Om os

Kort om eRiders

eRiders er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Elektriske loebehjul, Elektriske skateboards, Droner, Elcykler, Cykeludstyr.

Hvem står bag eRiders?

eRiders er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667

kontakt@obsidianmedia.dk

 

Vores vision er ambitiøs; vi ønsker at være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om forbrugsgoder.

Vi har en ambition om at publicere kvalitetsindhold, der skaber maksimal værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research og god formidling i de emner, skriver artikler om.

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med at finde det rette produkt, der matcher netop deres behov, til den rette pris.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, fordi vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi beskriver, analyserer og anbefaler i vores guides.

Udvælgelsen af produkter er afgrænset til webshops, der findes i vores annoncenetværk – herunder Pricerunner, som samarbejder med over 9.000 butikker, og dermed dækker vi næsten samtlige webshops i Skandinavien. Derved begrænses vi i praksis stort set ikke ikke i vores udvælgelse af produkter.

Vores annoncer fungerer typisk via den såkaldte affiliate-marketing-model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende klikker og køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

I andre tilfælde består annonce-modellen af et samarbejde med Pricerunner. Her bruger vi Pricerunners pristabeller i vores artikler, mod en lille andel af Pricerunners annonceindtjening, hvilket er en mindre betaling per klik på deres pristabeller.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er en slags digitale ambassadører for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse.

Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi for vores læsere.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser ét sted, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rette købsbeslutning.

Hvordan finder vi de bedste produkter?

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov.

Vi skaber først og fremmest værdi gennem aggregering af information. Vi samler alt information ét sted og sammenholder produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber, så du kan træffe en mere grundig købsbeslutning.

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre.
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-Posten, NY Times, BBC, m.fl.
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, KitchenArena, TechGearLab, OutdoorGearLab, GoodHouseKeeping, PCGamer, Runrepeat etc.
  • YouTube’ere der tester og anmeldelser produkter inden for det aktuelle emne.

 

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med kundeanmeldelser. Kunden test i den virkelige verden efter vores vurdering meget om produktets kvalitet. Det er vitalt for vores analyse, hvordan forbrugeren tager imod produktet. Det sker ved at indsamle forbrugernes anmeldelser på tværs af platforme som Amazon, Google, Trustpilot samt større webshops som Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, m.fl.

En anden vigtig del af vurderingen af udvælgelsen af de bedste produkter til forskellige behov er selvfølgelig produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af, hvorvidt der er værdi for pengene, og hvem produktet passer til, medregner vi naturligvis produktets specifikationer i vores analyse.

I forbindelse vores research-proces laver vi en teknisk indsamling, hvor vi indsætter alle relevante specifikationer i en database. Det muliggør sammenligning produkternes egenskaber op imod pris, testresultater og anmeldelser.

Vi supplerer ofte ovenstående med research på online portaler og fora, dialog med forhandlere, producenter og fagfolk for at danne bedst mulige forståelse af, hvilke faktorer der har størst betydning i købsbeslutningen for produktet.

I mange tilfælde scorer vi produktet på disse nøglefaktorer, således du som kunde får et overblik over, hvordan produktet scorer på de udvalgte parametre sammenlignet med de øvrige produkter.

Slutteligt, spiller vores egen data også en vigtig rolle i, hvilke produkter vi anbefaler. Vi har brugeradfærdsdata på, hvilke produkter der bliver klikket mest på, samt hvad raten for køb er på de respektive produkter, hvilket siger rigtig meget om produktets popularitet og dermed kundernes præferencer, såfremt anmeldelserne af produktet er positive

Det er svært at sætte to streger under, hvad der vægter højst i vores analyse, da det er meget forskellige fra produktkategori til produktkategori. Der kan være artikler, hvor der ikke er lavet reelle tests. Nogle gange tages alle parametre i spil, andre gange vægter enkelte parametre højst.

For at maksimere værdiskabelse og hjælpe dig som læser med at få mest mulig værdi, laver vi også en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet.

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Product Research team, som på nuværende tidspunkter tæller fem ansatte, som fortrinsvist er baseret i vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, hvilket inkluderer processerne beskrevet ovenfor inklusivt at gennemtrævle internettet for test og anmeldelser, indtaste produktdata i vores database, og analysere produkterne på baggrund af dette med sparring fra specialister i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammerne for research, analyse og udvælgelse samt kvalitetssikring.

Sasa Bojanic
Content & Optimization Lead
Jovana Aleksic
Content & Research Analyst
Isidora Jankovic
Content & Research Analyst
Milana Cvijanovic Kajkut
Content & Research Analyst
Aleksandar Kalaba
Content & Research Analyst
Aleksandar Cvijanovic
Content & Research Analyst

Content & Product Research teamet udarbejder selve produktanmeldelserne på baggrund af denne research og sender det videre til vores Content & Translation team i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Forbehold

Vi eRiders og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Mere om eRiders

eRiders er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom bolig og fritid, elektronik, husholdning, hvidevarer og personlig pleje. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger, tester og anmelder produkter nedenfor. 

 

eRiders – dit online forbrugermagasin

På eRiders finder du inspiration til, hvordan du kan bruge dine penge klogest, når du skal investere i produkter, hårde hvidevarer, elektronik og meget andet til hverdagslivet. Vi har ved hjælp af gennemarbejdet indhold sammenfattet en række fyldige guides, råd og tips til forbrugsgoder ud fra eksperttests og forbrugeranmeldelser. Det kan være tests af alt fra fuldstændig uundværlige hverdagsprodukter til bekvemmelige goder, der gør hverdagen nemmere og sjovere. Vi ønsker at være din online guide, når du bevæger dig ud i junglen af forbrugsgoder. Så kan du bruge din tid på noget langt mere spændende end at trawle nettet igennem for anmeldelser og guides.  

 

eRiders ønsker at være din sparringspartner og dit online opslagsværk, når du skal købe et produkt til hus eller have. Vi har gjort forarbejdet for dig ved at researche på et utal af forbrugsgoder. Det særlige ved vores artikler er, at vi sammenholder resultaterne fra officielle forbrugertests, danske og internationale medier samt kundeanmeldelser på tværs af webshops. Dette gør vi for at kunne præsentere dig for et retvisende billede af de muligheder og valg, du står overfor, når du eksempelvis skal købe en vaskemaskine eller en robotstøvsuger. Vi giver dig et billede af hvilke produkter, der klarer sig bedst – og lader dig selv foretage dit valg uden indblanding fra en ivrig sælger. Vores fremgangsmåde og tilgang til gennemarbejdet indhold er ganske unik, og vi er stolte af at klæde de danske forbrugere på til at foretage køb på et oplyst grundlag. 

 

Herunder kan du læse mere om de emner, vi behandler her på eRiders. Du kan finde artikler, guides, tips og råd inden for følgende kategorier: 

 

Bolig & Fritid 

Bolig & Fritid dækker over alt det, vi gør, når vi har fri fra arbejde. Det kan for eksempel dreje sig om livet i haven eller på terrassen. Vi leger med børnene, slapper af i hængekøjen, griller bøffer eller laver havearbejde. På eRiders har vi rigtig mange artikler om hvilke stauder, buske, træer og blomster, du kan plante i din have eller i dine krukker på terrassen. Vi bringer også artikler om renovering af huset, gør-det-selv projekter og hjælper dig med at finde gode priser på alt fra vinduer til tag og gulve. Skal du indrette et eller flere værelser i huset, præsenterer vi dig for boligprodukter, belysning og møbler til indretning af køkken, badeværelse, soveværelse, børneværelse og stue. Til den cykelglade familie har vi en række brugbare tests af cykelhjelme, cykelanhængere, cykelstole, elcykler og meget andet. 

 

Elektronik

Teknologien rykker sig hurtigt i disse år, og det er svært at følge med i alle de nye produkter og muligheder, som teknologien giver os. Derfor har vi også en kategori, hvor du kan holde dig opdateret på computer & IT, foto, lyd, mobiltelefoni og TV. Find for eksempel det bedste fladskærms-tv, den bedste soundbar og de bedste routere på markedet til dit behov. 

 

Husholdning

En moderne husholdning er en, der hjælper os med alt det husarbejde, som vi reelt set ikke ønsker at bruge en masse tid på. Det kræver forbrugsgoder, der hjælper os med rengøring, indkøb, madlavning, opvask, tøjvask og meget mere. Derfor finder du her i kategorien guides og tests af de bedste køkkenknive, gryder, elektriske køkkenmaskiner, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, køle- og fryseskabe, airconditioners, tæpperensere og meget andet, der letter hverdagen. 

 

Personlig Pleje

Personlig pleje-kategorien har fokus på dig, dit helbred og dit udseende. Se blandt andet test af hårtørrere, badevægte, barbermaskiner, lysterapilamper, elektriske tandbørster og meget mere.