eriders logo

Sidst opdateret den

Elektriske løbehjul er den helt nye transport-dille. Flere og flere danskere begynder at bruge det smarte transportmiddel.

Du er måske på udkig efter et elløbehjul – Men hvilket skal du vælge?

Markedet kan være mere eller mindre overvældende, og det kan være svært at skelne mellem kvalitet og skrald. For slet ikke at tale om features – for hvilke kan du undvære, og hvilke kan du slet ikke leve uden?

Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for at finde det el løbehjul, der passer bedst til dig. Så vi har haft gang i den helt store test af løbehjul med motor til både børn, voksne og barnlige sjæle.

Vi har identificeret en helt række af markedets bedste modeller, hvor du får absolut mest kvalitet for pengene. På den måde kan du være sikker på ikke at betale overpris for dit elektriske løbehjul eller at investere i et billigt el-løbehjul, der slet ikke lever op til dine forventninger.

Konklusion: Her er de bedste

GoFast el-løbehjul

Bedste allround til prisen

Punkterfrie dæk

100% lovligt

Bedst til prisen

GoRunner el-løbehjul

eRiders Testvinder 2019

Holder til vægt op til 120kg

Lovlig på danske cykelstier

Testvinder

KickScooter MAX G30

Rækkevidde op til 65 km

Best-in-class kvalitet

Større hjul og bedre fremdrift

Bedst overall

1. TESTVINDER: GoRunner El-Løbehjul 10″ | køreglæde, sikkerhed og robusthed

Go Runner el løbehjul

Go Runner er producenten bag dette pragteksemplar af et moderne el-løbehjul. Dette el-løbehul kan køre hele 18 km på en fuld ladning, hvilket gør løbehjulet ekstremt praktisk når du skal fra A-B i en travl hverdag. El-løbehjulet er produceret i et stilrent og holdbart materiale, hvilket gør det slidstærkt og holdbart under selv de danske vejrforhold.

✔️ Topfart 20 km/t.
✔️ Kører 18 km på en fuld ladning
✔️ Solide og robuste 10 tommers hjul
✔️ Lovlig på danske cykelstier
✔️ Holder til 150 kg. max.

Ydermere er dette smarte elektriske løbehjul patenteret med et unikt foldesystem der gør det muligt at folde løbehjulet sammen på 2-3 sekunder. Dette er en praktisk feature, der gør det nemt at have løbehjulet med på farten eller når det skal transporteres med offentlig transport eller i bil.

El løbehjulet er udviklet med skive bremser, speeder og speedometer så du har god oversigt over din fart. Derudover er dette el løbehjul produceret med 2 forskellige gear, som egner sig til forskellig kørsel. Dette løbehjul kommer samlet, så du med det samme kan komme ud på cykelstierne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Skabt til terræn med store hjul:
Dette el-løbehjul er et unikt et af slagsen, med sine 10 tommer lufthjul, der er udstyret med luftslanger, der giver en mere behagelig køretur. Med disse store solide hjul, vil du opleve at kørsel på ujævne underlag vil føles som almindelig asfalt. Det er nemmere at overvinde underlag som grus, småsten og græs – helheds oplevelsen er markant bedre.

Moderne skivebremser og gear:
El-løbehjulet er lavet med skivebremse og bagbremse. skrivebremsen er enormt effektiv og sikrer en pludselig opbremsning ved tæt trafik eller uheld. Derudover kan du placere foden på bagbremsen og løbehjulet vil sænke farten. Ydermere er dette løbehjul produceret med 2 forskellige gear. Ved gear 1 kan du ikke nå topfarten og ved brug af gear 2 kan du nemt nå topfarten på 20 km/t.

Derfor skal du købe et GoRunner El-Løbehjul:

GoRonner er for dig som ønsker et solidt og holdbart el-løbehjul med store og tykke 10 tommer hjul, der sikre en behagelig køretur i alle salgs tærren. Dette el-løbehjul er perfekt til lange ture fra a-b på en kort opladning og kan hurtigt foldes sammen så du nemt kan have det med i offentlig transport eller bil.

Testvinder blandt de lovlige el-løbehjul

Vil du have et el-løbehjul, der er lovligt at køre på danske cykelstier? Så er der en række regler, som mange ikke lever op til – fx lys og max-fart på 20 km/t.

GoRunner er den nye spiller på det danske marked for elektriske løbehjul, og de har lavet et super lækkert og virkeligt stærkt produkt, der er 100 % lovligt at køre på.

✔ Det kan køre hele 18 km på én opladning.
✔ Topfart på 20 km/t
✔ Sammenklappeligt (bedste foldesystem af alle)
✔ Super behagelig og nemt at køre på
✔ Kan oplades derhjemme i alm. stikkontakt.
✔ Brede, solide dæk, der giver øget comfort og holdbarhed
✔ Holder til person på op til 150 kg

Pris: 3.995

2. BEDST TIL PRISEN: GoFast er en testvinder!

Jeg har testet GoFast i et par måneder nu, og min vurdering er, at det kører glimrende for en lovlig model, hvor max. hastighed er 20 km/t. Du får en del motorkraft for pengene og ikke mindst høje køreglæde og nem manøvrering.

Min egen korte anmeldelse af GoFast

Jeg har testet GoFast i et par måneder nu, og min vurdering er, at det kører glimrende for en lovlig model, hvor max. hastighed er 20 km/t. Du får en del motorkraft for pengene og ikke mindst høje køreglæde og nem manøvrering.

Positivt

 • 100 % lovligt – opfylder alle krav om topfart, lygter, ringeklokke, bremser osv.
 • Punkterfrie dæk – der er intet værre end at punktere
  10.4Ah Batteri = Rigtig god rækkevide
 • Nemt at samle, nemt at komme i gang – alt spiller fra starten
 • Fint display, der viser batteritilstand
 • Nemt at holde sammen og have med sig på farten.
 • Super nemt at styre og køre på i trafikken.

Negativt

 • Tager lidt længere tid at oplade end de nævnte 4 timer
 • Forvent ikke samme acceration som de dyrere modeller af løbehjul
 • Den kæmper lidt op af stejle bakker (pga. Lovgivning om hastighed)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kundernes dom

“fantastisk elløbehjul”

Kevin

Anders Bentzon
Louise Jensen
Kevin
Simon Møller
Niklas Bruun

“virker perfekt”

” Jeg bestilte mit løbehjul sent tirsdag aften.
Det var klar til afhentning i den lokale GLS pakkeshop i dag torsdag formiddag.
Indholdet i pakken var i perfekt stand og uden mangler. Det var let at samle løbehjulet med de 4 medfølgende skruer. Elektronikken er testet efter vejledningsvideoen på nettet og virker perfekt. Nu står den til opladning, hvorefter den skal prøvekøres. God, hurtig levering.
Jeg vil gerne give Gofast.dk 5 stjerner og anbefale køb her til andre, som står og har brug for/lyst til et el-løbehjul. “

Ole Madsen, Trustpilot

5

Kunderne har altså taget rigtig godt imod denne model, og jeg vil selv give den 4 af 5 stjerner på performance, og 5 af 5 stjerner på value-for-money. Da jeg ikke mener, at man finder et bedre løbehjul under 3.500 kr.

Vurdering: Du får ikke et bedre elløbehjul for 2.995,00

Du får ikke et elektrisk løbehjul med både kvalitetsbatteri ( 10.4Ah Panasonic Lithium Batteri) og kvalitetsmotor (350 watt) andre steder i den prisklasse.

Kæmpe anbefaling fra mig, og jeg HAR testet det modsat mange andre hjemmesider, der bare skriver om det for at sælge.


GoFast kører lige nu et Black Friday Tilbud, som varer fra i dag, til og med Cyber Monday (Mandag den 2. December). Her får du MEGET mere for pengene, du får mobilholder, lås og taske med i prisen. Du får ikke et elektrisk løbehjul med både kvalitetsbatteri ( 10.4Ah Panasonic Lithium Batteri) og kvalitetsmotor (350 watt) andre steder i den prisklasse.

Kæmpe anbefaling fra mig, og jeg HAR testet det modsat mange andre hjemmesider, der bare skriver om det for at sælge.

3. NineBot Kickscooter ES2 fra Segway

Har du brug for et nemt og bekvemt transportmiddel, der hurtigt kan tage dig fra a til b, er NineBit Kickscooter fra Segway det, som du mangler. Designet er kompakt, så el løbehjulet nemt kan klappes sammen. Skal du skifte mellem bus, metro eller tog, er det nemt at have med på farten. Løbehjulet tager du bare under armen, når du skal afsted.

El løbehjulet er større end mange af de andre løbehjul på markedet, så komforten er virkelig sat i højsædet her. Samtidig er løbehjulet udviklet med omtanke på, at det skal være nemt at bruge. Du kan eksempelvis overvåge batteritid og låse det fra din telefon.

Perfekt til pendleren, der vil hurtigt frem (og tilbage)

El løbehjulet fra Segway er det perfekte løbehjul til pendleren, der bruger det frem og tilbage på job for at gøre transporttiden nemmere, mere bekvem og hurtigere. Fordi det elektriske løbehjul er lavet med særlig tanke på daglig brug, er det også her, at du får den bedste køreoplevelse.

Løbehjulet er som de fleste andre bedst til korte strækninger, men har du ikke langt på arbejde, eller har du et par kilometer fra bus til job, er det helt perfekt. KickScooteren er stødabsorberende, så det er sikkert og behageligt at køre på. Samtidig er løbehjulet udstyret med elektriske bremser og lys, så du er sikker, når du gebærder dig i trafikken.

KickScooteren har et eco-venligt vedligeholdelsessystem, så absolut ingen energi går til spilde. Og det kommer dig til gode, for det betyder flere kilometer per opladning. Har du brug for mere juice, kan du tilkøbe et ekstra batteri, der forlænger rækkevidden til 45 km og øger farten til 30 km/t. Men vær her opmærksom på, at et løbehjul på offentlig vej maks kunne køre 20 km/t.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se en head-to-head anmeldelse af NineBot ES2 mod Xiaomi M365 i videoen nedenfor:Hvad du ellers skal vide om NineBot Kickscooter fra Segway

 • En fuld opladning tager godt 3 timer – hvilket du kan klare fra kontoret (når du er ankommet uden sved på panden).
 • Løbehjulet er med sine kun 12 kg let at have med på farten.
 • El løbehjulet fra Segway skal skubbes i gang.

4. Xiaomi Mi M365 el-scooter | Mest populære lige nu

Leder du efter et allround elektrisk løbehjul, er Xiaomi Mi elektrisk løbehjul efter vores mening det bedste bud. Designet er elegant og lækkert at se på. Det kan nemt foldes sammen. Du kan køre op til 30 km på en fuld opladning. Du får cruise control – og dermed en jævn og behagelig fart. Du får pneumatiske dæk, der absorberer stød og forhindrer hjulet i at skride ud.


Du får altså det hele i én pakke. Xiami Mi kan alt det, som et el løbehjul skal kunne – og så lidt til.

Til prisen er det elektriske løbehjul et fund. Du får masser af power og ikke mindst køreglæde for pengene, hvis du vælger at investere i Xiaomi Mi elektrisk løbehjul.

Vi har sammenlignet forhandlerne og fundet den billigste pris i tabellen herunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Anmeldelser af Xiaomi Mi M360 fra kunder

Se et YouTube review af Xiaomi Mi el-løbehjulet i videoen herunder:

Et genialt løbehjul – og ikke kun ifølge os

Én ting er, hvad vi synes. Noget andet er resten af verden. Og ikke overraskende er vi overvejende enige. For det elektriske el løbehjul Xiaomi Mi har vundet adskillige priser – herunder den prestigefyldte Red Dot Best of the Best og iF Design Award 2017.

Desuden har den populære udlejningsservice, VOI Scooters, valgt Xiaomis teknologi i deres elektriske løbehjul, som pryder gaderne i København, Aarhus og næsten alle andre europæiske storbyer.

Det er en ren fornøjelse af rulle afsted på Xiaomi Mi, og løbehjulet er både intuitivt og nemt at køre på. Så her kan både begyndere og mere erfarne være med. Løbehjulet er let og kompakt at folde sammen, og med en vægt på bare 12,5 kg er det nemt at have med under armen, hvis du eksempelvis skal pendle til job eller skole.

Hvad du ellers skal vide om Xiaomi Mi elektrisk løbehjul:

 • Der er masser af power i motoren med en nominel effekt på 250W og en øjeblikkelig effekt på 500W.
 • Maxhastigheden ligger på 25 km/t (18 km/t med cruise control), men det betyder så også, at du ikke må køre på cykelstien med el løbehjulet.
 • Når batteriet er fuldt opladet, kan du cruise derudaf i 30 km i ét stræk.
 • Løbehjulet har dobbelt bremseeffekt.
 • Du kan følge med i din færden, batteritid med mere via en app.

Elegant og praktisk

XIaomi Mi M635 er for dig som ønsker et løbehjul i et elegant design men samtidig er utrolig praktisk med dets foldeteknik der gør du kan have det med rundt alle vegne. Ydermere er løbehjulet hurtigt på acceleration og kører langt på en opladning.

✔ Det kan køre hele 30km på én opladning.
✔ Topfart på 25 km/t
✔ Super behagelig og nemt at køre på
✔ Kan oplades derhjemme i alm. stikkontakt.
✔ Brede, solide dæk, der giver øget comfort og holdbarhed

Pris: 2899,-

5. Boosted Rev – Den luksuriøse model

I el-løbehjul verdenen er “Boosted Rev” el-løbehjulet det samme, som et Rolex i ur branchen eller en Ferrari på bilmarkedet. Boosted Rev er et ikonisk designet og specialbygget elektrisk løbehjul, der er udstyret med smart og sikkert teknologi. Det er et robust, stærkt og hurtigt el-løbehjul, der – modsat andre el-løbehjul – kan tackle stejle bakker op til 25 grader uden problemer. Løbehjulet bliver også varmt omtalt af Techchrunch.com, hvor den anses som et robust løbehjul, der både er et sjovt og effektivt transportmiddel.

Løbehjulet har 3 køreniveauer, hvor den maksimale kørehastighed varierer i hver køreniveau.

Niveau 1: 20 km/t
Niveau 2: 29 km/t
Niveau 3: 39 km/t

Bemærk, at dette løbehjul ikke er lovligt på danske cykelstier, da det kan køre hurtigere end den tilladte hastighed på 20km/t.

Specifikationer:

 • Kan køre op til 32 km
 • Top hastighed: 39 km/t
 • Har 3 køreniveauer
 • Vejer 20,9 kilo
 • Udstyret med forlygte og baglygte
 • Smart display der viser hastighed, batteri og køreniveau
 • Opladningstid på 3 timer
 • Kan kobles op med telefon app
 • 12 måneders garanti
 • Bedømt til at have en vægtbegrænsning på 113 kg.

6. Billigt og lovligt el-løbehjul Rawlink XZ1200

Klik på billedet for at se nærmere

Rawlink er et dansk mærke, der er produceret i Danmark. Det er garant for langt større kvalitet end de mange Kina-producerede brands, som ofte er mindre holdbare eller ulovlige i Danmark.

 • Kører op til 20 km/t
 • Op til 4 timers køretid (ca. 12 km)
 • 6,5″ punkterfri gummihjul
 • Lovlig på danske cykelstier(!)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dette løbehjul er ideelt til dig, der ikke ønsker at betaler 3-5.000 kr. for et e-transportmiddel. Vigtigst af alt, er det et lovligt elektrisk løbehjul, da det ikke kan køre over 20 km/t, har lys, refleks og ringeklokke – samt støddæmper og speedometer.

Bemærk dog, at løbehjulet ikke har meget motorkraft og ifølge mange utilfredse kunder har svært ved at komme op på de 20 km/t. Det er ikke det bedste match til en fartdjævel.

Se videoen nederfor, der viser nogen af de fede features:

God til prisen

Godt og stabilt elektrisk løbehjul til en god pris. Løbehjulet kører en smule mindre på en opladning men er til gengæld hurtig om at blive ladet op. Ydermere er dette løbhjul det billigste i hele testen.

✔ Det kan køre 12km på én opladning.
✔ Topfart på 20km/t ifølge producenter, vi er lidt i tvivl.
✔ Behagelig og nemt at køre på
✔ Fuldt opladet på 2-3 timer.

Pris: 2899,-

7. GoRunner 6″ kvalitet for pengene

GoRunner 6″ er et elektrisk løbehjul i høj kvalitet. Løbehjulet er udstyret med en kraftig motor, der giver løbehjulet mulighed for at køre helt op til 15 km. på en enkelt opladning. Batteriet er hurtig opladelig og tager kun 2-3 timer for at lade helt op.

Dette El-løbehjul er konstrueret med 2 gear der giver 2 forskellige hastigheder. Gear 1 giver adgang til at kører op til 12 km/t og gear 2 gør det muligt at kører op til 20 km/t, hvilket er topfarten for dette Løbehjul. Løbehjulet er udviklet med både hånd-og bag bremse, speeder og speedometer så du hele tiden kan holde overblik over din hastighed.

 • Max vægt anbefalet 100 kg
 • Topfart 18-20 Km/t
 • Samsung batteri  
 • Rækkevide op til: 15 km på en fuld-opladning
 • Lovligt i Danmark

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Løbehjulet er produceret i et fedt og minimalisktisk desgin og materialerne er holdbart og slidstærkt selv under de danske barske vejrforhold. Hjulene er stødabsorberende overfor småsten eller slidt asfalt hvilket giver den bedre og mere smooth helheds oplevelse ved kørsel.

Et patenteret foldesystem er en af de nye praktiske features, der gør det muligt at folde løbehjulet sammen på under 2-3 sekunder. Dette er super smart ved længere ture, da løbehjulet så kan tages med i bil eller offentlig transport.

Der er indbygget LED lys og refleks, som nemt kan tændes ved et enkelt tryk på den røde knap. Dette skaber sikkerhed i trafikken og overholder samtidig den danske lovgivning om lys på elektriske løbehjul. Der er monteret grib tape på løbehjulet, så du hele tiden står sikkert fast under kørsel.

Kvalitet og design til en fantastisk pris

Her får du et godt og solidt løbehjul i et enkelt og flot design til en fornuftig pris. Løbehjulet lever op til alle forventlige standarder og giver brugeren en smooth og lækker køreroplevelse.

✔ Det kan køre 15km på én opladning.
✔ Topfart på 20km/t.
✔ Kan forledes sammen på 2-3 sekunder.
✔ fuldt opladet på 2-3 timer.
✔ Indbygget LED lys.

Pris: 2999,-

8. Denver SCO-65100 – Glimrende begynder-løbehjul

Denver dsc 5000 elektrisk løbehjul
Klik på billedet for at se nærmere

El løbehjulet fra Denver er et alsidigt løbehjul, og til prisen er der bestemt ikke noget at klage over. Løbehjulet kan bruges af både børn og voksne, så er det netop det, som du leder efter, er Denver SCO-65100 en oplagt kandidat.

Løbehjulet lever op til alle de basale krav: Det har et let aluminiumsstel, en god topfart og en fin opladningstid på batterierne. Det anbefales, at du er over 14 år, og så længe du ikke belaster det med mere end 100 kg, er du good to go uanset alder.

God til begynderen

Er du ikke klar til at kaste hele din formue efter et lækkert løbehjul, så er Denvers et godt bud. Og så får du faktisk rigtig meget for pengene. På el løbehjulet kan du lægge hele 12 kilometer bag dig i ét stræk, men husk lige madpakken, hvis du bevæger dig ud på den helt stor tur, for hvor lang tid, det tager, kan variere efter underlag og belastning.

En anden ting, som du heller ikke skal gøre på løbehjulet, er at udsætte det for en stigning på mere end 20 procent. For så kommer du ingen steder. Nu bor vi heldigvis i Danmark, hvor den største udfordring er Himmelbjerget, så mon ikke du klarer den 😉

Topfarten er med en motor på 250 W 20 km/t, hvilket er det mest normale for de fleste el løbehjul (og også den lovlige grænse, hvis du skal køre på offentlige cykelstier).

Hvad du ellers skal vide om Denver SCO-65100:

 • Der er display på styret, hvor du kan se hastigheden, aflæse aktuel strækning og batteristatus.
 • Du sætter i gang ved at dreje på gashåndtaget.
 • Du kan sænke tempoet med elektrisk bremse til forhjulet og mekanisk fodbremse til baghjulet.
 • Det tager 2-3 timer at lade batteriet op.

Kvalitet til en overkommelig pris

Denver Kick Scooter har et letvægts el løbehjulsdesign med høj LED forlygte, 16,5 cm robuste hjul, anti-slip på platform, støtteben og skærm på forhjul. Det sammenklappelige Denver Kick Scooter er nemt at transportere og tage med i skole, studie, arbejde eller sport.

✔ Det kan køre 12km på én opladning.
✔ Topfart på 20km/t
✔ Super behagelig og nemt at køre på
✔ fuldt opladet på 2-3 timer.

Pris: 2299,-

9. MCU-Sport 48V Brushless 1600W Xtreme

El løbehjulet MCU-Sport lever i den grad op til sit navn – for det er virkelig Xtreme! Her får du et el løbehjul, der vil frem i verden. Løbehjulet har en stor 1600 W 48V Brushless motor, rigtige gummidæk og skivebremser for og bag. MCU-Sport El Løbehjul Xtreme er et kraftfuldt løbehjul med intet mindre end en kæmpestor motor.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Det elektriske løbehjul skiller sig ikke kun ud, fordi det har et monster af en motor. Det har også et sæde, så du opnår ultimativ komfort, når du brænder asfalt. Men hvis du har læst vores artikel om regler for el løbehjul, ved du også, at det betyder, at du ikke må køre på hverken vej eller cykelsti. Og netop derfor er MCU-Sport el løbehjulet ikke det oplagte by-løbehjul.

God til sommerhuset, båden og campingpladsen

Okay, så løbehjulet er ikke til pendleren, der skal kunne komme tjept frem og tilbage inden for byzonen (et løbehjul på 46 kg er ikke sådan lige at smide under armen i metroen). Men det betyder ikke, at det ikke kan være en god investering. For det noget mere robuste løbehjul er perfekt til ferier og fritid.

Løbehjulet er let at klappe sammen, så du kan have det liggende i sommerhuset, campingvognen eller på båden, og så har du en nem og bekvem måde at komme rundt i sommerlandet på. Løbehjulet kan køre op til 35 km på bare en opladning, så du kan sagtens køre hen til det nærmeste ishus og tilbage igen.

Hvad du ellers skal vide om MCU-Sport El-Løbehjul 48V Brushless 1600W Xtreme

 • Det robuste løbehjul måler 1170x350x480 cm.
 • Det tager cirka 6-10 timer at lade batteriet helt op.
 • Den maksimale belastning er 140 kg (så løbehjulet er perfekt – også til rigtig voksne mennesker).
 • Den maksimale hastighed er 45 km/t (så den går altså ikke på cykelstien).

Maskulin og kraftfuld

Dette Elektriske løbehjul er det kraftigste og hurtigste vi har med i testen. Løbehjulet er for dig som ønsker et powerfuldt løbehjul der overhæler alle de andre. En smart ekstra feature er at løbehjulet har indbygget sæde hvilket gør køreturen mere komfortabel specielt i høj fart.

Pris: 5299,-

10. Wide Wheel Extreme Suspension

Det er ingen hemmelighed, at Wide Wheel Extreme Suspension ligger i den tunge ende af prisskalaen, så her skal du altså være villig til at gøre et lidt større dyk i muldvarpen. Til gengæld får du også et hammerlækkert løbehjul for pengene!

El løbehjulet har brede hjul med god affjedring, der gør det behageligt og komfortabelt at køre på – uanset underlag. Så når du triller rundt inde i byen på Wide Wheel Extreme Suspension, er toppede brosten ikke længere nogen udfordring – du flyver lige over. Og så sørger det førsteklasses bremsesystem for, at du er sikker, når du bevæger dig ud i trafikken.

El løbehjulet, der giver dig maksimal komfort

Det kan godt være, at vi er i den dyre ende af prisskalaen, men til gengæld er der også kælet for hver en detalje på det bredhjulede elektriske løbehjul. Du er garanteret en yderst komfortabel oplevelse, når du begiver dig ud i verden på el løbehjulet, og de brede dæk sørger både for komfort og stabilitet.

For slet ikke at tale om affjedringen, der er i en verden for sig (tjek det eventuelt ud på YouTube – det er altså ret vildt).

Løbehjulet her er til dig, der ved, hvad du vil have, og er villig til at betale for det. Står du over for at skulle investere i dit første løbehjul, kan du med fordel vælge et, der egner sig bedre til det. Men er du ikke villig til at gå ned på kvalitet, så er løbehjulet her det oplagte valg.

Hvad du ellers skal vide om Wide Wheel Extreme Suspension

 • El løbehjulet har en 48V 500W Hub/børsteløs motor, så der er godt med power skjult i det kompakte design.
 • På trods af det robuste design er løbehjulet forholdsvis let med sine 17 kg.
 • Den maksimale hastighed er 25 km/t (så vær opmærksom på, at du ikke må køre på cykelstier).
 • Det tager 2-3 timer at lade batteriet fuldt op.
 • Løbehjulet har elektronisk disk-bremse-system.
 • Det er CE og RoHS godkendt.

“Nej, jeg vil ikke gå ned på gear”

Med Wide Wheel Extreme kan du køre i alle slags føre, i høj hastighed. Du får et løbehjul, der holder i mange og ikke går i stykker, fordi det holder absurd høj kvalitet.

Nitrox Alu-6 V2 250W

Brug pilene til at skifte billede

OBS: Vi har meget begrænset information om Nitrox, og har endnu ikke testet det. De få tilgængelige anmeldelser er blandede.

Nitrox el løbehjulet er kommet med i testen her, fordi det rent faktisk overholder de regler, der afgør, om et el løbehjul må køre på cykelstien. Fart er fedt, og mange løbehjuls-entusiaster synes, at 20 km/t er for langsomt. Derfor vælger mange at opgradere til 25 km/t og opefter. Problemet er bare, at den ikke går på cykelstien.

Den nye lov, der gør det lovligt at køre på løbehjul på vejene, indebærer, at et el løbehjul ikke må kunne køre hurtigere end 20 km/t ved egen motorkraft på cykelstier, og det udelukker teoretisk set flere af de løbehjul, som vi har med her i testen. Så kan du jo køre andre steder, og selvom det ikke giver mening, kan du faktisk også køre på fortovet.

Køb et løbehjul, der er lovligt på offentlige cykelstier

Nitrox har et fint design og overholder alt dansk lovgivning. Det samme gør GoFast, der minder en del om Nitrox.

Bedst til regelrytteren

Vil du gerne undgå en bøde for at køre på cykelstierne, er løbehjulet Nitrox Alu-6 et fint valg. Løbehjulet er lavet i aluminium, det har et litium-batteri og en 84h børsteløs motor i baghjulet med 250W effekt. Og så er det faktisk super let – det vejer nemlig kun 11 kg, så det er let at have under armen, når du skal pendle.

Du kan køre 20-25 km på en opladning, og batteriet tager cirka 2-3 timer om en opladning. Alt i alt er det et meget basic el løbehjul. Det vil sige, at det kan det, som det skal kunne, men så heller ikke meget mere. Så hvis du hovedsageligt skal bruge dit elektriske løbehjul til transport i byen og gerne vil have muligheden for at køre på cykelstien, er dette løbehjul fra Nitrox et solidt bud.

Hvad du ellers skal vide om Nitrox Alu-6 V2 250W

 • Stadig ukendt på markedet, ikke det store proof-of-concept endnu
 • Fordi det er et ret basic el løbehjul, er der en max belastning på 90 kg. Så minder du mest af alt om en viking af statur, skal du nok ikke satse på Nitrox Alu-6 250W.
 • Løbehjulet kan nemt klappes sammen, så du kan have det med under armen.
 • Dækkene er i solid gummi, så du skal ikke bekymre dig om punkteringer.

Sådan vælger du et passende el-løbehjul

Før vi gennemgår de udvalgte el løbehjul, har vi her samlet nogle af de parametre, der er værd at holde øje med, når du er på udkig efter et el løbehjul. Der er nemlig stor forskel på hvilket løbehjul, der passer bedst til dig. Selvom et elektrisk løbehjul spiller på alle parametre, er det ikke ensbetydende med, at det egner sig lige godt til børn og voksne. På samme måde kan et løbehjul være perfekt til bykørsel, men helt elendigt til brosten og grusveje.

Så før du går på jagt efter din nye el-drevne ven, bør du overveje følgende:

 • Hvad skal du bruge el løbehjulet til?
 • Hvor langt skal du kunne køre på dit elektriske løbehjul?
 • Hvor meget tid/mulighed har du for at lade det op?
 • Hvilket underlag skal du bruge løbehjulet med motor på?
 • Er det til børn eller voksne?
 • Skal det være nemt at have med på farten?
 • Er hastighed vigtigere end at kunne køre på cykelsti?

Vi har taget højde for alle ovenstående parametre i vores test – på den måde finder du på vores liste præcis det elektriske løbehjul, der lever op til dine krav og behov.


Andre gode el løbehjul, der var millimeter fra at komme med på listen:

 • Joyor Y10
 • MegaWheels Ultralight
 • Eflux Freeride 48
 • Megaleg El Løbehjul 36V 1000W

→ Eller læs for anmeldelser af de bedste el skateboards på markedet 


Er du stadig i tvivl?

Så hiv fat i os! Det er ingen hemmelighed, at vi er nørder, når det kommer til elektriske motoriserede køretøjer, og vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde det helt rette løbehjul til dig. Så har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular.

/Emil 

Håber I kan bruge artiklen til noget derude, venner!

Og jeg håber især I vil komme med jeres feedback i kommentarfeltet 🙂

Se vores artikel om: Segway Ninebot – se de bedste i test

Se vores artikel om: El løbehjul til voksne – få overblik over de bedste i test

Denne side er anmeldt af: Lasse Petersen Rating 10/10

 • Lars

  13. maj 2019 #1 Author

  Hej Emil.
  Fed artikel, der er kommet godt rundt omkring, mange af de modeller der kan fås!
  Jeg sad selv og undersøgte, og fandt 2 forskellige modeller hos noget der hedder roadsurfing her https://roadsurfing.dk/el-loebehjul-2/. Er det noget du kommer til at anmelde?

  Svar

  • admin

   17. maj 2019 #2 Author

   Hej Lars,
   Tak for de pæne ord. Ja, jeg satser faktisk på, at jeg kommer til at teste og anmelde Roadsurfing elløbehjul inden alt for længe. Kig forbi igen i løbet af sommeren, så skulle der komme noget 🙂

   Svar

 • Aske

  27. maj 2019 #3 Author

  Hej Emil!

  Super fed artikel, rigtig dybdegående. Jeg har selv kørt en del på Tier og Voi, og overvejer at købe et. Jeg har fundet Gofast og syntes de ser rigtig gode ud, det er meget vigtigt for mig at det er lovligt. Jeg syntes ikke at det lovelige Nitrox virker helt så stabilt, har du erfaring med det her https://gofast.dk/ ?

  Mvh,
  Aske

  Svar

  • admin

   2. juli 2019 #4 Author

   Jeg har nu testet GoFast, og det er nu en del af artiklen. Glimrende elløbehjul, og stor anbefaling herfra 🙂

   Svar

 • Morten Hovgaard

  9. juni 2019 #5 Author

  Med godt 130 kilo er jeg en tungere herre. Findes der lette løbehjul der kan klare det

  Svar

 • Simon

  19. juni 2019 #7 Author

  Jeg forstår altså ikke hvorfor du skriver at løbehjulet ikke må kunne køre hurtigere end 20 km/t.
  Hvad der står i loven er ” Køretøjets motor må højst drive køretøjet op til en hastighed på 20 km i timen” altså må du Maks køre 20 km/t og det burde være fint hvis motoren er i stand til at køre hurtigere, du må bare ikke køre hurtigere end 20 km/t

  Svar

 • Martin Hansen

  20. juni 2019 #11 Author

  Fed anmeldelse, men kan det passe at der kun er et som kan klare 100+ kg?
  Er selv på de 112ish, men ville sgu gerne have et, hvad er der at vælge imellem her?

  Svar

  • Teddy Høgsland

   17. juli 2019 #12 Author

   Hejsa
   Hvor stor bøde får man fir at køre for stærkt på et løbehjul

   Svar

   • Emil Børsting Sørensen

    22. juli 2019 #13 Author

    Hej Teddy

    Det afhænger af, hvor meget du kører for stærkt, men minimumsbøden er 1.000 kroner, så pas på 🙂

    Mvh Emil

    Svar

 • Andre81

  21. juni 2019 #14 Author

  Jeg havde den forståelse at der var gps i men da det så vær væk så fik jeg en overraskelse er det ik standard el mig der har misset noget det kun er de leje der er det i pis og lort sorry mit sprog men blir trist

  Svar

 • Robert

  22. juni 2019 #15 Author

  Jeg er selv en af dem, som vejer lidt mere end de 100 kg., som de fleste løbehjul har som max vægtbelastning. Kunne være fedt, at der blev anmeldt nogle flere, hvor belastningen kan klare op til f.eks. 110 kg. el. mere. Det er bla. det, som gør, at jeg endnu ikkehar fået anskaffet mig dette fantastiske “legetøj”

  Svar

  • Emil Børsting Sørensen

   3. oktober 2019 #16 Author

   Hej Robert

   Min klare anbefaling vil være GoRunner elløbehjul 10″ som vi nævner øverst i artiklen.. Det har en max. vægt på 150 kg.

   Jeg ejer selv et, og jeg kan sige, at det er et super godt løbehjul.

   Mvh,
   Emil Børsting Sørensen

   Svar

 • Mie

  26. juni 2019 #17 Author

  Må man køre på fortovet?

  Svar

 • Annella

  12. november 2019 #19 Author

  Siden der bliver solgt el-løbehjul med sæde, er der så specielle regler for sådan en? Jeg kan ikke finde noget om det og ser kun i fx Forbrugsguiden, at der ikke må være sæde på løbehjulet. Hvor kan man så køre henne på sådan en?

  Svar

 • Maj-Britt

  15. november 2019 #20 Author

  Er der ikke andre der laver xxl løbehjul end GoRunner? Synes det er ret pebret når det bare er til hygge brug.

  Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *