Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Segboard Gokart test-overblik:
Vores bud på de 2 bedste Segboard Gokart sæt

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

De fleste små drenge har på et eller andet tidspunkt haft en drøm om at køre Formel 1, men heldigvis har de fleste fundet noget andet at bruge størstedelen af deres tid på. Det ændrer dog ikke på, at drømmen kan vækkes til live indenfor få sekunder, så snart der er et motoriseret køretøj i nærheden.

Med mindre du har boet i en hule eller under en sten, så har du helt sikkert hørt om segboards og hoverboards, der både bliver brugt som transportmiddel og legetøj, men når det kommer til legetøj, så er der bedre måder at bruge sit segboard på, end bare at stå på de. De allerbedste segboards kan nemlig kombineres med en segboard gokart, hvilket gør, at du kan transformere dit segboard til en gokart, så du kan køre ræs med vennerne, og opleve dit segboard på en helt ny måde.

Hvis du skal danne dig et overblik over de forskellige muligheder for at komme ud på gaderne i høj fart, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig sammenlignet en række forskellige gokart til segboard kits, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 2 produkter, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores udvalgte segboard gokart kits

Gokart Segboard Sæt
Lager

Gokart Segboard Sæt

Gå til bedste pris
385 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hummer Segboard Gokart 2.0 - God til alle underlag

Hvis du har kigget på de andre segboard gokarts i denne gennemgang, og har tænkt: ”Det ser da fint nok ud, men jeg havde nu egentlig forestillet mig noget mere”, så er denne segboard gokart fra Hummer måske lige det du står og mangler. Her er der nemlig tale om et vaskeægte terrængående segboard, med en segboard gokart montering, der gør, at du kan offroade en del mere, end hvad der er muligt på de vanlige segboard gokarts.

Dagens bedste priser og tilbud på Hummer Segboard Gokart 2.0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Maksimal belastning 100kg
 • Hastighed: 15 km/t
 • Rækkevidde: 12-15 km

Mere om Hummer Segboard Gokart 2.0

SPECIFIKATIONER

 • Max belastning: 100 kg
 • 700W motor
 • Rækkevidde: ca. 12-15 km
 • Max hastighed: 15 km/t
 • Opladningstid: 3 timer

Modsat almindelig offroadkørsel, så er offroading på et segboard ikke noget der tidligere har været muligt, men med de terrængående dæk, er det muligt at køre på både græs, grus og en masse andet udfordrende terræn.

Hummer Segboardet er en specielt designet opgradering, der er velegnet til alt terræn og alle underlag. De store dæk, som segboardet er udstyret med, gør det muligt at køre på såvel græs og grus som i mudder, men også på asfalt er de store dæk en fordel, hvor de giver en utroligt komfortabel køreoplevelse, der gør, at du kan stå på segboardet i mange timer ad gangen.

Hummer Segboard 2.0 er udstyret med en motorkraft på hele 800 watt, der gør det til et ekstremt kraftigt segboard, og kombineret med de enorme hjul, er der næsten intet, som Hummer 2.0 ikke kan overleve.

Yderligere om Hummer Segboard Gokart 2.0

Med Hummer Segboard 2.0 får du et segboard i ekstremt høj kvalitet, der tillige er udstyret med et langtidsholdbart batteri, og med gokart kittet kan du konvertere dit segboard til en segboard gokart, via dette innovative transformationssæt, der nemt kan monteres indenfor et par minutter.

Konverteringssættet kan transformere dit segboard til en yderst manøvredygtig gokart, hvilket giver dig en helt anden dimension af segboard kørsel.

Udover at det giver en ny kørselsdimension, så er en segboard gokart faktisk at anbefale til begyndere og børn, da det øger sikkerheden betragteligt at sidde ned i stedet for at stå oprejst. Ligeledes bliver du heller ikke påvirket på samme måde af bump og vindstød, der let kan kaste dig af segboardet, når du står oprejst, men ikke når du sidder ned i din segboard gokart.

Fordele og ulemper ved Hummer Segboard Gokart 2.0

Fordele

 • God værdi
 • Kan klare forskelligt terræn
 • God batterilevetid

Ulemper

 • Manualen er ikke brugervenlig

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Hummer Segboard Gokart 2.0

Gokart Segboard Sæt - Pakkeløsningen

Hvis du ikke er i besiddelse af et segboard til at starte med, så betyder det ikke, at du ikke kan komme ud og gøre gaderne usikre på en segboard gokart. Det betyder dog, at du skal ud og investere både i selve segboardet og i gokart kittet. Heldigvis er der flere steder hvor du kan få et segboard gokart sæt, der inkluderer et segboard til at starte med, så du kan komme ud og køre ræs.

Det er præcis hvad du får her med segboard gokart sættet fra satana.dk, der både inkluderer et CE-godkendt segboard, der er udstyret med sikkerhedsfunktioner, der sørger for, at det slår fra, hvis boardet begynder at overophede, og samtidig får du også gokartkonverteringen.

