WOWGO 2S ANMELDELSE:
DET BEDSTE EL SKATEBOARD PÅ MARKEDET?

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

WOWGO 2S er et elektrisk skateboard i højeste kvalitet til en god og fornuftig pris. Dette el-skateboard er generelt billigere end alle andre i dens kaliber, men kan samtidig hamle op med de andre store giganter som Boosted Board og Roadsurfing. Disse 3 skateboards ligner hinanden meget på både udseende, men også på de forskellige kvalitets standarder. Dog er WOWGO markant billigere end de to andre.

Det er ikke for sjov, at WowGo 2S bliver kaldt “the Golden Boy of budget electric skateboards“. Modellen er – og har i over 8 måneder været – det bedste elektriske skateboard til prisen.

På tværs af ekspertråd, anmeldelses-sites, e-skateboard-fora, Facebook-grupper, YouTube’ere, Reddit-tråde, bliver WowGo igen og igen rost til skyerne, og anbefalet som det perfekte e-skateboard for en førstegangskøber. Der er endda flere, der køber det som det “second board” og opgradering til det første.

WOWGO 2s er konstrueret med en kraftig motor og et kraftigt batteri. Det er blandt andet derfor at du kan kører hele 30 km. på en enkelt opladning. Ydermere kan WOWGO nå helt op på en topfart på hele 38 km/t. Boardet er så kraftfuldt at det kan klare at køre op ad en stigning på hele 30 %.

 

Vi fraråder som altid at anvende elløbehjul i trafikken, som ikke overholder dansk lovgivning. Hvis du køber et elløbehjul, der kan køre mere end 20 km/t, anbefaler vi ikke, at du kører ude i trafikken. Læs mere om lovgivning om elektriske løbehjul i dansk trafik her.

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

WOWGO 2S - Det bedste el-board til prisen?

Bedst på pris blandt de lovlige el-Skateboard

Vil du have et el-skateboard, i god kvalitet men samtidig ikke betale en formue for det? Så er er dette Elektriske skateboard noget for dig

WOWGO 2s er en af de bedre elektriske skateboards til prisen og de har lavet et super lækkert og virkeligt stærkt produkt, der er 100 % lovligt at køre på.

WOWGO 2S
 • Topfart på 38 km/t
 • Super behagelig
 • Det kan køre hele 25 km

Mere om WOWGO 2S

Med dette skateboard kan du skifte imellem 3 forskellige gear hvor maksimum farten vel være forskellige. Ved niveau 1 kan du kører 0-20 km/t, ved niveau 2 kan du køre 0-30 km/t og ved niveau 3 er det muligt at komme helt op på 38 km/t. Dette er en god mulighed for at lade sine børn benytte sig af skateboardet, da man kan være sikker på de ikke kører for hurtigt og kommer galt afsted.

Fjernbetjeningen på WOWGO 2s er lavet i et super fedt og enkelt design. Farten kontrolleres med et drejehjul. Dette gør det nemmere og mere smooth at regulere farten ved føre. Fjernbetjening er fuldt opladet på en halv time og kan derefter holde i meget lang tid. Det er muligt at holde overblik over hvor meget batteri der er på boardet via små lys på fjernbetjeningen.

Fordele og ulemper ved WOWGO 2S

Fordele

 • WOWGO 2 skateboard er af høj kvalitet til en fornuftig pris
 • Har en tophastighed på 38 km/t
 • Kan køre op til 25 km på en enkelt opladning
 • Brugervenlig fjernbetjening

Ulemper

 • Tilbyder kun tre forskellige gearniveauer

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

FAQ

Er Wowgo boards gode?
Ja, Wowgo boards er nogle gode el-boards, som gør det både nemmere og sjovere for dig at komme fra A til B. Et Wowgo boards kan være et godt alternativ til offentlig trafik, hvis du foretrækker frisk luft og fart over feltet frem for en tætpakket bus.
Hvordan tilkobler jeg min Wowgo 2S til fjernbetjeningen?
Hvis du ikke har prøvet at tilkoble din Wowgo S2 til fjernbetjeningen før, kan det virke en smule kompliceret. Det er processen dog ikke, og du kan finde hjælpsomme videoer på YouTube, hvor du kan få vejledning til, hvordan du kan tilkoble din Wowgo 2S til fjernbetjeningen.
Det varierer en smule fra boards til boards, hvor lang tid en Wowgo S2 kan holde. De fleste elektriske skateboards kan dog holde i ca. 2 til 3 år, før batterierne begynder at blive slidt ned. Det kan være en god guide for Wowgo S2’s levetid.
Kan jeg overoplade et elektrisk skateboard?
Det varierer fra model til model, men du kan godt komme til overoplade batteriet til et elektrisk skateboard. Det kan skade batteriet, og du bør som udgangspunkt undgå at overoplade dit batteri, hvis du kan. På den måde kan du bedre vedligeholde batteriet.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme