eriders logo
Begynder drone – 5 af de bedste begynder droner Begynder drone – 5 af de bedste begynder droner
Sidst opdateret den 29. januar 2020Der findes mange forskellige droner på markedet, og de sjove og funktionelle gadgets tiltrækker både børn og voksne. Har... Begynder drone – 5 af de bedste begynder droner

Sidst opdateret den

Der findes mange forskellige droner på markedet, og de sjove og funktionelle gadgets tiltrækker både børn og voksne. Har du ikke fløjet med drone før, eller vil du give dit store barn succes med at styre de smarte gadgets, skal du vælge en god begynder drone.

Mens de bedste minidroner varierer i omfang af funktioner, designs og flyveegenskaber, er begynder droner nemme at manøvrere for den uerfarne pilot. De findes med og uden kamera, og både voksne og børn over 8-10 år kan styre dem.

Herunder finder du 5 brugervenlige, gode og smarte begynder droner.

Ryze Tello – Bedste begynder drone til voksne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Du behøver ikke gå på kompromis med design og funktioner, når du er på udkig efter din første drone. Med denne Ryze Tello får du ét af markedet bedste produkter, som er udviklet med alt den teknik, der gør det sjovt for dig at flyve med din begynder drone i lang tid.

Ryze Tello er en perfekt begynder drone for både børn og voksne som følge af Tello’s brugervenlige app, der hjælper enhver ny pilot med at komme godt i gang med flyvningen. Derudover er Ryze Tello udviklet med den mest moderne droneteknologi på området, som gør den stabil i luften. Du får en nem og ubesværet flyvning, da Ryze Tello kan balancere sig selv, uden du skal forholde dig til stabiliteten.

Det er ikke kun teknik og brugervenlighed, du får glæde af, når du vælger dette kvalitetsprodukt. Ryze Tello har et smart og funktionelt sikkerhedssystem, som får den sikkert til jorden, hvis du skulle miste kontrollen over den, eller hvis du skulle miste forbindelsen til den.

Udvalgte specifikationer

 • Brugervenlig Tello app der hjælper dig godt i gang
 • Indbygget teknologi der holder den stabil i luften
 • Sikkerhedssystem der får begynder dronen sikkert til jorden
 • Op til 13 minutters flyvetid
 • Mulighed for at købe ekstra batterier for at forlænge flyvetiden
 • Kamera med opløsning på 720p

Air Hogs Supernova – Bedste begynder drone til børn

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Når du er på udkig efter en god begynder drone til et barn, er det vigtigt, at du går efter simple modeller, som barnet uden de store problemer selv kan lære at styre. Det er en god idé at starte med at give dit barn en drone, som han eller hun kan flyve med indendørs. Når barnet har lært teknikken og har skabt sig erfaringer med flyvehøjde, flyvekontrol og akrobatik, kan barnet avancere til en mere udfordrende drone.

Med denne Air Hogs Supernova kan du selv eller dit barn få gode og sikre rammer, når der leges med drone. Den smarte, lille Air Hogs vil tiltrække både drenge og piger fra 8år og opefter. Den er udstyret med funktionelle, infrarøde sensorer, der sørger for at registrere bevægelser og afstande, hvis dit barn ikke er opmærksom.

Den korte opladningstid (30 minutter) er en perfekt tidsramme for barnet, som skal lære at flyve med drone. Air Hogs har en flyvetid på 5-7 minutter og har en god rækkevidde.  

Udvalgte specifikationer

 • Perfekt til dronetræning for børn og barnlige sjæle
 • Indendørs brug
 • Simple funktioner
 • 4 ekstra rotorblade
 • Værktøjsnøgle, USB-kabel og instruktionsbog
 • Kan styres uden fjernbetjening

Parrot (Swing) – Billig drone med kamera

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Vil du have en god og billig begynder drone, der skal kunne tage flotte billeder, er denne Parrot model det helt rette valg. Parrot er et populært og anerkendt mærke, når det kommer til droner i bedste kvalitet. Der findes mange forskellige Parrot modeller, som varierer i teknik, egenskaber og designs. Denne ”Swing” model er en lille og funktionel drone, som har en af markedets laveste priser.

Med Parrot Swing kan du flyve med hastigheder på op til 30 km/t og tage billeder af hav eller få imponerende luftfotos over din egen have og grund. Den smarte, lille drone er lavet af karbon, der er et rustikt og slidstærkt materiale, der gør det muligt for dig at have glæde af din drone i lang tid.

Udvalgte specifikationer

 • Stabil og god model
 • Indbygget kamera (0.3 Megapixel)
 • Laveste pris på markedet
 • Smartphone montering
 • Nem og simpel at anvende
 • USB kabel, 4 ekstra propeller, Parrot Flypad-fjernstyring

Hubsan X4 Cam PLUS – Bedste begynder drone med fjernbetjening

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

En god begynder drone er kendetegnet ved, at den er simpel at styre, nem at kontrollere under flyvning, og at den har brugervenlige funktioner. Hubsan er kendt for sin høje kvalitet på droner, der gør det muligt for unge og voksne at gøre droneflyvning til en hobby.

Vil du have én af de bedste droner at flyve med derhjemme, er det en god idé at vælge en model med fjernbetjening. Med fjernbetjeningen får du fuld kontrol over din gadget, og du får nemmest ved at lære de forskellige funktioner at kende, når du visuelt kan orientere dig på controlleren.

Den Hubsan X4 Cam PLUS model er designet med den begyndervenlige teknik ”Altitude mode”, der gør, at dronen selv holder højden, uden du skal forholde dig til motoromdrejningerne.

Det er ikke kun dronen, der er skabt i bedste, brugervenlige kvalitet. Den medfølgende fjernbetjening er blevet udviklet, så de forskellige knapper er nemmere at nå med fingrene.

Udvalgte specifikationer

 • Gode flyveegenskaber
 • ”Altitude mode” der gør Hubsan X4 endnu nemmere at flyve
 • Høj kvalitet og god pris
 • Forbedret udgave af fjernbetjening
 • Kamera (opløsning på 720p)

Denver DCH-200 drone – Bedste begynder drone med LED lys

Denver DCH-200 drone

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Når du begynder at flyve med drone for første gang, vil det have stor betydning, at du har mulighed for at følge den flyvende gadget, så du kan kontrollere og styre den optimalt. Vil du have de bedste træningsvilkår, kan det være en praktisk fordel at vælge en drone med LED lys.

De smarte orienteringslys giver dig overblik og kontrol, så du altid ved, hvor din gadget befinder sig.

Denver DCH-200 er klassisk designet og har 4 simple og brugervenlige flytilstande, som piloten kan vælge imellem. Denne Denver drone kan bruges af både unge (over 12år) og voksne, som vil have en stabil og funktionel begynder drone, der kan lave forskellig akrobatik i luften.

Den budgetvenlige pris gør det muligt for enhver at få de bedste erfaringer med at lære at flyve drone.

Udvalgte specifikationer

 • Praktisk LED lys til orientering
 • Klassisk design
 • Kan anvendes af børn fra 12år og opefter
 • 4 flytilstande
 • Egner sig til at træne akrobatik i luften

Se også denne lignende artikel på vores side: Bedste i test – dronen har indtaget Danmark

Læs også vores artikel om: Komplet guide om drone regler

Denne side er anmeldt af: Tobias Krogh 10/10

Alexander V. Christiansen

Alexander er redaktør for Obsidian Media ApS, med en stor personlig interesse i elektriske kørefaretøjer, særligt elektriske løbehjul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *