eriders logo
Anmeldelse af de 4 bedste elektriske rulleskøjter Anmeldelse af de 4 bedste elektriske rulleskøjter
0.0 00 E-Skates er navnet på den nyeste opfindelse indenfor den populære kategori af elektriske transportmidler. De fleste af os kender til funktionen af... Anmeldelse af de 4 bedste elektriske rulleskøjter

E-Skates er navnet på den nyeste opfindelse indenfor den populære kategori af elektriske transportmidler.

De fleste af os kender til funktionen af de velkendte segways, hvor transportmidlet styres ved hjælp af kroppens bevægelser. Når du læner dig fremover, sætter transportmidlet i fart. På samme måde fungerer de moderne og smarte elektriske rulleskøjter. 

Rulleskøjterne er motordrevne sko, og er en praktisk og fleksibel transportløsning, hvor hver rulleskøjte skal spændes fast under din almindelige sko. De elektriske rulleskøjter kommer i forskellige produktvarianter med hensyn til både funktioner, sikkerhed og designs.  

På trods af at være en ny opfindelse, har du flere produkter at vælge imellem, når du ønsker at få fleksibel og smart transport i dagligdagen.

Sådan vælger du de bedste E-Skates 

Der er flere parametre, som du skal vælge dine elektriske rulleskøjter ud fra. Dine erfaringer med at køre på elektriske transportmidler samt dit behov for funktioner er med til at afgøre, hvilket produkt som vil være det rette for dig.

Som det gælder med andre transportmidler, gælder det om at vælge produkt i forhold til, hvem der skal bruge rulleskøjterne. Den største køreglæde og anvendelsesværdi får du, når du vælger elektrisk transportmiddel i forhold til vedkommende, som primært skal bruge det. 

Herunder er samlet de punkter, som du med fordel kan overveje for at blive i stand til at finde de bedste E-Skates:

 • Hvad skal rulleskøjterne primært bruges til?

De smarte, eldrevne rulleskøjter egner sig både til transport samt til at lave tricks med. Der er forskel på, hvad de forskellige produkter giver mulighed for. Derfor skal du være afklaret med, hvad du primært skal bruge produktet til.

 • Hvem skal bruge rulleskøjterne?

Markedet for E-Skates er knap så stort som andre elektriske transportmidler. Det er den nyeste opfindelse på markedet, og derfor er der færre målgrupper at vælge produkt i forhold til. Dog finder du elektriske rulleskøjter, som er designet med tilpasningsdygtige kliksystemer. Dette tillader, at både børn (på en bestemt alder) samt vokse kan anvende samme produkt. 

 • Kvalitet, robusthed og vedligehold

Det har stor betydning for din glæde af transportmidlet, at du har mest mulig frihed under kørsel. Dit behov er med til at afgøre, om det er bedst for dig at vælge en kvalitetsmodel, som tillader dig at køre i forskelligt slags vejr.

De bedste, elektriske rulleskøjter handler om individuelle forhold. Her skal du opveje et produkts egenskaber og specifikationer imod dine krav og behov. 

Bedst i TEST – Segway Drift W1

Klik på billedet for at se mere

Testresultater

Segway Drift W1 er de førende elektriske rulleskøjter, som findes på markedet. De har fået anerkendelse som følge af deres mange funktioner samt for den høje kvalitet, som sikrer dig maksimal køreglæde.

Rulleskøjterne er udstyret med den prisvindende teknologi fra Segway med selvbalancerende hjul. 

Om 

De elektriske rulleskøjter fra Segway er selvbalancerende E-Skates, så du kan nyde din fleksible og smarte transport uden at bekymre dig om risiko for manglende stabilitet. Rulleskøjterne er enkelt designet, så de er nemme for dig at have med i tasken, og så de ikke fylder meget under dine sko.

Hver E-Skate vejer 3,5kg, og de er i stand til at køre både frem og tilbage samt fra siden til siden og rundt. Kvalitetsmaterialerne af helstøbt magnesium-aluminium, gummikofangere samt stabile hjul gør det nemt for dig at få glæde af dine rulleskøjter i lang tid. De er nemme at vedligeholde, og de holder til forskelligt slags vejr. 

Segway har produceret markedets mest populære E-Skates, som er alsidige rulleskøjter, der kan køres med både derhjemme og på asfalt. 

Udvalgte specifikationer 

 • Nemme at anvende og stabile at køre på
 • Maksimum hastighed på 12 km/t
 • Udstyret med for- og baglys for en tryg og sikker transport i trafikken

Læs mere om Segway Drift W1 her:

BEDST TIL NYBEGYNDEREN – Oxboard Blades  

Testresultater

Med Oxboard Blades bliver det muligt for dig at lave stunts og tricks med dine elektriske rulleskøjter. Som noget særligt kommer rulleskøjterne med en træningsstav, så du kan bruge dem som hoverboard og træne dig op til at lave forskellige bevægelser med dine rulleskøjter. 

Om 

Oxboard Blades tillader dig at bruge dine rulleskøjter både som transportmiddel og som fritidsinteresse. De er designet til at kunne udvikle dine motoriske evner ved at bruge den medfølgende træningsstav.

For mange som ikke kender til elektriske køretøjer kan det kræve tilvænning at lære at køre sikkert og afslappet. Med træningsstaven kan alle lære at køre på elektriske rulleskøjter, der nu vil føles som et balance board, og derved kan du få sjovere oplevelser med transportmidlet.

Produktet tåler at køre i vandpytter.

Udvalgte specifikationer 

 • Top fart på 8 km/t
 • Kan anvendes af alle voksne 
 • Kan køre op til 10km på et fuldt opladet batteri 
 • Maksimum brugervægt på 120kg

Læs mere om produktet her:

BEDST TIL PRISEN – Razor Turbojets 

Razor turbo jetts
Klik på billedet for at se mere

Testresultater

Disse elektriske rulleskøjter udmærker sig ved at være funktionelle til både børn og voksne. De kan bruges af barn fra 9 år og opefter, da de er designet med en tilpasningsdygtig pasform. 

Om 

Razor Turbojets er produktet for dig, som vil have elektriske rulleskøjter til en god pris, der skal kunne bruges af flere medlemmer i husstanden. Med dette produkt er det nemt at tilpasse rulleskøjterne til sko op til størrelse 46 (europæisk standard). 

Rulleskøjterne kan anvendes på sneakers og monteres ved hjælp af ”krog-og-loop”-båndet, som du skal spænde om din sko. 

Du får en sikker og behagelig kørsel med op til 30 minutters køreglæde ved kontinuerlig anvendelse.

Udvalgte specifikationer 

 • Maksimum brugervægt på 80kg
 • Tilpasningsdygtig Quick-Clik ramme
 • Kan bruges af både børn og voksne 

Læs mere om Razor Turbojets her:

BEDSTE NYE TEKNOLOGI – Koowheel hovershoes X1 

Testresultater

Koowheel Hovershoes X1 er designet med den nyeste teknologi, når det kommer til elektriske rulleskøjter. De er kendt som 3. generations E-Skates og balance board.  

High-Tec gyroen gør det muligt at udføre alle typer af bevægelser på rulleskøjterne, og den gør det nemt for alle at få glæde af transportmidlet. 

Om 

Produktet er iblandt de nyeste modeller af elektriske transportmidler, som er særligt egnet for dig, der ønsker at udføre tricks. Produktet er CE-godkendt, og er lovligt at køre med efter de gældende danske forhold. 

På trods af at være designet med HighTec-Gyro teknologi kan produktet kun holde til en maksimumbrugervægt på 80kg. Dette kan afskære en større målgruppe af blandt andet unge mænd samt voksne personer, som holder af at benytte sig af de nyeste løsninger på markedet for elektriske transportmidler. 

Udvalgte specifikationer 

 • Topfart på 10 km/t
 • Effektiv opladningstid på 1,5 time
 • Kan køre op til 10km på én opladning 

Læs mere om produktet her:

Testkilder

De forskellige produkter er testet og anmeldt ud fra de regler, som findes hos Rådet for Sikker Trafik, som gælder i forhold til lovligheden af elektriske køretøjer. De elektriske rulleskøjter er underlagt samme regler, som  gælder for andre elektriske transportmidler – herunder løbehjul. Fra 2019 er det blevet lovligt at anvende de smarte og populære elektriske transportmidler på offentligt område, så længe de lever op til de gældende regler. Elektriske transportmidler må maksimum kunne køre 20 km/t. 

Testen er foretaget på baggrund af resultaterne fra en anmeldelsesguide fra ”Forbrug & Test”-sektionen hos Jyllandsposten, som har testet et udvalg af de bedste elektriske transportmidler på det danske marked. I testen er der lagt vægt på de produkter på markedet, der lever op til gældende lovgivning, og som gør det sikkert og trygt at færdes på de elektriske transportmidler.

Emil Børsting Sørensen

Passioneret entusiast inden for personal e-transporters - især løbehjul og skateboards.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *