Her er de 7 bedste elektriske skateboards i 2020


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

BEDST TIL PRISEN
WowGo 2S
 • Tophastighed: 40 km/timen
 • Rækkevidde: 16-19 km på én opladning
 • Kampvægt på 7,6 kg
VORES FORETRUKNE
Roadsurfing HUB 2.0
 • Topfart på 39 km/t
 • Køre 25 km. på én opladning
 • Hurtig acceleration
PREMIUM-VALG
Boosted Plus
 • Topfart 35 km/timen
 • Distance: 22 km på en opladning
 • Vægt: 6,5 kg

Overblik over hvilke produkter der er på markedet

E-skate (eller esk8, som det kaldes) er det nye sort!

Efter flere måneders research-arbejde er vi nu klar med den store guide til, hvilket elektriske skateboard, du bør overveje, hvis du er i markedet efter ét i 2019.

Vi identificeret syv af markedsledende modeller, hvor du får absolut kvalitet for pengene, så du ikke ender med at betale overpris eller et e-skateboards, der ikke lever op til dine forvetninger.

Vi anmelder her syv af de bedste og mest solgte elektriske skateboards på markedet. Vi vurderer selvfølgelig value-for-money som en vigtig faktor, men er også på vej med en seperat artikel om de bedste billige elektriske skateboards.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.
boosted med fjernbetjening

Roadsurfing HUB 2.0

Vores Foretrukne

Roadsurfing Hub 2.0

Roadsurfing er kommet ud med dette pragteksemplar af et elektrisk skateboad. Roadsurfing HUB 2.0 er et skateboard med kvalitet og funktionalitet i højsædet. Vi har selvfølgelig testet boardet og giver vores anmeldelse her.

HUB 2.0 er udviklet i det innovative materiale Super-flex, som er en kombination af bambus og glasfiber. Dette giver ikke kun et tyndere og mere lækkert bræt, men øger også helheds oplevelsen ved kørsel. Super-flex er nemlig utrolig fleksibelt og stødabsorberende.

 • Topfart på 39 km/t
 • Køre 25 km. på én opladning
 • Hurtig acceleration
 • Eneste danske elektriske skateboard brand
 • Dansk værksted til hurtige reparationer (2 års reklamation)
 • Dansk service / support
 • Lovligt i Danmark (CE Mærkning efter EU lovgivning)

Om Roadsurfing HUB 2.0

Dette el-skateboard er konstrueret med de nye ‘super soft polyurethan’ hjul med 78a durometer. Disse hjul giver et forbedret vejgreb og er samtidig stødabsorberende overfor mindre sten og dårlig asfalt. ydermere er de orange hjul ikke bare super fede, de fungere også som refleks i mørke, hvilket stemmer overens med lovgivningen om reflekser på elektriske skateboard i Danmark.

Dette board er udstyret med den lydløse motor Hub, som er en kraftig og hurtig accelererende motor. Boardet har en topfart på 39 km/t og kan køre 25 km. på én enkelt opladning. Motoren sidder ugeneret under bordet i et kompakt design og er uden gearing eller motorbeslag.

Kendetegnet for hub motorer er at accelerationen og bremserne er mere smooth, hvilket skyldes ‘direct drive’ som gør der lettere for ingeniøren at indstille acceleration og bremseevne. Skulle det ske at man er ude for tæt trafik eller uheld kan HUB 2.0 selvfølgelig også bremse hårdt op.

 

HUB 2.0 er styret med en fjernbetjening der har indbygget display så du hele tiden kan følge med i kilometertæller, hastighed og batteriniveau. Farten styres ved hjælp af et hjul på fjernbetjeningen, der bruges til at accelerere og bremse.

Hjulet sørger for at man nemt kan styre hastig og bremseevne uden at blive kastet af bordet. Fjernbetjeningen er betjent af 2.4G RF teknologi, der sørger for at boardet aldrig mister forbindelsen til fjernbetjeningen.

 

Hvorfor skal du købe Roadsurfing HUB 2.0

Dette unikke elektriske skateboard er for dig som ønsker et kraftfuldt board i højkvalitet, der kan køre lange ture med høj acceleration og god fart. Boardet er stødabsorberende og sikre dig en behagelig kørsel. Man må sige at Roardsurfing lever op til deres navn – Det føles virkelig som at surfe på vejen!

 

Læs mere om Roadsurfings produkter her.

Boosted Plus

Premium-valg

boosted med fjernbetjening

Verdens førende e-skateboard-producent med verdens – efter manges vurdering – bedste elektriske skateboards. Utvivlsomt er det hvert fald verdens mest solgte elektriske skateboards.

Boosted’s boards er også super holdbare. Det kan holde til flere tusinder af kilometer, hvis du sørger for at pleje og passe det med kærlighed. Brættet er ultra fleksibel. Så fleksibelt, at du veje 120 kilo og hoppe på det uden at det knække. Levetiden er blandt de længste på markedet, og der er ingen problemer ved at køre i regn og gennem vandpytter.

 • Topfart 35 km/timen
 • Distance: 22 km på en opladning
 • Vægt: 6,5 kg

Fordele

 • Topfart 35 km/timen
 • Distance: 22 km på en opladning
 • Vægt: 6,5 kg
 • Max stigning/bakke: 30 %

Om Boosted Plus

Boosted Plus er særdeles hurtigt. Den har en tophastighed på omkring 35 km/timen. Med mindre du har en masse erfaring i elektriske skateboards har du absolut ikke lyst til at køre hurtigere end det.

Boosted har ifølge de fleste eksperter de bedste og mest “smooth” bremseevne i forhold til de andre elektriske skateboards på markedet, hvilket betyder mere end du regner med, når kører med så stor fart. Boosted’s longboards (Plus og Stealth) er de nemmeste elektriske skateboards at køre og kontrollere. Det er de bræt, hvor vi har oplevet den bedste køreoplevelse overhovedet.

 

Én af årsagerne til dette er, at de har fire forskellige “drive modes”, så du kan vælge en langsommere og mindre aggressive ‘mode’ til at starte med, mens du stadig lærer.

En anden er deres klare fordele ift. andre boards er fjernbetjeningen, som er klart den bedste af de, vi har testet. Man styrer hastigheden med tommelfingeren med en fjeder-balanceret hjul, som skubbes frem for acceleration og bremser i sin naturlige position. Det gør meget nemt at styre din hastighed og stoppe uden for pludselige bevægelser. Se mere om Boost fjernbetjening her.

Boosted’s boards har nogle meget hjul, bredere end de fleste andre modeller. Dette medfører, at du får et rigtig godt greb i vejen, hvilket giver et mere stabilt føre.

Boosted Plus er et longboard – modsat den mindre Boosted Mini model – hvilket gør det nemt og sjovt at køre, men det er også en af ​​de største ulemper. Boardet vejer over 6,5 kg, og er derfor besværligt at at bære rundt.

Dog kan man sige, at den lange rækkevidde på 22 km gør, at du får færre ture, hvor du skal skubbe det tunge skateboard eller slæbe det hjem.

Du kan købe Boosted Plus på deres egen hjemmeside eller hos FatDaddy.dk.

Inboard M1

Inboard er for e-skateboards, hvad Tesla er for el-biler. Inboard’s elektriske skateboard ‘Inboard M1’ er banebrydende i selv selv på grund af dens motor.

Den elektromekaniske “hub-motor” giver Inboards programmører muligheden for at optimere boardets ydeevne over tid gennem forbedring af softwaren – nøjagtigt som Tesla gør. Med andre ord, kan en softwareopdatering kan give dig højere tophastighed eller bedre acceration, hvis du ejer et Inboard M1.

 • Topfart 35 km/timen
 • Distance: 11-17 km på en opladning
 • Vægt: 6,5 kg
 • Hub-motor med høj topfart og lang køredistance
 • Lækkert design og clean look
 • Udskiftelige batterier
 • Indbygget for- og baglys
 • God holdbarhed og meget lidt vedligeholdelse
 • Høj pris
 • Svag acceleration (langsom start)
 • Taber ydeevne når batteriniveauet er lavt
 • Meget sift og ufleksibelt bræt giver dårligere manøvrering
 • Svært at reparere selv, hvis det går i stykker

 

Om Inboard M1

Det er også hub-motor-teknologien, der giver M1 et mere “clean look”, så i stedet for en stor klods under brættet, er alt motorikken er indbygget i bræt og hjulene, hvilket gør, at det ligner faktisk et almindeligt skateboard.

Hub-motoreren giver dig også en mere kontrolleret, behagelig og lydløs køretur. En rem-motor (belt-motor) larmer mere og føles nærmest som at have et vildt dyr under fødderne.

Motor-typen adskiller Inboard fra Boosted og andre modeller, som har klassiske rem-motor eller gear-system.

Inboard M1 har også andre særpræg – gode som dårlige.

Først og fremmest, så er brættet meget mere stift end de andre boards, som enten af bambus eller andre fleksible træsorter. I manges øjnes gør det brættet mindre sjovt at køre på, og sværere at lave manøvrere på og lave skarpe sving. Dog skal det siges, at en mere stift bræt giver meget mere kontrol og sikkerhed i høje hastigheder, hvor et fx bambusbræt er svært at styre.

Dernæst har den udskiftelige batterier, der kan skiftes på under 1 minut, og som du sagtens kan have med dig på farten. Det koster dog 1.600,- per ekstra batteri.

Inboards board er touch-sensitivt og kan kobles til deres ret smarte app, hvor du kan tracke din kørsel, se batteritid, skifte “drive mode” og sågar styre dit board i stedet for at bruge fjernbetjningen.

Apropos Inboards remote bør vi vende nogle negative sider af M1. Fjernbetjeningen fortjener ikke meget ros med på vejen.

Der er dog blandende meninger om den. Hvor electricskateboardsguide.com skriver: “the remote control is hands down the best I ever seen. It’s unique grip makes it effortlessly stay in my hand. You can also clip it onto the board or to your backpack with ease:i deres review, er The Verge i deres anmeldelse ikke enige: “The remote that Inboard provides isn’t particularly impressive, but it’s worlds better than the one that comes with the E-Go2!

Inboard brød først igennem på kæmpe succes på Kickstarter, hvor de fundede over $400.000. Herefter kom de i Sharks’ Tank (den amerkanske udgave af Løvens Hule) hvor de begejsterede investorerne med deres innovative og fremtidssikre produkt i fik flere millioner i kassen til udvikling og produktion. Siden har det taget endnu mere fart, og i dag betragtes Inboard som én af de absolut førende brands inden for elektrisks skateboard teknologi.

Inboard M1 er klart i den høje prisklasse – forvent 10-12.000 DKK, men dens specs er insane!

 

Inboard M1 er ifølge Digital Trends store analyse “BEST OVERALL” blandt de syv testede boards – hvor Boosted også var iblandt.

Det førende amerikanske tech-magasin, The Verge, skriver:

 

This board blows every other electric skateboard out of the water.

The Verge – Amerikansk tech-magasin

Inboard M1 kan allerede købes i Danmark på Skatepro til 10.999 DKK.

Koowheel D3X ONYX

Koowheel D3X ONYX

Koowheel er en populær kinesisk producent af elektriske transportmidler – herunder e-skateboards. De er kendt for at være en af de få kinesiske producenter, som rent faktisk ikke er noget skrammel. I manges øjne, kan kan de faktisk konkurrere med de mere kendte amerikanske og europæiske brands.

Eller det var de hvert fald indtil 2016, hvor de lancerede Koowheel D3M V1. Den havde nogle alvorlige børnefejl. Selvom specs’ene var helt vanvittige for et board i det prisleje, medførte den manglende kvalitet i både motor, tilbehør og reservedele, at enormt mange brugere blev skuffede og klagede over flere problemer. Der blev rapporteret klager på alt fra dårlig forbindelse mellem fjernbetjening og board, board der knækker på midten, opladerproblemer, hjul der falder af og lignende.

Koowheel udgav så en D3M version 2 i begyndelsen af ​​2017, som angiveligt skulle have løst alle disse problemer. Desværre var forbrugernes tillid allerede væk. Koowheel var tvunget til at komme ud med noget helt nyt og forbedret.

Det var så her Koowheel D3X Onyx blev lanceret. Et elektrisk skateboard, der ikke har fundamentale ændringer. Dog er helt ny “all black” look, og en helt masse løfter om forventninger til eliminering forbedring af kvalitet og holdbarhed.

Lad os se på den specifikationer:

 • Tophastighed: 40 km/t
 • Distance: 29-32 km
 • Vægt: 7,25 kg
 • Max. stigning/bakke 25 %

Det er jo helt vildt at kunne få et elektrisk skateboards med den tophastighed og distance. Men hvad er vurderingen?

Vurdering

Ulemper: Holdbarhed. Brættet har ikke ret meget flex, hvilket gør at det vibrerer meget i fødderne – så sørg for at have et par gode skateboard-sko på, hvis du går med Koowheel. Den store ulempe er usikkerheden på holdbarhed og teknisk kvalitet. Det er generelt bare ikke lige så lækkert og troværdigt som de øvrige store brands.

Fordele: Det er meget simpelt: Koowheel er på papiret dét elektriske skateboards, der giver de bedste egenskaber til prisen målt på topfart, acceration, bremser og batterilevetid. En subjektiv vurdering – men jeg synes faktisk også, at det nye store look og designet er ret fedt.

Hvis du ønsker value-for-money og ikke har et problem med en kinesisk producent ift. teknisk kvalitet, så er Koowheel D3X et godt valg.

Gå direkte til testvinderen

Evolve GTX Bamboo

Koowheel D3X ONYX

Der er en grund til, at dette board mange steder betegnes som: “The Ferrari of electric skateboards”

Evolve har udviklet et af de vildeste, kraftigste og hurtigste elektriske skateboards på markedet. Evolve GTX Bamboo er den nyeste, stærkeste og dyreste model hos amerikanske Evolve Skateboards.

Evolve GTX Bamboo er kendt for sin udskiftelige hjul der gør, at du kan transformere brættet til off-road, dvs. gummihjul med luft i, hvor du er hævet længere over jorden og kan køre på græs, grusvej og kuperet terræn.

Evolve GTX er det kendt for dets fremragende specs, der sætter stor set alle konkurrenter til væg. Især batteriets levetid er usædvanlig godt. Med Evolve GTX kan du køre op imod 50 km(!!) på én opladning og køre op ad stigninger på op til 25 % PÅ GRÆS!. Motoreren på hele 3000W, hvilket giver en tophastighed på op imod 42 km/t, hvilket er mere end rigeligt – selv for øvede esk8’ers.

Skateboardet vejer 8,8 kg og et 96 cm lang, lavet i bambus, hvilket giver en OK “flex” – dog til den stive side, pga. det store batteri under brættet. Fjernbetjening er super god (modsat deres version 1 remote, som var ringe og meget kritiseret), da den er meget brugervenlig og ligger godt i hånden.

 

 

 

Vurdering

Ulemper: Vægten er i den høje pga. det store batteri, hvilket også gør (på grund af batteri – ikke vægten) kan det ikke komme med på et fly. Det er ligeleges en ulempe, at batteriet tager op til 5 timer at lade op – igen på grund af det store kraftige batteri. Den sidste ulempe er prisen, som er i den aller højeste ende, men en fair pris for et af – måske dét – bedste elektriske skateboards på markedet.

Fordele: Enestående udholdenheden og kraft på batteri og motor, der giver masser af fart og enorm distance. God fjernbetjening og generelt god kvalitet på acceration, bremse og køreglæde. Der er absolut intet at klage over, når du kører!

Hvis du kan lide fart og lange ture, og ønsker et vildt skateboards i top kvalitet med bedre specs end Boosted og Inboard, så skal du vælge Evolve!

Wowgo 2S

Bedst til prisen

Wowgo 2S

Egentlig hører WowGo 2S til “budget-klassen”, da boardet kun koster 3.499 DKK, hvilket er utroligt lavt ift. dens specifikationer:

 • Tophastighed: 40 km/timen
 • Rækkevidde: 16-19 km på én opladning
 • Kampvægt på 7,6 kg
 • Op ad bakke: Kan stigninger på 25-30 %  (ekstremt stejlt)

 

WowGo 2S er nedsat med 250,- på deres brand store

WowGo 2S er testvinderen, og fordi de har lanceret 3S-modellen er WowGo 2S nedsat med 250,-

Selvom 3S er kommet i en forbedret udgave, er WowGo 2S stadig det bedste elektriske skateboard til prisen! 3S er virker absolut heller ikke til at være et dårlig valg – mere om det følger i en artikel til juli, hvor vi anmelder det.

WowGo skal købes på wowgoboards.com, hvor du finder alle deres modeller med endnu mere dybdegående beskrivelse end her.

Gå til produktet

Det er ikke for sjov, at WowGo 2S bliver kaldt “the Golden Boy of budget electric skateboards“. Modellen er – og har i over 8 måneder været – det bedste elektriske skateboard til prisen.

På tværs af ekspertråd, anmeldelses-sites, e-skateboard-fora, Facebook-grupper, YouTube’ere, Reddit-tråde, bliver WowGo igen og igen rost til skyerne, og anbefalet som det perfekte e-skateboard for en førstegangskøber. Der er endda flere, der køber det som det “second board” og opgradering til det første.

WowGo har uden tvivl ladet deres design inspirere rigtig meget af Boosted. Selvom de ikke har kopieret direkte, er der mange ligheder i alt fra selve brættets design, fjernbetjening og hjul.

Se en unboxing video af Wowgo her.

 

Vurdering

Fordele: Der er så mange fordele, at der er svært at vælge. Fantastiske specs til prisen; urimelig høj topfart for et budget-board, god distance, god oplader, gode bremser og en virkelig god fjernbetjening.

Ulemper: WowGo 2S er kinesisk produceret, og selvom der ikke er dårlige tilbagemeldinger på kvalitet og holdbarhed, så har boards til den pris stadig et ry for højere risiko for problemer. Accelerationen kan påpeges, som moderat, da boardet til tabe til fx mediumboards som Meepo, Verreal og KooWheel på de første 20 meter.

Konklusionen må være, at hvis du skal ude og købe dit første (gode) elektriske skateboard, så er WowGo det oplagte valg. Boardet er i skrivende stund det førende på markedet til prisen. 

 

Meepo V2

Meepo V2

Meepo er måske det mest kendt og udbredte elektriske skateboard i lavprisklassen på markedet pt. Deres Meepo 1.5 model blev dog udkonkurreret af førnævnte WowGo S2 som værende “best budget board”

I maj 2018 lancerede Meepo så deres Meepo V2, som ligner den tidligere model, men har øget tophastigheden markant til hele 46 km/t – med en rækkevidde på 18 km på standardbatteriet (kan opgraderes ved tilvalg af Sanyo eller Tesla).

 • Tophastighed: 46 km/t
 • Distance: 18 km
 • Vægt: 7,3 kg 
 • Stigning: 30 % (dog ifølge anmeldelser ikke-realiserbart)

Meepo har et godt brand, og med disse specs til den pris, vil de fleste umiddelbart tænke, at Meepo V2 er det nye oplagte valg i budgetklassen eller førstegangskøberen.

Men der er to primære årsager til, at de fleste stadig peger på WowGo 2S som “best budget”. Den ene årsag er, at tophastighed i virkeligheden ikke betyder så meget. Acceleration og kontrol betyder oftest mere, når det kommer til køreoplevelsen – det er godt illustreret i videoen nedenfor, hvor Meepo V2 sammenlignes direkte med WowGo 2S.

Den anden årsag er, at Meepo V2 har nogle tekniske udfordringer. Brættets fart nedsættes kraftigt ved bump i vejen, mens det ligeledes er meget sløvt til at starte op ad bakke (også illustreret i videoen ovenfor). Desuden har der været tilbagemelding og pludselige opbremsninger, hvilket svækker troværdigheden.

Med dét nævnt, skal det siges, at der ligeledes er mange meget positivt tilbagemeldinger på Meepo V2 (såsom denne bruger, som dog også påpeger et par fejl), samt en stor bred skare af loyale og tilfredse kunder. Som er det er med smartphones, er der forskellige holdninger.

Meepo V2 har en smart turn-on-feature, da du kan tænde ved at skubbe dig i gang, ligesom du nemt kan køre hjem uden modstand, hvis du løber tør for batterier. Fjernbetjening er forbedret siden sidste model – den større, mere komfort og mere nemmere at bruge – med et sejt og anerledes 90’er-look. En lille bonus er også, at du får et ophæng med til at hænge brættet på.

 

Efter vores vurdering er Meepo V2 blandt de aller bedste boards til prisen.

 

Vurdering

Fordele: Du finder ikke noget andre boards til den pris med den tophastighed. Meepos elektriske skateboards har et lækkert design, V2’eren har en god og forbedret fjernbetjening, smart turn-on-feature, batteriindikator på både bræt og remote. Sidst og ikke mindst er Meepo generelt ét af de få kinesiske brands, som er meget respekteret i esk8-miljøet på holdbarhed og kvalitet, og leverer fremragende efterkøbs service.

Ulemper: Meepo V2’s store udfordring er, at det tager for lang tid at ramme dets relativt høje topfart. En WowGo – eller især Boosted – vil sætte Meepo fuldstændig på plads i et kapløb trods deres lavere topfart (med mindre banen var én lang lige vej uden sving). Trods Meepos gode ry er der stadig tilbagemeldinger om børnefejl og tekniske komplikationer. Du har mindre kontrol og dårlige manøvrering med Meepo versus mange andre modeller .

Konklusionen er, at Meepo er blandt de markedsledende producenter, og de laver virkelig stærke elektriske skateboards til prisen, hvor V2 er én af dem. Hvis du ønsker høj topfart, lækkert design og en god pris, så kunne Meepo sagtens være er super valg for dig.

 

 

 

Enertion Raptor 2.1

Er du en fartdjævel og ønsker du den vildeste acceration og tophastighed? Så kan Enertionsboards nyeste skud på stammen – Enertion Raptor 2.1 – godt være dit drømmeboard.

Enertion Raptor er et premium elektrisk skateboards med vanvittige specs, mens også en meget dyr fornøjelse. Foruden en forrygende speed for du også uhørt udholdenhed i form af 40(!) kilometer på én opladning. Samtidig giver Enertion Raptor 2.1 de øvede esk8’ers en fantastisk køreglæde pga. dens formidable kvalitet og manøvreringsevne.

Med Raptor 2.1 kan du forvente at få et elektrisk skateboard, der skiller sig ud fra mængden med sin kraftfulde og næsten overdrevne motor, der leverer op til 3.360 watt (til sammenligning har “Ferrari’en af elektriske skatboards” Evolve GTX en 3.000 watt)

 

 • Tophastighed: 49 km/t
 • Distance: 40 km
 • Vægt: 11,4 kg
 • Stigning: 30 %

Det her uhyre af et elektrisk skateboard er desuden i stand til at have en person på op til 116 kg. Trods brættets tunge vægt kan det trække op ad bakker på op til 30 % stigning – dog nok ikke med en person på over 100 kg.

Selve brættet 97,3 cm langt og 27,4 cm bredt. Det er lavet af en kombination af kulfiber og ahorntræ med et håndtag til at bære det 11 kg tunge e-skateboard. Kombinationen af træ og kulfiber giver en solid og holdbar konstruktion, men ikke meget flex i brættet.

E-skateboard ekspert Michael Gatti og Samskriver følgende om boardet på sin blog:

 

“Mit absolutte favorit-skateboard for tiden. Stille og dødbringende! Enertion Raptor 2.1 er ganske enkelt forrygende at køre på – og uden rivaler målt på den performance. Måden den accelerere på – endda op ad bakke – grænset til det obskure!”

Michael Gatti, esk8-specialist, Medium.com

Mens e-skateboard entutiast, blogger og podcast-vært, Sam Adelaide, skriver:

 

“Hub-motorerne er gigantiske, uhyre kraftfulde, og mere end nok til smadre stort set alle andre i sin klasse.”

Sam Adelaide, esk8-blogger, Samadelaide.com

Fjernbetjeningen, som er styret på Nano-x-teknologi, virker ganske fint og er lille nok, at du nemt kan have den i lommen, men føles en smule lavkvalitets/plastic-agtig sammenlignet med de andre komponenter.

 

Vurdering

Fordele: Verdens nok bedste e-skateboard målt på fart, bakkekørsel og udholdenhed, og samtidig med fremragende manøvrering og kontrol med dets “smooth” bremse og accelerationsevne.

Ulemper: Meget høj pris. Meget tung sammenlignet med andre boards. Må ikke tages med på fly pga. batteriet. Fjernbetjeningen føles en smule billig.

Gå til produkt

 

Konklusion og testvindere

Hvis “money-is-not-an-issue” og du vil tage det sikre valg, hvor du får den ypperste kvalitet, service og en lækker køreoplevelse med gode specs, skal du vælge Boosted Plus. Hvis du insistere på Boosts og ønsker en billigere løsning skal du gå med Boosted Mini, eller ønsker du vildere specs, kan du vælge Boosted Stealth.

 

Testvinderen for bedste elektriske skateboard overall bliver Boosted Plus. 

Kigger du efter mest kvalitet og ydeevne for pengene, så vil vi anbefale dig den førende model inden for kategorien “budget boards” som utvivlsomt er WowGo 2S. Både eksperter og kunder er i ikke tvivl – WowGo har gang i noge fremragende. Andenprioritet på value-for-money her bør være enten Meepo V2 eller Koowheel D3X.

 

Testvinderen for bedste budget elektriske skateboard overall bliver WowGo 2S 

Er du til maksimal performance og (stort set) uden begrænsning af budget anbefaler vi Evolve GTX, om end Enertion Raptor slår den på topfart. Elektriske skateboard handler ikke kun om topfart, det handler om acceration, køreglæde og andre element som fx vægt og manøvrering eller fede detaljer som udskiftelige hjul og off-road kørsel.

 

Testvinder for bedste fartdjævel går til Evolve GTZ Bamboo

Er du mere til elegance, stilfuldt design og et “smooth ride” så skal du vælge Inboard M1. Vi udnævner ikke flere testpriser, da det ikke er en skønhedskonkurrence – but she’s a beauty 😉

 

Tilbud lige nu:
E-skateboard hos Hubshop

Vi håber, at du kan bruge artiklen til noget. Hvis du har spørgmål eller feedback til artiklen, så smid os gerne en kommentar nedenfor eller en mail på emil@eriders.dk

/Peace out

Skrivet af:
Emil Børsting Sørensen
Ejer, redaktør og e-skateboard-entusiast.

Vigtigste parametre for et e-skateboard

Når man skal vurdere, hvilket elektriske skateboards der er bedst, er der mange parametre og egenskaber at vurdere på. Vi deler det op i to grupper:

 

 • Nøgleparametre
 • Ekstra egenskaber/features

Nøgleparametre er de mest fundamentale og vigtige egenskaber for dit boards. Vi bringer her fire nøgleparametre for et e-skateboard:

 

#1: Fart (topfart)

Et elektrisk skateboard skal have fart. Hvis det skal være både sjovt og praktisk at bruge, skal du kunne komme hurtigt fra A til B, kunne trække op af stejle banner, og ikke mindst have en tophastighed, der er høj til at kunne underholde dig, mens du kører på det.

De aller bedste og kraftigste elektriske skateboards har en topfart på over 45 km/t (enkelte endda højere). Dette er ekstremt hurtigt og ikke for nybegyndere og bestemt ikke ude i trafikken!

Vi anbefaler at investere i et elektrisk skateboard, der som minimum har en topfart på 30 km/timen. Du kan dog også have en del sjov med et på 20-25 km/t, men mange vil hurtigt ønske at rykke et “niveau” op.

 

#2: Distance/rækkevidde

Der er ikke noget ved at have et elektrisk skateboard, som kun kører nogle få kilometer på en opladning. Det vil virkelig begrænse dine muligheder og din oplevelse med brættet, hvis batteriet ikke har en vis udholdenhed.

Erfaringsmæssigt, vil et batteri også miste styrke over tid. Så hvis du køber et board, der kan køre 15 km på en opladning fra dag 1, så vil du opleve at miste 30-40 % af effekten over tid. Ligesom man kender fra sin smartphone, som holdte bedre inden batteriet blev slidt.

Læg dertil, at producenter ofte er MEGET optimistiske i deres vurdering af, hvor langt deres elektriske skateboard kan køre. De er typisk vurderet på lige vej, med meget lav vægt (vægt og stigninger har stor indflydelse på, hvor langt du kan køre på en opladning) og en meget god asfalt.

 

#3: Manøvrering

Når du køber et elektrisk skateboard til flere tusinde kroner, ønsker du et bræt, som er behageligt at køre på og ikke mindst nemt at styre og muligt at lave skarpe sving på.

Grundlæggende får du den bedste oplevelse, kontrol og manøvrering med et såkaldt longboard – dvs. et bræt på over 79 cm i længde. De mindre elektriske skateboards (shortboards) som fx Boosted Mini eller Arc Board er sværere at manøvrere med. De små boards har dog en fordel i forhold til et andet parameter, vi kommer ind på senere, nemlig vægt.

Longboards giver bedre manøvrering, men der er stor forskel på de enkelte bræt. Nogle er stive og ufleksible, mens andre er tunge og omstændige. Derfor hjælper vi i denne artikel med at anbefale de bedste longboards, så du ikke køber det forkerte bræt.

 

#4: Kvalitet og service

Kvalitet er en meget bred betegnelse, men du ønsker et bræt, som ikke går nemt i stykker. Det kan eksempelvis være et batteri der ikke taber for meget styrke, langtidsholdbare hjul, vandtæt motor, solidt og fleksibelt bræt og så videre.

Kvalitet og service hænger ofte sammen. De bedste boards har en god garanti, og leverer reservedele og reparation uden ekstra omkostninger.

Et eksempel på høj kvalitet og service er Boosted, som er det førende mærke i USA og Australien inden for elektriske skateboards.

 

Vigtige egenskaber for et e-skateboards

Udover topfart, batterilevetid, manøvrering og kvalitet/service, findes der en række egenskaber, som du også bør medregne, når du skal finde ud af, hvilket elektrisk skateboards, du skal investere i:

 

 • Vægt
 • Oplade-tid
 • Bremser
 • Acceleration
 • Fjernbetjening

Derudover er andre funktionaliteter/features, som nogle elektriske skateboards har, og som du kan overveje, om er vigtige for dig. Det kunne eksempelvis være en tilknyttet app, udskiftelige batterier, regenerative bremser, type af kuglelejer, lys/lygter på boardet, eller udskiftelige hjul og dermed evne til at køre “off road”

Mange af disse egenskaber er nice-to-have, men ikke need-to-have. En app kan helt sikkert være meget sjovt at have, men ikke nødvendighed for at få en god oplevelse. Udskiftelige batterier er ikke et must, men et kæmpe plus, hvis man har et elektrisk skateboard, der har en meget begrænset rækkevidde på én opladning. Til gengæld er lys lovpligtigt i Danmark, så det vil være en rigtig god idé at kigge efter en board med det.

 

Gå direkte til testvinderen
Se også denne artikel på digitaltrends.com: The Best Electric Skateboard for 2020

Denne side er anmeldt af: Joachim Mathiesen Rating 5/5

FAQ

🏆 Hvilke el skateboards er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste elektriske skateboards på markedet i 2020. Vi har fundet flere testvindere i forskellige klasser. Vi hjælper dig med at vælge det bedste el skateboard til dit behov. Du kan læse mere i selve artiklen.

🔍 Hvordan testes el skateboards?

Elektriske skateboards vurderes på deres forskellige funktioner og spec. såsom batterilevetid og genopladningstid. Slutteligt vurderes de på pris, holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje ved køb af et nyt el skateboard?

Vi hos eriders.dk anbefaler, at du overvejer, hvilket behov du har og hvor langt du skal kunne køre på skateboardet før det skal genoplades. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, da der findes flere forskellige prisklasser indenfor el løbehjul.

Denne side er anmeldt af: Rasmus E. Sørensen Rating 9,5/10

eriders.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Find mere information

 1. William Nielsen

  2020-08-26 16:29:14 Hej, Jeg har kigget på el longboards I nogle uger og er kommet frem til at le er ulovlige da de kun må KUNNE køre 20km/t Jeg kan se at I har skrevet at boardet fra roadsurfing er lovligt i dk. Vil det sige at jeg gerne må køre på det på arbejde? Og i så fald, hvordan kan det så være når det kan ramme 39km/t?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.