Denver el løbehjul test-oversigt:
De bedste Denver el løbehjul i vores analyse

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Vil du havde den mest smidige transportløsning, spare penge på benzin og komme hurtigt fra A til B?

El-løbehjul er blevet populære transportmidler, som både unge og voksne gør brug af. Når du vil have mest værdi for pengene, kan det svare sig at vælge elektriske løbehjul fra én af de største og mest anerkendte producenter på området.
Denver el løbehjul er eftertragtede modeller, der kan findes i flere udgaver. Herunder finder du en komplet anmeldelse af de bedste udgaver fra producenten, der alle er udstyret med de stærkeste batterier, fremstillet i moderne designs og udstyret med omfattende sikkerhedsfunktioner.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores udvalgte denver el løbehjul

Denver SCK-5400 El-løbehjul
Lager

Denver SCK-5400 El-løbehjul

Gå til bedste pris
888 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Denver SCK-5400 El-løbehjul - Stimulerer balanceevnen

Den bedste og mest effektive måde børn lærer på, er ved at være aktive. Trafiktræning er et punkt, som alle børn lærer om. At have styr på reglerne i trafikken, har stor betydning for barnets selvstændighed og ikke mindst sikkerhed på længere sigt.

Med et Denver el løbehjul til børn kan du give din søn eller datter den mest udbytterige og betydningsfulde læring om at være trafikant.

Dagens bedste priser og tilbud på Denver SCK-5400 El-løbehjul:

 • Børnevenligt design
 • Giver barnet stor kontrol
 • Maksimumbelastning 50kg

Mere om Denver SCK-5400 El-løbehjul

SPECIFIKATIONER

 • Højdejusterbart styr
 • Stilrent look
 • Let at vedligeholde
 • Foldbart design
 • God pris

Denver SCK-5400 giver barnet gode muligheder for at lære om orientering i trafikken, bremsefunktion og køreforhold.

Denver SCK-5400

Det smarte, sorte børneløbehjul er perfekt for din søn eller datter at køre på, mens I er på tur. Ikke nok med at kørsel på transportmidlet er med til at stimulere barnets balanceevne, så er der også masser af læring for barnet ved at køre selvstændigt.

Du kan lære din søn eller datter om at standse og stoppe i trafikken og om at orientere sig om andre trafikanter. Des større viden dit barn har om trafikregler, og des mere barnet har været i trafikken med en voksen, des mere selvstændig og sikker bliver barnet.

Det kan betyde, at cykeltræningen på et senere tidspunkt kommer til at gå som en leg. Og det har betydning for barnets tryghed ved at opholde sig i trafikken på egen hånd, når han eller hun er klar til det.

Denver el løbehjulet til børn er bygget til at kunne køre maksimalt 6km/t. Det kan foldes sammen, hvis der er brug for at gå i stedet for at køre på visse strækninger.

Fordele og ulemper ved Denver SCK-5400 El-løbehjul

Fordele

 • Kan foldes for nem transport
 • Brugervenlig
 • Max hastighed på 6 km i timen
 • Nem at opbevare
 • Prisvenlig

Ulemper

 • Sikker, men lavere tophastighed

Hvad skal du overveje, før du køber et denver el løbehjul

 • Hastighed: Hvis du vil bruge dit elektriske løbehjul i den offentlige trafik, er der særlige krav, det skal leve op til. Dit løbehjul må ikke kunne køre mere en maksimalt 20 km i timen, hvis det skal være lovligt.
  Skal du bruge dit el-løbehjul på privat grund, er der ikke særlige regler. Vil du ud i trafikken, skal dit løbehjul køre under 20 km i timen og være CE-godkendt med lygter foran og bagpå.
 • Rækkevidde: Du skal overveje, om du skal bruge løbehjulet som erstatning for cykelturen eller bussen, eller om det mest er til underholdning. Rækkevidden har stor betydning for, om du kan bruge dit elektriske løbehjul som transportmiddel – også på længere ture.
 • Særlige behov: Skal du bruge dit løbehjul året rundt, skal det kunne håndtere det danske vind og vejr. Hvis du vil være sikker på, at dit elektriske løbehjul er godkendt til brug i regnvejr, skal du kigge efter IP65-mærkningen.
  Det kan også være en fordel, at du går med en model med punkterfri dæk, hvis du skal bruge den eksempelvis til og fra arbejde. Så slipper du for at skulle trække hjem, når dagen er omme.

arrow-more

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber nyt Denver elektrisk løbehjul?

Det er din sikkerhed og komfort, der skal være fokus på, når du køber et Denver el løbehjul. Når du går efter Denvers populære og godkendte modeller, kan du være sikker på, at de lever op til trafik- og sikkerhedsreglerne på området.

Når det kommer til at vurdere et løbehjuls stabilitet og køreegenskaber, skal du fokusere på kvaliteten af motor. Des højere Watt, des mere stærk og effektiv er motoren. For dig der har intention om at bruge dit Denver el løbehjul til daglig transport, kan det svare sig at gå efter de mest eksklusive modeller, der er udstyret med 300W eller 350W motor.

For mange unge og voksne har det stor betydning at få masser af fleksibilitet med det moderne, elektriske transportmiddel. Dette opnår du når du vælger et løbehjul i foldbart design.

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i denne artikel er udvalgt på baggrund af deres designs, egenskaber og konstruktioner. De lever op til de regler og anbefalinger, som Sikkertrafik og Trafikstyrelsen stiller til brug af el løbehjul til både børn, unge og voksne.

Hvad det bedste løbehjul er, er en individuel sag. Det vigtigste er, at du vælger de børnevenlige udgaver til piger og drenge, der vejer under 50kg. Her er der brug for et Denver el løbehjul, der er lavet i rustikt design, og som ikke kan køre hurtigere end 6km/t. Der findes flere udgaver af el løbehjul til børn, der varierer i look og omfang af egenskaber.

Det er en stor fordel, at du gør brug af en testoversigt over de bedste eldrevne løbehjul, så du får mulighed for at sammenligne flere modeller. Har du brug for at kunne veksle mellem hhv. at stå op og sidde ned på dit transportmiddel, skal du vælge et el løbehjul med sæde..

Andre el løbehjul

Denver er et populært valg inden for el-løbehjul, men hvis du leder efter et alternativ, der tilbyder en række imponerende funktioner og forbedringer, vil du måske gerne læse vores anmeldelse af Xiaomi Mi Pro 2 el-scooter.

I vores anmeldelse går vi i dybden med alle de vigtige specifikationer og funktioner, som Xiaomi Mi Pro 2 el-scooter har at tilbyde. Vi sammenligner den også med dens forgænger, M365 Pro, og ser på, hvordan den nye model er forbedret. Fra den højkvalitets OLED-skærm, der viser vigtige oplysninger som hastighed, kørselstilstand og batteriopladning, til det stabile aluminiumsstel og effektive bremse- og affjedringssystemer – der er meget at elske ved denne model.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Sikkertrafik

Denne testanmeldelse af de bedste Denver el løbehjul er udarbejdet i henhold til de gældende krav og regler på området for kørsel på eldrevne transportmidler fra Sikkertrafik. Det er f.eks. et krav, at et el løbehjul ikke må kunne køre hurtigere end de godkendte 20km/t. Samtlige produkter i denne artikel efterlever denne regel. Derudover er det nødvendigt for løbehjul at have lys både for og bag.
Foruden krav om maksimumhastighed er det også pålagt føreren af elektriske løbehjul at bruge hhv. hvide og røde lygter (på samme måde som der kendes til fra kørsel på cykel).

RobotEksperten.dk

RobotEksperten startede tilbage i 2008, hvor det at have robotter i hjemmet stadig var nyt. I dag er virksomheden Danmarks førende inden for husrobotter. RobotEksperten bruger lang tid på at undersøge og teste forskellige mærker, og de guider dig til det helt rigtige køb.
Denver SEL80130, Denver SCO-85350 og Denver SCO-65220 er alle blevet anmeldt at købere hos RobotEksperten. Køberne har mulighed for at bedømme el-løbehjulene ved at give dem et antal stjerner mellem 1 og 5.
Denver SEL80130 får en samlet vurdering på 4,7 stjerner af forbrugerne på RobotEksperten.
Du kan se anmeldelserne her
Hos RobotEkspertens købere giver Denver SCO-85350 4,5 stjerner ud af 5 mulige.
Du kan se anmeldelserne her
Denver SCO-65220 får i gennemsnit en vurdering på 4,3 stjerner ud af 5 af forbrugerne.
Du kan se anmeldelserne her

FAQ

Hvilke er de bedste elektriske løbehjul?
Elektriske løbehjul er igennem de seneste år blevet yderst populære blandt danskerne, og kan ofte ses i bybilledet. Et af de bedste mærker indenfor elektriske løbehjul er mærket Denver. Mærket Denver leverer ikke kun gode, funktionelle og effektive elektriske løbehjul, men leverer også smukt og enkelt design.
Er elektriske løbehjul lovlige i Danmark?
Elektriske løbehjul er som udgangspunkt lovlige i Danmark. Der er dog nogle krav og love, som de elektriske løbehjul skal kunne leve op til. Det elektriske løbehjul må maks kunne køre 20 kilometer i timen, da hastigheder over det kan være farligt i trafikken med modkørende biler og cykler.
Det er svært at bestemme og vurdere, hvor vidt elektriske løbehjul er værd at købe. Er du typen, der elsker at være på farten, og ikke ønsker at bekymre dig om modkørende biler og andre køretøjer, er et elektrisk løbehjul med sikkerhed det værd for dig. Der findes mange forskellige.
Hvordan vælger jeg et elektrisk løbehjul?
Når du skal vælge et elektrisk løbehjul, er det vigtigt, at du vælger den, der passer bedst til dine behov og ønsker. Mange ønsker et løbehjul, der er let at håndtere og som ikke fylder alt for meget i den daglige og kollektive hverdagstrafik. Derudover skal det være komfortabel.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme