idé, at finde en model med lavere tophastighed, da det vil være lettere at kontrollere. Men hvis du er mere erfaren, foretrækker du måske en model med en højere tophastighed, så du virkelig kan shredde. Vær opmærksom på, at tophastigheden kun kan opnås, når du kører ned ad bakke. På jævnt underlag eller op ad bakke, vil maksimalhastigheden naturligvis være lavere. 

tophastigheden er den højest mulige hastighed, som skateboardet kan køre, når det kører ned ad bakke ud nogen rytter på. Afhængig af dens batteri, motor og hjul, kan tophastigheden fra 15 til over 45 kilometer i timen.

Kunde- og ekspertanmeldelser
Kundeanmeldelser kan give dig en fornemmelse af, hvad folk, der har købt et el-skateboard, synes om det – om det er let at køre, om det er holdbart osv. Ekspertanmeldelser kan give nyttige oplysninger om de tekniske aspekter af el-skateboardet, f.eks. rækkevidde, batterilevetid og topfart. Vi har inkluderet kunde- og ekspertanmeldelser i vores guide for at hjælpe dig med at vælge den bedste model i forhold til dine behov.

Pris
Prisen på et elektrisk skateboard varierer afhængigt af mærket, brættets størrelse og vægt, rækkevidde og funktioner. De bedste modeller, som indeholder længere batterilevetid, en kraftigere motor og højere hastigheder, kan koste omkring 8.000 kr, mens de billigere modeller, som har en kortere batterilevetid og rækkevidde, kan købes for omkring 1.000 kr. Generelt afspejler prisen på et elektrisk skateboard kvaliteten af komponenterne og dens overordnede konstruktion.

arrow-more

Konklusion

 •  Bedste elektriske skateboard overall: Roadsurfing Hub 2.5

Hvis du vil tage det sikre valg, hvor du får den ypperste kvalitet, service og en lækker køreoplevelse med gode specs, skal du vælge Roadsurfing Hub 2.5. Opgraderet fra sin forgængere, med bedre batteri og helt opdateret performance. Du får et board uden at give en formue og som holder i meget lang tid.

 •  Bedste budget elektriske skateboard overall: Razor Cruiser

Kigger du efter mest kvalitet og ydeevne for pengene, så vil vi anbefale dig den førende model inden for kategorien “budget boards” som utvivlsomt er Razor Cruiser. Et board du kan få en masse ud af, da det kan bruges både til leg, tricks og som transport til skole eller arbejde. Med fjernbetjeningen kan du altid styre dit board og føle dig sikker.

 •  Bedste investering: Boosted Plus

Ønsker du at investere i et elektrisk skateboard, med en høj tophastighed, letvægt og som kan bruges i mange år. Så er vores anbefaling Boosted Plus. Med en topbelastning på 120 kg og en egenvægt på kun 6.5 kg, passer dette board til de fleste, hvor “money-is-not-the-problem”.  Du kan bruge dette board til de små ture eller til nogle lange, med en rækkevidde på 22 km.

 

Vigtigste parametre for et el-skateboard

Når du skal vurdere hvilke elektriske skateboards, der er bedst, er der mange parametre og egenskaber at vurdere på. Vi kigger særligt på nøgleparametre og vigtige/unikke egenskaber.

Nøgleparametre:

Nøgleparametre er de mest fundamentale og vigtige egenskaber for dit board. Vi bringer her fire nøgleparametre for et e-skateboard:

#1: Fart (topfart)

Et elektrisk skateboard skal have fart. Hvis det skal være både sjovt og praktisk at bruge, skal du kunne komme hurtigt fra A til B, trække op af stejle baner, og ikke mindst have en tophastighed, der er høj nok til at kunne underholde dig, mens du kører på det.

De allerbedste og kraftigste elektriske skateboards har en topfart på over 45 km/t (enkelte endda højere). Det er ekstremt hurtigt og ikke for nybegyndere – bestemt ikke ude i trafikken.

Vi anbefaler at investere i et elektrisk skateboard, der som minimum har en topfart på 30 km/timen. Du kan dog også have en del sjov med et på 20-25 km/t, men mange vil hurtigt ønske at rykke et “niveau” op.

#2: Distance/rækkevidde

Der er ikke noget ved at have et elektrisk skateboard, som kun kører nogle få kilometer på en opladning. Det vil virkelig begrænse dine muligheder og din oplevelse med brættet, hvis batteriet ikke har en vis udholdenhed.

Erfaringsmæssigt, vil et batteri også miste styrke over tid. Så hvis du køber et board, der kan køre 15 km på en opladning fra dag 1, så vil du opleve at miste 30-40 % af effekten over tid. Ligesom man kender fra sin smartphone, som holdte bedre inden batteriet blev slidt.

Læg dertil, at producenter ofte er meget optimistiske i deres vurdering af, hvor langt deres elektriske skateboard kan køre. De er typisk vurderet på lige vej, med meget lav vægt (vægt og stigninger har stor indflydelse på, hvor langt du kan køre på en opladning) og en meget god asfalt.

#3: Manøvrering

Når du køber et elektrisk skateboard til flere tusinde kroner, ønsker du et bræt, som er behageligt at køre på og ikke mindst nemt at styre og muligt at lave skarpe sving på.

Grundlæggende får du den bedste oplevelse, kontrol og manøvrering med et såkaldt longboard – dvs. et bræt på over 79 cm i længde. De mindre elektriske skateboards (shortboards) som fx Boosted Mini eller Arc Board er sværere at manøvrere med. De små boards har dog en fordel i forhold til et andet parameter, vi kommer ind på senere, nemlig vægt.

Longboards giver bedre manøvrering, men der er stor forskel på de enkelte bræt. Nogle er stive og ufleksible, mens andre er tunge og omstændige. Derfor hjælper vi i denne artikel med at anbefale de bedste longboards, så du ikke køber det forkerte bræt.

#4: Kvalitet og service

Kvalitet er en meget bred betegnelse, men du ønsker et bræt, som ikke går nemt i stykker. Det kan eksempelvis være et batteri der ikke taber for meget styrke, langtidsholdbare hjul, vandtæt motor, solidt og fleksibelt bræt og så videre.

Kvalitet og service hænger ofte sammen. De bedste boards har en god garanti, og leverer reservedele og reparation uden ekstra omkostninger.

Et eksempel på høj kvalitet og service er Boosted, som er det førende mærke i USA og Australien inden for elektriske skateboards.

Vigtige egenskaber for et e-skateboards

Udover topfart, batterilevetid, manøvrering og kvalitet/service, findes der en række egenskaber, som du også bør medregne, når du skal finde ud af, hvilket elektrisk skateboards, du skal investere i:

 •  Vægt
 •  Oplade-tid
 •  Bremser
 •  Acceleration
 •  Fjernbetjening

Der findes også elektriske skateboard, der har andre funktionaliteter/features, og som du kan overveje, om er vigtige for dig. Det kunne eksempelvis være en tilknyttet app, udskiftelige batterier, regenerative bremser, type af kuglelejer, lys/lygter på boardet, eller udskiftelige hjul og dermed evnen til at køre “off road”

Mange af disse egenskaber er nice-to-have, men ikke need-to-have. En app kan helt sikkert være meget sjov at have, men ikke en nødvendighed for at få en god oplevelse.

Udskiftelige batterier er ikke et must, men et kæmpe plus, hvis man har et elektrisk skateboard, der har en meget begrænset rækkevidde på én opladning. Til gengæld er lys lovpligtigt i Danmark, så det vil være en rigtig god idé at kigge efter en board, hvor der følger lys med.

Måske kunne det også være interessant for dig at læse: Test-oversigt: El løbehjul – de 21 bedste elektriske løbehjul

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Kit.honestjohn.co.uk

Kit.honestjohn.co.uk er en britisk hjemmeside, der fokuserer på køretøjer fra biler og scootere til elektriske skateboards. De deler både nyheder, anmeldelser, tests og giver brugere adgang til forums på siden.

Hos Kit.honestjohn.co.uk har Georgia Petrie anmeldt det elektriske skateboard fra Razor. I anmeldelsen får modellen 4,5 stjerner ud af 5 på parametrene pris, egenskaber, værdi, funktionalitet og design. Anmeldelsen fremhæver særligt, at boardet har mange fine egenskaber til prisen, og det anbefales til børn og nybegyndere.

Anmeldelsen er udført den: 26. februar 2019

Du kan se anmeldelsen her

Theverge.com

Theverge.com er et engelsk website, der koncentrerer sig om elektronik, teknik og gadgets. Du finder både produktbeskrivelser, guides til køb og testoversigter. Sitet er tilgængeligt for alle, og der kommer løbende nye anmeldelser til i databasen, som du frit kan gøre brug af. 

Vi har anvendt Theverge.com til beskrivelse af InBoard M1, der tidligere er blevet kåret som en af vinderne i Verges samlede testoversigt. Det er særligt de gode køreegenskaber, der får det elektriske skateboard til at placere sig i toppen af de 7 testede modeller. The Verge har også publiceret en længere anmeldelse af InBoard M1.

Anmeldelsen er udført den: 1. februar 2017
Du kan se anmeldelsen her

Electricskateboardhq.com

Electricskateboardhq.com er dedikeret til elektriske skateboards, hvor de skriver nyheder og anmeldelser af nye produkter på markedet.

Exway Wave Riot 7″ er blevet anmeldt af Electricskateboardhq.com. Den er gennemgået i forhold til: holdbarhed, batterilevetid, ekstra funktioner og selve køreoplevelsen.

Anmeldelsen er udgivet den: 14. august 2020

Du kan se anmeldelsen her

Electric Skateboard HQ er stedet for alle elektrisk skateboard entusiaster. Her bliver der både delt anmeldelser, nyheder og diskussioner.

Electric Skateboard HQ har lavet en anmeldelse af Exway Wave Riot 7” og de er begejstrede. De roser bl.a. det gode baglys og den lækre følelse af at stå på boardet.

Anmeldelsen er udgivet den: 28. juli 2020

Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en stor webshop, hvor forbrugerne har mulighed for at give en bedømmelse af de produkter, de har købt. En gennemsnitlig vurdering baserer sig på bedømmelser med stjerner fra 1 til 5. 

Cool&Fun Long Electric 400W har på Amazon modtaget mere end 76 anmeldelser af forbrugerne.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

 

Den amerikanske e-handelsvirksomhed har hovedsæde i Seattle. De er verdensomspændende og forhandler en lang række af produkter, herunder også elektriske skateboards. I Danmark er Amazon den webshop, hvor danskerne handler anden mest.

På hjemmesiden kan forbrugerne skrive anmeldelser og give stjerner til produkter ud af 5. Det elektriske skateboard Razor X Cruiser 29.7″ får af forbrugerne 4 stjerner ud af 5 på Amazon. Med over 5000 anmeldelser giver de et retvisende billede af forbrugernes oplevelse med produktet.

Anmeldelserne opdateres løbende på baggrund af forbrugeranmeldelser.

Du kan se anmeldelserne her

På den amerikanske webshop Amazon kan køberne skrive anmeldelser og give ratings til produkterne.
I denne oversigt har vi taget udgangspunkt i brugeranmeldelser af Cool&Fun Long Electric 400W, der har fået en høj samlet rating.

Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilket elektrisk skateboard er bedst?
Du bør vurdere parametre som bremser, tophastighed, fjernbetjeningens rækkevidde, vægt samt distance på én opladning. Det er også værd at bide mærke i, om boardet er godt til tricks. Kig gerne på vores bedst i test-produkter, hvor WowGo 2S med en tophastighed på 40 km/t er vurderet bedst til prisen.
Hvordan vælger jeg et elektrisk skateboard, der passer bedst til mine behov?
Hvor ofte vil du bruge det elektriske skateboard? Skal du bruge det for sjov, eller vil du anvende det på daglig basis mellem hjemmet og arbejdspladsen? Bedst i test-gennemgangen giver et godt billede af, hvilke modeller der klarer sig bedst på parametrene tophastighed, rækkevidde, vægt samt distance på én opladning.
Ja, med visse forbehold må du køre på cykelstierne. Dit elektriske skateboard må max. kunne køre 20 km/t med motorkraft alene. Skateboardet skal være forsynet med de korrekte lygter og reflekser, så det er synligt i trafikken. Du skal desuden være fyldt 15 år.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme