Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste el-løbehjul -
De 5 bedste elektriske løbehjul til voksne

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Et godt el løbehjul er en investering og kan hurtigt blive et uundværligt transportmiddel for dig. Vores research-team har gennemgået mere end 17 modeller og identificeret de 5 bedste el løbehjul, vurderet på parametre som pris, kvalitet, holdbarhed, kundeanmeldelser, ekspertråd og tests fra officielle forbrugermagasiner. På den måde får du mest for dine penge, når du skal vælge det helt rigtige løbehjul til formålet.

Vi fraråder som altid at anvende el løbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et el løbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her

Vores udvalgte el løbehjul

Xiaomi 4 ULTRA
Lager

Xiaomi 4 ULTRA

Bedst til præstationer på landevejen Gå til bedste pris
5.999 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
GoRunner Comfort 10”
Lager

GoRunner Comfort 10”

Bedste el løbehjul med aftageligt batteri Gå til bedste pris
3.949 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Lager
Xiaomi MI Pro 2 Nordic
Lager

Xiaomi MI Pro 2 Nordic

Vores anbefaling Gå til bedste pris
3.299 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
SoFlow SO4
Lager

SoFlow SO4

Bedste el løbehjul til lange ture Gå til bedste pris
3.595 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Segway Ninebot Scooter MAX G30
Lager

Segway Ninebot Scooter MAX G30

Bedste el løbehjul til dig der pendler Gå til bedste pris
5.939 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

Vi har opdateret vores liste med to nye kvalitetsvalg. Det er kraftige modeller, der kan klare hyppig brug og vejens stress, samtidig med at de giver en behagelig og sikker kørsel. De har også fået gode anmeldelser og er blandt de bedste i deres respektive klasser. De tilføjede produkter er: Niu KQi3 Pro og Xiaomi 4 Ultra.

Tidligere ændringer:

5. oktober 2023

Vi har rykket GoRunner Connect 8.5 til sektionen med tidligere anmeldte produkter, da vi ikke længere kunne finde det på lager ved nogen forhandlere.

7. december 2021

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

15. november 2021

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

10. november 2021

Vi har lavet dybdegående research og analyseret produkternes specifikationer og funktioner for at kunne lave en detaljeret sammenligning. Det har resulteret i, at vi i vores artikel har fået en stor sammenligningstabel, der giver et grundigt overblik over de vigtigste produktegenskaber, specifikationer og bruger- og ekspertanmeldelser. Tabellen har til formål at give dig en bedre forståelse af , så din beslutning i højere grad træffes ud fra et informeret grundlag.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste el løbehjul i test-guiden 2024:

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte el løbehjul

Bedst til præstationer på landevejen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Xiaomi 4 ULTRA - Effektiv og komfortabel el-løbehjul til byen

 • Editor's Choice-pris fra AndriodAuthority.com

Når det kommer til at finde en god el-scooter uden at bruge for mange penge, så er Xiaomi 4 ULTRA en model, som du bestemt ikke må overse. El-løbehjulet har nemlig en imponerende spidseffekt på 940 watt, som gør, at den kan klare stort set alle slags underlag og en hældning på op til 25% – du kan altså roligt regne med Xiaomi, hvis du er på udkig efter et el-løbehjul med høj ydelse til kørsel i byen.

Xiaomi 4 ULTRA
Bedst til præstationer på landevejen

Dagens bedste priser og tilbud på Xiaomi 4 ULTRA:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 940 W spidseffekt
 • Forlænget batterilevetid med 70 km rækkevidde
 • Dobbelt affjedringssystem og DuraGel 10" dæk

Anmeldelse: Produktanalyse af Xiaomi 4 ULTRA

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 70 km
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Strøm: 500 W
 • Spidseffekt: 940 W
 • Opladningstid: 6.5 hours
 • Batterikapacitet: 561,5 Wh
 • Rammemateriale: Aluminum
 • Vægt: 24,5 kg
 • Hjulstørrelse: 10 inch
 • Dimensioner: 126 x 120 x 54,5 cm

Snappy, hurtig startydelse

Xiaomi 4 ULTRA har en nominel kontinuerlig effekt på 500 W – noget som er mere end nok til de fleste byområder. Motoren kan desuden skrues op til 940 W i spidseffekt, hvilket giver et markant drejningsmoment og en imponerende acceleration.

Med et el-løbehjul handler det ikke kun om at komme hurtigt frem. Kraftige motorer resulterer nemlig som regel i mere pålidelig og stabil kørsel, da de uden problemer kan klare de belastninger, der naturligt opstår under almindelig brug. Derudover giver en stærk motor dig også mulighed for at køre hurtigere, så hvis du sætter pris på en sjov og kraftfuld kørsel, er Xiaomi 4 det oplagte valg for dig.

Effektivt batterisystem

Med et batteri med så stor kapacitet som 560 Wh, er det ikke overraskende, at 4 ULTRA har en yderst imponerende rækkevidde. De fleste el-løbehjul kan i dag køre op til 40 km på én opladning, men med 4 ULTRAs kraftfulde batteri kan du køre helt op til 70 km – dog vil du i realiteten nærmere kunne forvente en rækkevidde på omkring 50 km alt afhængig af dine kørselsforhold.

Bygget til at holde med høj belastningskapacitet

Hovedårsagen til at Xiaomi 4 Ultra har imponeret os så meget, er dens design og generelle byggekvalitet. El-løbehjulets dobbelte affjedringssystem er unikt designet til at give en forbedret stødabsorbering, hvilket i sig selv er en sjældenhed, når vi snakker om el-løbehjul. Med en god stødabsorbering får du ikke kun en mere behagelig tur, men det kan også være med til at øge levetiden for hver eneste komponent på el-løbehjulet, da det er de typiske rystelser og vibrationer, der med tiden får de fleste køretøjer til at gå i stykker.

Langs affjedringen finder du et solidt aluminiumsstel og Xiaomis DuraGel 10-tommers dæk, som begge er med til at give løbehjulet en lang levetid og høj komfort. Dækkets størrelse og tykkelse bidrager til stødabsorbering, og så er de designet til automatisk at reparere punkteringer på under 3,5 mm.

Hvad siger eksperterne om Xiaomi 4 Ultra?

“Imponerende rækkevidde og komfort gør Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra til en mobilitetsløsning til hver kilometer,” lyder det fra eksperten på androidauthority.com. De var meget imponerede over modellens køreegenskaber og byggekvaliteten sammen med komforten fra stødabsorberingen, hvilket har fået eksperten til at konkludere, at Xiaomi 4 Ultra har “ændret mit syn på en hel produktkategori i løbet af få dage.” Alt fra det høje drejningsmoment og den hurtige start til den udvidede rækkevidde og den robuste, solide konstruktion er blevet nævnt i deres meget omfattende anmeldelse, og de har givet Xiaomi en imponerende samlet score på hele 9,5/10 og en ‘Editor’s Choice’-pris.

Mere om Xiaomi 4 ULTRA

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 70 km
 • Maks. hastighed: 25 km/t
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Strøm: 500 W
 • Spidseffekt: 940 W
 • Opladningstid: 6.5 hours
 • Batterikapacitet: 561,5 Wh
 • Rammemateriale: Aluminum
 • Vægt: 24,5 kg
 • Hjulstørrelse: 10 inch
 • Dimensioner: 126 x 120 x 54,5 cm

eRiders's vurdering

Efter at have undersøgt specifikationerne, anmeldelserne og funktionerne af Xiaomi 4 Ultra, er vores konklusion, at den udgør et stort fremskridt, når det kommer til teknologien bag el-løbehjul, hvilket især skyldes dens kraftfulde motor og evne til at klare terræn. 4 Ultra imponerer med sin håndtering af stejle stigninger og ekstremt lange batteritid, hvilket resulterer i en ydelse og holdbarhed, som du ellers vil have svært ved at finde.

El-løbehjulet har dog et lidt højt prisskilt, hvilket kan være en ulempe, hvis du ikke har i sinde at bruge den særlig ofte. Ikke desto mindre mener vi stadigvæk, at løbehjulet er værd at investere i – især hvis du ofte pendler fra A til B. Herudover har de mange forbedringer, heriblandt en stærkere motor og batteri, samt det overordnede design, resulteret i, at 4 Ultra vejer en del mere end de fleste andre el-scootere. Derfor bør du overveje, om bærbarheden er væsentlig faktor for dig, inden du køber 4 Ultra.

Selvom der er ulemper forbundet med Xiaomi 4 Ultra, så er vi overbeviste om, at modellen stadig skiller sig ud, og er en af de bedste inden for prisklassen. Især hvis du pendler meget, så er du sikret en god og behagelig rejse med en stænk- og støvafvisende model, der har en solid konstruktion og yderst god stødabsorbering.

Fordele og ulemper ved Xiaomi 4 ULTRA

Fordele

 • Højtydende, hurtigt startende motor
 • Håndterer let varieret terræn og stejle stigninger (op til 25 %)
 • Forlænget batterilevetid med op til 70 km rækkevidde
 • Meget behagelig kørsel med fede dæk og stødabsorbering
 • IP55-klassificering og øget belastningskapacitet

Ulemper

 • Høj pris
 • Ret tung
Bedste el løbehjul med aftageligt batteri test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

GoRunner Comfort 10” - el løbehjulet til dig, der vil have noget for pengene

 • 30 dages returret

Har du planer om at køre grønt, sikkert og smart til og fra studie eller arbejde, skal du være omhyggelig med at vælge det bedste, elektriske løbehjul. GoRunner Comfort er et 100% lovligt og godkendt løbehjul med indbygget motor, der er perfekt til kørsel på offentlige veje.

GoRunner Comfort 10”
Bedste el løbehjul med aftageligt batteri

Dagens bedste priser og tilbud på GoRunner Comfort 10”:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Forstærkede bremseskiver
 • 350W motor
 • Luftgummi hjul med mønster

Anmeldelse: Produktanalyse af E-Wheels E2S V2 (2022)

SPECIFIKATIONER

 • Strøm: 350 W
 • Hjulstørrelse: 10 inch
 • Batterikapacitet: 360 Wh
 • Rækkevidde: 30 km
 • Dimensioner: 108,3 x 42 x 118,6 cm
 • Maks. hastighed: 20 km/h
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Vægt: 15 kg
 • Rammemateriale: ?

Hastighedsbegrænser og kraftigt batteri

El-løbehjulet kan nemt opbevares, fordi det er let (12,5 kg) og kan foldes sammen. Afhængigt af førerens vægt, tempo og terræn kan du forvente en rækkevidde på 25-35 km med batteriet på 7800 mAh. Selvom tophastigheden er 30 km/t, kan der tilføjes en 20 km/t-barriere for at gøre den lovlig og egnet til alle over 15 år. Barrieren har ingen indflydelse på stejlt terræn, så du kan uden problemer udnytte hele motorens kraft, indtil du når 20 km/t.

Sikker og komfortabel kørsel

El-løbehjulet har Bluetooth og en app, som du kan bruge til at fjernlåse den og ændre andre indstillinger. Derudover har el-løbehjulet en sikkerhedsfunktion med “non-zero start”, der slukker den straks, hvis du falder eller træder af. Dette er virkelig nyttigt, når du f.eks. skal vente ved et lyskryds eller en fodgængerovergang. El-løbehjulets store hjul gør det også muligt at køre komfortabelt i ujævnt terræn.

Mere om GoRunner Comfort 10”

Som navnet på det moderne, unisex løbehjul fortæller, er det bygget til at give dig de mest behagelige køreture, uanset vind og vejr. Du kommer til at køre på 10” store hjul, der giver en mere jævn og harmonisk kørsel. Gummihjulene er udstyret med mønster, så du opnår et godt vejgreb i glat eller vådt vejr.

Det moderne løbehjul har forstærkede bremseskiver, så du kan stoppe brat op, hvis der skulle opstå et behov, når du kører afsted i trafikken.

Redaktionens vurdering

E-Wheels E2S V2 el-løbehjul er et godt valg til pendling samt ture i mere ujævnt terræn. Andre funktioner, såsom Bluetooth og appen, giver dig en mere personlig oplevelse, selvom App-understøttelsen dog kunne være bedre. Men på trods af denne ulempe har el-løbehjulet et dobbelt bremsesystem – skivebremse bagtil og en ekstra elektronisk ABS antiblokeringbremse foran – hvilket gør den til vores ”bedste el-løbehjul til prisen”.

Batteri

80

Pris

75

Praktisk

95

Sikkerhed

55

Anmeldelser

100

Fordele og ulemper ved GoRunner Comfort 10”

Fordele

 • Forstærkede bremseskiver
 • Gummihjul med luft
 • Med Cruise-Control
 • Integrerede LED-lys foran og bagpå
 • Batteriet kan fjernes

Ulemper

 • Ingen tilhørende app

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om GoRunner Comfort 10”
Vores anbefaling test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Xiaomi MI Pro 2 Nordic - el løbehjul med lang rækkevidde

Xiaomi Mi Pro 2 Nordic er et sammenfoldelig elløbehjul, der er perfekt til alle, der ønsker et kvalitetsprodukt fra en velkendt producent. Låsesystemet kan aktiveres via appen, hvilket gør det nemt og sikkert at bruge.

Xiaomi MI Pro 2 Nordic
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Xiaomi MI Pro 2 Nordic:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Utrolig praktisk design
 • Låsesystemet kan blive aktiveret via app
 • Har en rækkevidde på 45 km

Anmeldelse: Produktanalyse af Xiaomi Mi Pro 2 Nordic

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 45 km
 • Dimensioner: 113 x 43 x 118 cm
 • Strøm: 600 W
 • Maks. hastighed: 25 km/h
 • Batterikapacitet: 537,6 Wh
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Aluminium
 • Vægt: 14,2 kg
 • Hjulstørrelse: 8,5 inch

Godkendt til nordiske veje
Xiaomi er et super smart og stilrent løbehjul, og er samtidig sikkerhedsgodkendt til de nordiske veje – heraf navnet.

Det betyder, at det max kan køre med en fart på 20 km/t, på den anden side har det en rækkevidde på 45 km, hvilket er det længste i forhold til de andre løbehjul, der er på markedet.

Pneumatiske hjul
Hjulene er designet sådan, at de giver en ekstra behagelig køreoplevelse, da det er pneumatiske 8,5″ store hjul. De giver en god affjedring og behagelig kørsel over mange forskellige underlag.

Mere om Xiaomi MI Pro 2 Nordic

SPECIFIKATIONER

 • Rækkevidde: 45 km
 • Dimensioner: 113 x 43 x 118 cm
 • Strøm: 600 W
 • Maks. hastighed: 25 km/h
 • Batterikapacitet: 537,6 Wh
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Aluminium
 • Vægt: 14,2 kg
 • Hjulstørrelse: 8,5 inch

eRiders vurdering

Xiaomi Mi Pro 2 nordic er et velbygget og hurtigt elektrisk løbehjul, der føles stabilt selv ved høje hastigheder. Det har en imponerende rækkevidde, er nemt at folde sammen, er let og har et låsesystem, du kan aktivere med din telefon. Den største ulempe, vi fandt, er, at løbehjulet leveres uden punkteringssikre dæk. Alligevel mener vi, at det elektriske løbehjul har fortjent sin plads som vores anbefaling baseret på dets fantastiske funktioner og egenskaber.

Batteri

85

Pris

80

Praktisk

85

Sikkerhed

90

Anmeldelser

85

Fordele og ulemper ved Xiaomi MI Pro 2 Nordic

Fordele

 • Godt bygget
 • Hurtig
 • Føles stabil i høj hastighed
 • Imponerende elektrisk rækkevidde
 • Let at folde sammen

Ulemper

 • Appen er ikke overvældende imponerende
 • Punkteringsbeskyttelse koster ekstra
Bedste el løbehjul til lange ture test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

SoFlow SO4 - app-styret el løbehjul med høj maksimal belastning

Vil du have et solidt og holdbart, elektrisk løbehjul, skal du overveje SoFlow SO4. Løbehjulet skille sig ud fra de mange andre gode og moderne løbehjul, der er designet med indbygget batteri. 

SoFlow SO4
Bedste el løbehjul til lange ture

Dagens bedste priser og tilbud på SoFlow SO4:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Godt køreegenskaber
 • Batteriindikator
 • Stabil og pålidelig bremse

Anmeldelse: Produktanalyse af SoFLow SO4

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 46 x 104 x 109 cm
 • Strøm: 400 W
 • Maks. hastighed: 20 km/h
 • Rækkevidde: 25 km
 • Batterikapacitet: 7,8 Ah
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 17 kg
 • Hjulstørrelse: 10 inch
 • Rammemateriale: ?

SoFlow SO4 kan som noget særligt håndtere en personvægt på op til 120kg. Til sammenligning kan hovedparten af andre løbehjul i samme klasse klare en belastning på maksimum 100kg. Den store holdbarhed fortæller om den kvalitet, som SoFlow SO4 er skabt i. 

Det hårdføre løbehjul er designet med Li-lon batteri, der regnes for at være den bedste og mest holdbare batteritype.

Du kan køre 25km pr. opladning, og du vælger selv, om du vil anvende SoFlow SO4 til transport til og fra job, ture i frisk luft eller afslapning i fritiden.

Den store fordel ved SoFlow SO4 er Li-lon batteriet med en tilfredsstillende rækkevidde og en hurtig opladning. Du kan lade batteriet fuldt op på omkring 3 timer, så dit moderne og smarte transportmiddel er klar til at fragte dig effektivt, sikkert og smidigt gennem trafikken. 

SoFlow SO4 er bygget til at kunne køre op til 20km/t. Det er den tilladte hastighed for et elektrisk transportmiddel. Det er en god sikring for dig som fører, så du ved, dit løbehjul ikke kan køre stærkere, end hvad loven siger. 

Mere om SoFlow SO4

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 46 x 104 x 109 cm
 • Strøm: 400 W
 • Maks. hastighed: 20 km/h
 • Rækkevidde: 25 km
 • Batterikapacitet: 7,8 Ah
 • Maks. brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 17 kg
 • Hjulstørrelse: 10 inch
 • Rammemateriale: ?

eRiders vurdering

SoFlow SO4 er et fremragende valg for dig, som bor i byen med dens imponerende køreegenskaber, drevet af en kraftfuld 400 W motor. El løbehjulet leverer en pålidelig bremseevne og manøvredygtighed – især i de travle bymiljøer. SoFlow-appen tilbyder dig en problemfri måde at overvåge og styre dit løbehjuls funktioner, mens det indbyggede LED-lys er en smart tilføjelse, der øger synligheden under aften/natten.

El løbehjulet har et foldbart design, der gør det let at bære og opbevare, selvom den kan være lidt tung. Men hvis vægten ikke er en dealbreaker for dig, vil du uden tvivl værdsætte alle de funktioner, som SoFlow SO4 har at tilbyde dig – især når du tager den overkommelige pris i betragtning.

Batteri

80

Pris

85

Praktisk

80

Sikkerhed

90

Anmeldelser

95

Fordele og ulemper ved SoFlow SO4

Fordele

 • Gode køreegenskaber
 • Stabil og pålidelig bremse
 • Nem at folde sammen
 • LED-lys medfølger

Ulemper

 • Gennemsnitlig batteritid
Bedste el løbehjul til dig der pendler test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Segway Ninebot Scooter MAX G30 - el løbehjul til voksne på farten

 • 5 star rating form scootered.co.uk
 • 'Editor's Choice' award from techadvisor.com

Hvis du gerne vil have et el løbehjul i høj kvalitet, er Ninebot noget for dig. Den høje hastighed og de sikre hjul gør, at du både når hurtigt og sikkert frem til din destination. Det smarte design bidrager ikke blot til et trendy look, det bidrager også til det praktiske.

Segway Ninebot Scooter MAX G30
Bedste el løbehjul til dig der pendler

Dagens bedste priser og tilbud på Segway Ninebot Scooter MAX G30:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kan køre på flere forskellige underlag
 • Kan køre op til 65 km

Anmeldelse: Produktanalyse af Segway Ninebot Scooter Max G30

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 47,2 x 116,7 x 120,3 cm
 • Strøm: 350 W
 • Maks. hastighed: 25 km/h
 • Rækkevidde: 65 km
 • Batterikapacitet: 15,3 Ah
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Metal
 • Vægt: 19,1 kg
 • Hjulstørrelse: ?

Ninebot by Segway KickScooter MAX G30 er nemlig en favorit blandt andre forbrugere.

Kickscooter MAX G30 er det stærkeste og mest kraftfulde el løbehjul, der nogensinde er produceret af Segway. Løbehjulet er perfekt, hvis du er vant til at skulle pendle mellem dit hjem og dit arbejde. Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30 er dertil bygget til både at kunne køre på asfalt og let terræn, og løbehjulet klarer også småsten helt uden problemer.

Takket være støddæmperne, der både sidder foran og bagtil, er løbehjulet behageligt at køre på. De pneumatiske og slangeløse dæk minimerer desuden risikoen for jævnlige punkteringer.

Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30 er naturligvis udstyret med både forlys og baglys. Løbehjulets Energy Recovery System gør, at al energien udnyttes optimalt, og Smart Battery Management giver dig en ideel batteriudholdenhed. Løbehjulet har en tophastighed på 20 kilometer i timen og en rækkevidde på op til 65 kilometer.

Vælg Nineboy by Segway MAX G30, hvis du vil have et el løbehjul i den højeste kvalitet. Løbehjulet er populært blandt forbrugerne – og du vil helt sikkert også komme til at elske det.

Hvad siger eksperter om Segway Ninebot Scooter MAX G30?

Scootered.co.uk og TechAdvisor har udråbt Segway Ninebot Scooter MAX G30 som en af de bedste i Segway-serien på grund af dens imponerende køreegenskaber. El løbehjulet fremhæves for sin hastighed, momentum og komfortable kørsel, hvilket samlet set giver en oplevelse i første klasse. Begge anmeldere roser også den store batterikapacitet, der giver dig en betydelig rækkevidde. Dermed har du også årsagen til, hvorfor scootered.co.uk har tildelt løbehulet en perfekt 5/5 rating, mens TechAdvisor har udnævnt den til “Editor’s Choice.”

Mere om Segway Ninebot Scooter MAX G30

SPECIFIKATIONER

 • Dimensioner: 47,2 x 116,7 x 120,3 cm
 • Strøm: 350 W
 • Maks. hastighed: 25 km/h
 • Rækkevidde: 65 km
 • Batterikapacitet: 15,3 Ah
 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Rammemateriale: Metal
 • Vægt: 19,1 kg
 • Hjulstørrelse: ?

eRiders vurdering

Segway Ninebot Scooter MAX G30 giver dig både kraft og alsidighed, hvilket får el scooteren til at skille sig ud på markedet. Du får en robust motor med en imponerende rækkevidde, som sikrer dig en behagelig og lang tur. El løbehjulet er udstyret med et stort 551 Wh-batteri, der lover dig en lang levetid, og muligheden for at tilføje et ekstra batteri, hvis du gerne vil køre endnu længere. Der medfølger også en brugervenlig app, der giver dig realtidsdata og kontrol over dit løbehjul.

Den eneste potentielle ulempe er vægten, da MAX G30 er forholdsvis tung. Men det skyldes den kraftfulde motor og det store batteri, som er væsentlig for den gode ydeevne. Så hvis rækkevidde, fart og effektivitet er det vigtigste for dig, så vil el løbehjulet her uden tvivl være noget for dig.

Batteri

100

Pris

65

Praktisk

75

Sikkerhed

75

Anmeldelser

95

Fordele og ulemper ved Segway Ninebot Scooter MAX G30

Fordele

 • Kraftig motor med stor rækkevidde
 • Massivt batteri på 551 Wh
 • Hastighed og rækkevidde kan udvides med et ekstra batteri
 • God app

Ulemper

 • Relativ tung

Hvad skal du overveje, før du køber et el løbehjul

Vægt
Hvis du leder efter et elløbehjul til at tage med dig på ture eller til pendling, skal du finde et, der er let og nem at bære (15-20 kg eller mindre). Hvis du leder efter et løbehjul til brug i vanskeligt terræn, skal du derimod finde en tungere model omkring 20-30 kg med et kraftigere batteri. Nogle elløbehjul kan endda veje 40-50 kg, hvilket gør dem mindre bærbare, men giver dem så til gengæld mulighed for højere hastigheder og længere rækkevidde. Dertil er det relevant at overveje den maksimale vægt, som løbehjulet kan holde til. Vægten er normalt omkring 100 kg, og vi anbefaler, at du vælger en model med en vægtgrænse på mindst 10 kg mere end din vægt.

Rækkevidde og hastighed
Elløbehjul har typisk en rækkevidde på mellem 15-30 km og en maks. hastighed på 20 km/t, hvilket er nok til at komme hurtigt rundt i byen og pendle til job eller skole. Modeller i den mellem og høje prisklasse kan have en rækkevidde på over 30 km. Der findes også premium elløbehjul, der er gode til længere ture, da de kan have en rækkevidde på 60 eller endda 80 km. Du skal dog være opmærksom på, at nogle løbehjul kan være besværlige at kontrollere ved høje hastigheder. I Danmark er alle elløbehjul reguleret til kun at kunne køre 20 km/t, og så er det også et lovkrav, at der er lys på elløbehjulet samt, at du bruger hjelm under kørsel.

Funktioner
Nogle elløbehjul har et display på instrumentbrættet, der viser hastighed, batteritid og meget mere. De har normalt også forskellige køretilstande, som f.eks. Eco-tilstand, der sparer på batteriet. Kontrollér også, om elløbehjulet har Bluetooth, så du kan få meddelelser og notifikationer fra din telefon direkte på løbehjulets display. Nogle løbehjul er også foldbare, så du nemt kan transportere dem eller gemme dem væk, når de ikke er i brug. Overvej, hvad du har brug for, og vælg derefter en model, der stemmer overens med dine behov.

Pris
Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og det er ikke anderledes når det kommer til elløbehjul. De dyreste modeller koster omkring 18.000 kr. og har bedre rækkevidde, batterikvalitet, gode offroad-køreegenskaber samt nemmere vedligeholdelse. Hvis du dagligt skal pendle eller bruge elløbehjulet, anbefaler vi, at du køber en dyrere model. Billigere alternativer koster mellem 2-3.000 kr., men vær opmærksom på, at de kan have batterier af lavere kvalitet, som kan tage længere tid at oplade. Hvis du kun vil bruge løbehjulet lejlighedsvis eller for sjov, kan en billigere model dog være tilstrækkelig.

Bruger- og ekspertanmeldelser
Når du kigger efter et elløbehjul, er det vigtigt at læse bruger- og ekspertanmeldelser. Brugere kan fortælle dig, hvor god batteritiden er, hvor lang tid det tager at oplade, samt om den generelle brugervenlighed af elløbehjulet. Eksperter kan derimod give dig et indblik i tekniske detaljer om om hastighed, rækkevidde og andre funktioner. Derudover kan de sammenligne en given model med dens forgængere eller konkurrenter på markedet.

arrow-more

Lovgivning om el løbehjul

Der er nogle forskellige regler, der gælder ved el løbehjul. Du kan læse om de vigtigste her, som er beskrevet af Rådet for Sikker Trafik. Et elektrisk løbehjul er kategoriseret som et løbehjul med motor, hvor acceleration og nedbremsning styres ved knapper eller håndtag på styret. Når du skal følge lovgivningen på området, skal du:

 • Være fyldt 15 år (Nogle udlejningsfirmaer kræver 18 år)
 • Følge cykelreglerne. Dvs. du skal køre på cykelstien og følge skiltningen
 • Give tegn, når du stopper og svinger
 • Køre alene på løbehjulet
 • Køre med lys på døgnet rundt
 • Have en promille på mindre end 0,5

Herudover må børn under 15 år kun køre i trafikken, hvis der er en myndig person, der har kontrol over barnets kørsel. På lege- og opholdsområder er der ikke krav om, at børn på elektrisk løbehjul skal være sammen med en voksen

Der er også en lovgivning angående løbehjulet, og hvad det må og ikke må:

 • Elektriske løbehjul må højst kunne køre 20 km/t. Hvis dit elektriske løbehjul kan køre hurtigere end det, må du ikke køre på det i trafikken
 • Dit lys skal være synligt på mindst 300 meters afstand. Forlygten skal have hvidt lys, mens baglygten skal have rødt lys.
 • Løbehjulet må ikke være udstyret med sæde
 • Løbehjulet skal være CE-godkendt. 
 • Det må højst veje 25 kg, være max 2 m langt og 70 cm bredt

Det anbefaler Rådet for Sikker Trafik

 • At du grundigt tjekker, at dit løbehjul opfylder reglerne for at være lovligt i trafikken
 • At du kører med cykelhjelm
 • At du øver dig i at køre på løbehjulet et sted med lidt eller ingen trafik, før du kører ud i trafikken 
 • At du tager hensyn til andre trafikanter og er opmærksom på, at de kan have meget svært ved at bedømme din fart, fordi du på afstand kan ligne en fodgænger
 • At du ikke lader børn under 15 år køre på dit løbehjul i trafikken
 • At du parkerer lejede el løbehjul lovligt

Det er muligt at læse mere hos Færdselsstyrelsen. 

Sådan vedligeholder du et el løbehjul

Der er nogle generelle ting, du kan gøre, når det kommer til at vedligeholde dit el-løbehjul. Det vigtigste er at holde løbehjulet rent. Det kan lyde meget banalt, men det er en vigtig ting at gøre det rent fra tid til anden. Det gør du for eksempel ved at fugte en mikrofiberklud, som du rengør greb, styr osv. med. Du kan bruge en gammel tandbørste til at få det snavs, der sidder ekstra godt fast i områder, hvor det er svært at komme til. Hvis snavset er meget svært at få af, kan du forsigtigt prøve med vand og opvaskemiddel og påføre små mængder. 

Ellers kan du følge disse tips, vi har skrevet på baggrund af artikler fra T3.com og Joyorscooter.com:

 • Kontroller dine dæk regelmæssigt. Er der luft nok i dem? Ellers skal du måske give dem noget luft. 
 • Det kan påvirke levetiden på dine batterier, hvis du altid kører dem helt flade. Oplad batteriet til 90 %, hvilket er bedre for batteriet. 
 • Tjek hvordan vejret er. Måske kan dit elløbehjul fint holde til regnvejr, men måske egner det sig ikke så godt hertil. Du kan læse mere i brugermanualen til dit el-løbehjul. 
 • Hvis du pendler, er det en god idé at holde løbehjulet i et tempereret miljø, når det ikke er i brug. Hvis du skal parkere el-løbehjulet i lange perioder, er det en god idé at oplade batteriet helt hver 30. dag.
 • Husk at kontrollere bremserne engang imellem, om de fungerer optimalt.

Der er også mange andre fordele ved at vedligeholde dit løbehjul – udover at det selvfølgelig kan holde i længere tid. Det er blandt andet:

 • Du lærer el-løbehjulet bedre at kende
 • Du kan undgå skader og ulykker
 • Det vil give dig større sikkerhed
 • Du kan reducere reparationsomkostninger
 • Det er gør-det-selv arbejde
 • Køreoplevelsen bliver bedre

Er du korrekt forsikret?

Det er vigtigt, at du er forsikret. Du kan tjekke med dit forsikringsselskab, om du er dækket, hvis du skulle ske at komme med i en ulykke, og du forvolder skade på en anden. Nogle gange er det dækket gennem ansvarsforsikring, men andre gange skal du tegne en særskilt tillægsforsikring. Du skal have en ulykkesforsikring for selv at være dækket, hvis der sker skade på dig selv. Forsikringen gælder i det hele taget kun, hvis du overholder regler og lovgivning. 

Kilde: Codan.dk, IF.dk og GFForsikring.dk

Andre elektriske løbehjul

Når det kommer til el-løbehjul til voksne, er der mange forskellige modeller på markedet. Det kan være svært at navigere i det store udvalg og finde den helt rigtige model, der passer til dine behov. I denne artikel har vi fokus på el-løbehjul til voksne og vil gerne præsentere vores anmeldelse af Xiaomi Mi Pro 2 el-scooter, som er en fremragende mulighed for dig, der ønsker en hurtig og effektiv måde at komme fra punkt A til B.

Xiaomi Mi Pro 2 el-scooteren er en forbedret version af dens forgænger, M365 Pro, og byder på en række imponerende funktioner, som gør den til et attraktivt valg. Med en rækkevidde på op til 45 km behøver du ikke bekymre dig om at løbe tør for batteri på din tur. Det veldesignede foldbare stel gør det nemt at opbevare og transportere scooteren, og den tidløse udseende er et ekstra plus.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Tech Radar

Tech Radar er en førende teknologinyheds- og anmeldelsesside, der tilbyder dyb indsigt i de nyeste gadgets, fra smartphones til gaming og smart home-enheder. Det giver grundige anmeldelser, ekspertudtalelser og værdifulde råd til at hjælpe læserne med at være på forkant med teknologikurven.

Læs den fulde anmeldelse af Niu KQi3 Pro her

ElectricScooterInsider.com

Electric Scooter Insider har specialiseret sig i omfattende anmeldelser, købsvejledninger og de seneste nyheder om elektriske løbehjul. Den er dedikeret til at hjælpe både entusiaster og nybegyndere med at finde de bedste e-scootere til deres behov, med vægt på sikkerhed, ydeevne og værdi.

Læs den fulde anmeldelse af Niu KQi3 Pro her

AndroidAuthority.com

Android Authority er en førende kilde til alt, hvad der har med Android at gøre, og tilbyder dybdegående anmeldelser, tekniske nyheder og ekspertråd om smartphones, apps og gadgets. Med sin omfattende dækning og brugervenlige guides henvender den sig til både tech-entusiaster og nybegyndere, der ønsker at træffe informerede beslutninger i den konstant udviklende verden af Android-teknologi.

Læs den fulde anmeldelse af Xiaomi 4 Ultra her

T3.com

T3.com laver indhold til den almindelige forbruger, der ønsker viden om produkter på markedet. De fokuserer særligt på elektronik, teknologi og gadgets til dig, der gerne vil være helt med på det sidste nye.

T3.com har lavet en større oversigt, hvor de gennemgår nogle af de mest populære el løbehjul i 2021. Xiaomi Mi 1S ligger på T3.coms 3. plads, og den anbefales som den mest prisvenlige model, hvis du stadig vil have god valuta for pengene.

T3.com har også testet Ninebot Segway E22E, der ender på en 4. plads. Modellen får ros for at være meget let og lige til at tage med på farten. Den har dog mindre hjul og kører langsommere end andre af konkurrenterne.

Xiaomi MI Pro 2 Nordic er fremhævet som en af de mest populære modeller, hvor den får ros for at have en lang rækkevidde og mulighed for at spare på batteriet. Den har dog mindre hjul og ikke det flotteste design ifølge anmeldelsen.

Anmeldelsen er opdateret den: 23. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Unagi Model One E500 har opnået en 10. plads på T3’s bedst i test-liste. Testpanelet konstaterer, at løbehjulet er det mest slanke og elegante på dagens marked, hvilket ligger i tråd med andre anmeldelser af samme produkt. Andre plusser tæller den gode tophastighed og de mange funktioner.

Testen er udført: 11. marts 2021
Læs testen her.

Gadgetreview.com

Gadgetreview.com anmelder kort og godt de nyeste gadgets på markedet, så du som forbruger kan finde de rigtige til dine behov. De er særligt fokuserede på alt, der er nyt, elektronisk og giver helt nye muligheder for en lettere hverdag.

Hos Gadgetreview.com har de anmeldt løbehjulet Segway-Ninebot Kickscooter ES1. Løbehjulet har ifølge anmeldelsen en god rækkevidde pr. opladning, smart cruise-control og et tydeligt og letlæseligt LED-display. Selvom den anbefales til børn og unge, så kan den være for tung for de allermindste. Derfor skriver anmelderen også, at børn skal være minimum 12, før de skal køre på el løbehjulet.

Anmeldelsen er opdateret den: 28. juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Electric.travel

Electric.travel er en hjemmeside fokuseret på alle de nye elektroniske køretøjer, der hurtigt kan transportere dig. De skriver om elektriske cykler, skateboards, løbehjul og hooverboards, og de laver anmeldelser af de forskellige produkter på markedet.

Hos Electric.travel får Segway-Ninebot Kickscooter ES1 en samlet bedømmelse af anmelderen på 7,75 ud af 10 mulige point. Bedømmelsen bygger på: hastighed, kraft og rækkevidde, prisen, design og konstruktionskvalitet, indbyggede funktioner og sidst deres kundeservice. Generelt ligger Segway-Ninebot Kickscooter ES1 i den høje ende, og den anbefales, fordi du får god værdi til pengene.

Xiaomitoday.com

Xiaomitoday.com er en blog dedikeret hovedsagligt til Xiaomi og alle former for teknologi og gadgets. De skriver også indhold el løbehjul på markedet, så forbrugere nemt kan sammenligne produkterne, der er tilgængelige, og finde det rigtige til deres behov.

Segway-Ninebot Kickscooter ES1 får en længere og grundig anmeldelse hos Xiaomitoday.com. Anmelderen er særlig imponeret af det smarte design og den lette vægt, der gør den nem at transportere. Testet i forskelligt terræn klarer den sig bedst på lige og gode veje inde i byen, når du skal fra A til B ifølge anmeldelsen.

Anmeldelsen er udført den: 9. december 2018

Techadvisor.com

Techadvisor.com guider deres læsere indenfor alt teknologi. Det er en side til forbrugere, så de kan finde de bedste produkter. De har en række eksperter, der skriver artikler og grundige anmeldelser af forskellig elektronik til både hus og have og særligt gadgets.

Hos Techadvisor.com har de lavet en grundig anmeldelse af Xiaomi MI Pro 2 Nordic. De anbefaler modellen, hvis du skal have et godt professionelt bud på et el løbehjul, hvis ikke har et professionelt ét i forvejen. Samlet får modellen 4,5 stjerner ud af 5 af eksperten, hvor den scorer topkarakter for lang rækkevidde, kraftfuld motor og høj kvalitet.

Anmeldelsen er udført den. 19. oktober 2020
Du kan se anmeldelsen her

Du kan læse ekspertanmeldelsen af Segway Ninebot MAX G30 her.

Techstage.de

Hos Techstage.de kan du dykke ned i testanmeldelser og produktbeskrivelser af elektronik og teknisk udstyr.

Vi har brugt det tyske site til bedømmelse af SoFlow SO4, der er et solidt og modstandsdygtigt løbehjul.

Anmeldelsen er udgivet den: 1. september 2021.
Du kan se anmeldelsen her

Tek.no

Tek.no er et norsk testsite, hvor du kan få hjælp til at finde frem til de bedste produkter indenfor en lang række kategorier.

Vi har anvendt det forbrugerorienterede site til vurdering af solide, elektriske løbehjul – E-Way 600 Max.

Anmeldelsen er udarbejdet den: 28. juni 2021
Du kan se anmeldelsen her

Vi har også anvendt Tek.no til bedømmelse af E-Way 500, der er det moderne løbehjul, som er kompatibel med Eway app.

Anmeldelsen er udarbejdet den: 23. maj 2021
Du kan se anmeldelsen her

 

Andre relevante kilder: 

Bästaelscootern.se

Det svenske website Bästaelscootern.se har målsætningen at ville teste mindre eldrevne køretøjer på markedet, da de er et bæredygtigt alternativ. Gennemgangen tæller bl.a. elektriske løbehjul, der bliver testet ud fra en række nøje udvalgte kriterier.

Bästaelscootern.se har kåret Unagi Model One E500 som testvinder. Det er blevet testet ud fra elementer som ramme, hjul, motor, batteri samt pris og andre testanmeldelser. Testpanelet har ikke fundet nogen egentlige ulemper ved produktet. Eneste lille minus er, at løbehjulet ikke kan benyttes sammen med en app.

Testen er udført: Ikke oplyst
Læs testen her.

Expertreviews.co.uk

Det engelske website er en udløber af magasinet, der blev lanceret tilbage i 1987. På websitet finder du dybdegående test af diverse tekniske produkter, og målet er at give læserne en letforståelig og ærlig gennemgang, der bygger på en lang række parametre.

Unagi Model One E500 har opnået en 10. plads hos Expertreviews.co.uk, og løbehjulet bliver rost for det futuristiske design. Kritikpunkterne går bl.a. på bremsernes udformning samt gummihjulene, der kan virke ustabile i et kuperet terræn. Gummihjulene var også et kritikpunkt hos forgængeren.

Testen er udført: 11. marts 2021
Læs testen her

Lantzen.se

Den svenske hjemmeside blev etableret i 2019, og det er Lantzen AB, der står bag websitet. På hjemmesiden finder du en lang række test af eldrevne transportmidler, og den er et samlingssted for alle, der vil vide, hvilke produkter der er værd at købe. De forskellige test bliver fulgt op af nyttige guides, og de er et resultat af eksisterende test og Lantzens egen ekspertviden.

Unagi Model One E500 er taget med på listen over bedst i test-produkter, hvor panelet hylder løbehjulets store kraft. Det bliver endvidere noteret, at du primært køber løbehjulet på baggrund af design, og ikke fordi specifikationerne skiller sig ud. Testen inkluderer det sigende citat fra en ekstern test: ”It looks like what Apple would design if it ever made an electric scooter.”

Testen er udført: Ikke oplyst
Læs testen her

Techeksperten.dk

Techeksperten.dk er en selvstændig hjemmeside, der præsenterer tests inden for teknologigenren. De mange tests er en kombination af Techekspertens egen research og allerede eksisterende test fra pålidelige kilder.

GoRunner Connect 8.5 har opnået en flot andenplads hos Techeksperten.dk, og gennemgangen fokuserer især på plusser som den tilhørende app, det foldbare design, de tre LED-lys og den høje sikkerhed. Designet bliver betegnet som yderst innovativt. Testen er kombineret med brugeranmeldelser, og her ligger karakteren for GoRunner Connect 8.5 på 4,8/5.

Testen er udført: Ikke oplyst
Læs testen her

Scootered.co.uk

Scootered er et webmagasin baseret i Storbritannien, som har specialiseret sig i anmeldelser af elektriske løbehjul, der i øjeblikket oversvømmer markedet. Scootered er grundlagt af Ed Wiles, som også hjalp med at få forhandlere ind i Storbritannien, og det dedikerer sig til at levere objektive anmeldelser af nye elektriske løbehjul, der kommer på markedet.

Du kan læse ekspertanmeldelsen af Segway Ninebot MAX G30 her.

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er et globale handelssite, hvor du kan købe produkter, udstyr og tilbehør fra hele verden. Forbrugerne kan anmelde produkterne med stjerner og en kommentar.

Vi har anvendt Amazon til bedømmelse af SoFlow SO4.

Du kan se anmeldelserne her

Robotexperten.se

Det svenske site Robotexperten.se giver dig et godt overblik over tests af elektronik og gadgets.

Vi har anvendt sitet til vurdering af Denver SCO-65220 løbehjul, der er et budgetvenlige løbehjul med en rækkevidde på 12km.

Anmeldelsen er opdateret: 2021
Du kan se anmeldelsen her

Bol.com

Hos Bol.com finder du produktbeskrivelser, købsguider og testanmeldelser af en lang række produkter, som vi alle gør brug af på daglig basis.

Vi har brugt sitet til vurdering af det budgetvenlige Denver SCO-65220 løbehjul.

Anmeldelsen er opdateret: 2021
Du kan se anmeldelsen her

Otto.de

Otto.de er et stort produktmagasin, hvor du kan købe udstyr til bolig, personlig pleje og fritid, og hvor du kan finde forbrugeranmeldelser.

Vi har anvendt Otto.de til beskrivelse af det budgetvenlige Denver SCO-65220 løbehjul.

Anmeldelsen er opdateret: 2021
Du kan læse hele anmeldelsen her

Net On Net

Hos Netonnet.se finder du produktbeskrivelser og testanmeldelser, som ligger frit tilgængeligt for alle læsere.

Vi har anvendt det svenske forbrugersite til bedømmelse af E-Way 500, som forbrugerne har anmeldt.

Anmeldelsen er opdateret: 2021
Du kan se anmeldelserne her

Verkkokauppa.com

Hos Verkkokauppa.com kan du finde produkter, maskiner og udstyr til bolig, hverdag og have. Det finske produktmagasin tilbyder både beskrivelser og forbrugeranmeldelser.

Vi har anvendt Verkkopauppa.com til bedømmelse af E-Way 600 Max.

Anmeldelsen er opdateret: 2021
Du kan se anmeldelsen her

Innoliving.dk

Innoliving.dk sælger elektronikprodukter, der innoverer din hverdag. På siden kan du finde en masse forskellige varer, og alle kan anmeldes af kunderne på en skala fra 1 til 5.

På Innoliving har GoRunner Connect 8.5” er blevet anmeldt af forbrugerne på webshoppen, der har praktisk erfaring med produktet.

Du kan se alle anmeldelser her

FAQ

Hvilke elektriske løbehjul er bedst?
Xiaomi 4 ULTRA er en populær model, der er kåret som topscorer og testvinder i flere magasiner. Det er især pga. dens smarte display, lave vægt og flotte design. Gorunner Comfort 10 er også en favorit blandt kunderne og roses især for dens kraftige motor.
Er elektriske løbehjul lovlige i Danmark?
Elektriske løbehjul er lovlige i Danmark. Der er dog en række færdselsregler for elektriske løbehjul, du skal huske at overholde. F.eks. skal du være fyldt 15 år for at køre på et, og du skal følge cykelreglerne. Du kan orientere dig om reglerne på sikkertrafik.dk.
Er elektriske løbehjul værd at købe?
Et elektrisk løbehjul kan være et smart og miljøvenligt alternativ til at tage bilen. Det kan selvfølgelig ikke køre meget lange distancer, men hvis du f.eks. har 5-10 km. til din arbejdsplads, kan det sagtens være det værd at bruge et elektrisk løbehjul fremfor at køre eller cykle.
Hvor langt kan et el løbehjul køre?
Afstanden, som et elektrisk løbehjul kan køre, afhænger af en række faktorer, såsom batterikapacitet, hastighed, vejforhold, belastning, og kørestil. Generelt kan de fleste elektriske løbehjul køre mellem 20 til 45 km på en enkelt opladning, men nogle high-end modeller kan køre op til 80 km eller mere. Det er altid en god idé at kontrollere producentens specifikationer for at få en præcis idé om, hvor langt et specifikt elektrisk løbehjul kan køre.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme