eRiders er Danmarks førende online magasin om e-transporters. Vi er et uafhængigt medie, som har specialiseret os inden for ét område – nemlig personal e-transporters.

Vi fokuserer på værdiskabende indhold til dig, der ønsker at vide mere om elektroniske køretøjer.

En del af Obsidian Media ApS

VIGTIGT: Har du spørgsmål, så undlad venligst at ringe, men skrive en mail på ebs@obsidian.dk.

 

Personen bag

Bloggen blev stiftet af mig – Emil Børsting Sørensen – som også fungerer som både ejer, blogger, testperson og drift-ansvarlig for sitet. Jeg er 30 år gammel, og jeg kan vel godt sige, at jeg er meget nørdet inden for feltet personal e-tranporters.

Jeg startede bloggen i oktober 2018, som følge af min passion for elektriske skateboards. Jeg købte mit første e-board i starten af 2018. Jeg har siden researchet enormt meget på de forskellige typer, brands, modeller og motorer.

Dette har sidenhen skabt en naturligt interesse for andre typer e-transportmidler som el-løbehjul, segways, hoverboards, motoriserede sko, elcykler og you-name-it. I dag ejer jeg en masse forskellige e-transporters som el-løbehjul, elektrisk skateboard, segboard mv.

Dog er det vigtigt at sige, at jeg ikke tester alle produkterne selv, da jeg ikke har tiden til det. Vi har i dag flere forfattere på vores sites, som researcher på emnet og skaber en informativ guide om produkterne og samler andre testresultater for at give læseren et overblik.

 

Virksomheden bag

eRiders er fra juni 2019 blevet en del af et lille mediehus, der hedder Obsidian Media.

Obsidian Media
Søndergade 44, 2. salg
8000 Aarhus C
ebs@obsidian.dk

Obsidian Media driver en række websites inden for elektronik, bolig og gør-det-selv. Vores vision er altid at skabe værdi for vores læsere gennem guides og anmeldelser og masser af nyttig viden i et let forståeligt sprog, der giver indsigt og overblik i komplicerede produkter.

 

Redaktionelle retningslinjer

Som skrevet ovenfor i beskrivelsen af personen bag, skal det igen understreges, at vi ikke tester alle produkter selv. Som skrevet ovenfor, har vores tekstforfattere researchet grundigt i emnerne og skabt forbrugerguides, som kan hjælpe med at fordele ulemper, prissammenligning, specifikationer, anbefalinger, faldgruber osv. for at du nemmere kan lave det rette køb.

Som det fremgår på alle vores artikler, er det værd at nævne, at vores guides indeholde såkaldte annonce-links, hvilket betyder, at vi får betaling af vores annoncepartnere. Dog har dette ikke betydning for vores redaktionelle indhold, da vi først og fremmest forsøger at skabe godt indhold, og sekundært indsætter annoncelinks på de produkter, som linker ind til vores annoncepartnere. Vores annoncepartnere er typisk danske og skandinaviske webshops.

Det er vigtigt at understrege, at vores annoncepartnere ikke har indflydelse på vores uafhængighed og uvildighed i de produkter, som vi anbefaler i vores artikler.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at selvom vi reelt har prøvekørt og testt flere af produkterne – særligt elektriske løbehjul og skateboard, skal det understreges, at vi ikke har testet samtlige produkter.