eriders logo
Danmarks førende magasin om e-transporters

Om eRiders

Vi er et uafhængig medie, som har specialiseret os inden for ét område – nemlig personal e-transporters.

Vi fokuserer på værdiskabende indhold til dig, der ønsker at vide mere om elektroniske køretøjer.

Personen bag

Bloggen blev stiftet af mig – Emil Børsting Sørensen – som også fungerer som både ejer, blogger, testperson og drift-ansvarlig for sitet. Jeg er 30 år gammel, og jeg kan vel godt sige, at jeg er meget nørdet inden for feltet e-vehicles.

Jeg startede bloggen i oktober 2018, som følge af min passion for elektriske skateboards. Jeg købte mit første board i starten af 2018, og har siden researchet enormt meget på de forskellige typer, brands, modeller og motor.

Dette har sidenhen skabt en naturligt interesse for andre typer e-transportmidler som el-løbehjul, segways, hoverboards, motoriserede sko, elcykler og you-name-it.

Det er vigtigt at sige, at jeg ikke tester alle produkterne selv, da jeg ikke har tiden til det. I stedet researcher jeg information på hver af produkterne ved at læse internationale anmeldelser, bruger-feedback fra forums og sociale medier, aflæse specifikationer versus real-life og ikke mindst samler andre tests og reviews fra YouTube’ere og udenlandske test-magasiner, så du får alt viden samlet ét sted.

Virksomheden bag

eRiders er fra 2019 blevet en del af et lille mediehus, der hedder Obsidian Media.

Vi driver en række websites inden for elektronik, bolig og gør-det-selv. Vores vision er altid at skabe værdi for vores læsere gennem guides, anmeldelser, tests og masser af nyttig viden i et let forståeligt sprog, der giver indsigt og overblik.