Dagens bedste priser og tilbud på Gokart Segboard Sæt:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hjulstørrelse: 20,5 cm.
 • Maksimal belastning 100kg
 • 58,4 x 18,6 x 17,8 cm

Mere om Gokart Segboard Sæt

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 6,43 kg
 • Max belastning: 120 kg
 • Rækkevidde: op til 20 km (afhængigt af modellen)
 • Net dimensioner: 100x700x350 mm

Segboard Gokart Sættet fra Satana er den perfekte pakkeløsning. Pakken inkluderer både Segboard på 6,5” med LED-lys og integreret Bluetooth og en Segboard stol.

Det betyder, at du både kan nyde godt af den smarte balanceteknologi, som du kender og elsker fra dit segboard, du får nem og hurtig betjening, der giver dig fuld kontrol over din kørselsoplevelse og baghjulstræk, der giver dig mulighed for at vende på en femøre og at køre baglæns. Ligeledes gør det smarte spændesystem, at det er ekstremt let at montere gokarten på segboardet, så du indenfor få sekunder kan komme afsted på din mini go-cart.

Yderligere om Segboardet

Det smarte Balance Wheel AirBoard giver dig mulighed for at opleve et helt ekstremt adrenalinsus, der er at sammenligne med fornemmelsen af at stå på skateboard, det er bare meget nemmere, sikrere og så bliver du ikke svedig af selv at skulle stå for fremdriften.

AirBoardet bliver nemlig kontrolleret af helt almindelige fod- og kropsbevægelser. Hvis du vil køre fremad, skal du blot læne dig fremad, og hvis du vil bremse, skal du blot læne dig bagover. Hvis du kører til højre, skal du blot læne dig til højre, og hvis du vil køre til venstre, skal du bare læne dig til venstre. Det er let, det er hurtigt og det er sjovt.

Fordele og ulemper ved Gokart Segboard Sæt

Fordele

 • Nem at samle
 • Ramme i god kvalitet
 • Responsiv håndtering

Ulemper

 • Sikkerhedsselerne er ikke i højeste kvalitet

Konklusion:

Nu har du fået en gennemgang af flere af de forskellige muligheder du har for at anskaffe dig en segboard gokart. Der er fordele og ulemper ved alle mulighederne, og i sidste ende er det enormt svært at sige hvilken ene mulighed der er bedst, for det kommer an på om du er ude efter en billig segboard gokart, det bedste segboard til terrængående kørsel, eller den hurtigste gokart.

Vi håber, at du i løbet af denne inspirationsartikel har fået et lidt klarere billede af de forskellige muligheder, så du selv kan tage en informeret beslutning. Hvis du bliver i tvivl, kan du dog roligt vælge et hvilket som helst af forslagene på denne liste, da de alle er af ekstremt høj kvalitet. Du kan endda være heldig at finde gokart segboard tilbud, så du får en endnu billigere pris.

Læs også: Mini atv til børn – hvilke er bedst i test?

Læs også: Her finde du de bedste segboards og hoverboards i 2020

Beskrivelser af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og test-kilder

RC Geeks

RC Geeks er en af de førende forhandlere af fjernstyrede produkter i Europa. På deres hjemmeside deler de desuden anmeldelser og andet relevant indhold om emnet.

RC Geeks har anmeldt SEGWAY Ninebot Gokart Kit og de er vilde med den. De har bl.a. vurderet den ud fra brugervenlighed, fart og evne til at køre på forskelligt terræn.

Anmeldelsen er udgivet den: 15. juni 2019
Du kan se anmeldelsen her

Red Dot

Red Dot er en international design konkurrence, der har til formål at fremhæve virksomheder, der bruger godt design til at adskille sig fra andre.

Red Dot har anmeldt SEGWAY Ninebot Gokart Kit og de er meget begejstrede for den.

Du kan se anmeldelsen her

PCMag UK

Testmagasinet PCMag UK laver tests, anmeldelser, nyheder og andet indhold indenfor alle emner, der har med teknologi og elektronik at gøre.

PCMag UK har anmeldt SEGWAY Ninebot miniPRO og bl.a. fremhævet fordele og ulemper. 

Anmeldelsen er udgivet den: 8. august 2016
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon.com

Amazon.com er en stor amerikansk webshop, der har afdelinger i en lang række lande. De sælger alverdens produkter som køberne også kan rate og skrive brugeranmeldelser af.

På Amazon.com har SEGWAY Ninebot Gokart Kit fået mange flotte anmeldelser.

Du kan se alle anmeldelserne her

Google

Google er en stor IT-virksomhed, der nok er mest kendt for den online søgemaskine af samme navn. Google indsamler også brugeranmeldelser fra rigtig mange webshops.

I vores oversigt har vi taget udgangspunkt i brugeranmeldelser af SEGWAY Ninebot miniPRO og Denver KAR-1550.

Du kan se anmeldelserne af SEGWAY Ninebot miniPRO her
Du kan se anmeldelserne af Denver KAR-1550 her

FAQ

Hvilke Segboard Gokart Kit er bedst i test?
Vi har samlet en test over de bedste Segboard Gokart’s på markedet i 2020. Vil du vide hvilken? Kan du læse mere på selve artiklen.
Hvordan testes Segboard Gokart?
Segboard Gokart’s vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.
Vi hos eriders.dk anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, da der findes Segboard Gokart Kit’s i flere forskellige prisklasser.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme