Er WOWGO 2S det bedste el-board til prisen? Få svaret her


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Overblik over hvilke produkter der er på markedet

WOWGO 2S er et elektrisk skateboard i højeste kvalitet til en god og fornuftig pris. Dette el-skateboard er generelt billigere end alle andre i dens kaliber, men kan samtidig hamle op med de andre store giganter som Boosted Board og Roadsurfing. Disse 3 skateboards ligner hinanden meget på både udseende, men også på de forskellige kvalitets standarder. Dog er WOWGO markant billigere end de to andre.

Det er ikke for sjov, at WowGo 2S bliver kaldt “the Golden Boy of budget electric skateboards“. Modellen er – og har i over 8 måneder været – det bedste elektriske skateboard til prisen.

På tværs af ekspertråd, anmeldelses-sites, e-skateboard-fora, Facebook-grupper, YouTube’ere, Reddit-tråde, bliver WowGo igen og igen rost til skyerne, og anbefalet som det perfekte e-skateboard for en førstegangskøber. Der er endda flere, der køber det som det “second board” og opgradering til det første.

WOWGO 2s er konstrueret med en kraftig motor og et kraftigt batteri. Det er blandt andet derfor at du kan kører hele 30 km. på en enkelt opladning. Ydermere kan WOWGO nå helt op på en topfart på hele 38 km/t. Boardet er så kraftfuldt at det kan klare at køre op ad en stigning på hele 30 %.

skate thumb

Er WOWGO 2S det bedste el-board til prisen? Få svaret her

Bedst på pris blandt de lovlige el-Skateboard

Vil du have et el-skateboard, i god kvalitet men samtidig ikke betale en formue for det? Så er er dette Elektriske skateboard noget for dig

WOWGO 2s er en af de bedre elektriske skateboards til prisen og de har lavet et super lækkert og virkeligt stærkt produkt, der er 100 % lovligt at køre på.

  • Det kan køre hele 25 km på én opladning.
  • Topfart på 38 km/t
  • Super behagelig og nemt at køre på
  • Kan oplades derhjemme i alm. stikkontakt.

 

Med dette skateboard kan du skifte imellem 3 forskellige gear hvor maksimum farten vel være forskellige. Ved niveau 1 kan du kører 0-20 km/t, ved niveau 2 kan du køre 0-30 km/t og ved niveau 3 er det muligt at komme helt op på 38 km/t. Dette er en god mulighed for at lade sine børn benytte sig af skateboardet, da man kan være sikker på de ikke kører for hurtigt og kommer galt afsted.

Fjernbetjeningen på WOWGO 2s er lavet i et super fedt og enkelt design. Farten kontrolleres med et drejehjul. Dette gør det nemmere og mere smooth at regulere farten ved føre. Fjernbetjening er fuldt opladet på en halv time og kan derefter holde i meget lang tid. Det er muligt at holde overblik over hvor meget batteri der er på boardet via små lys på fjernbetjeningen.

FAQ

🏆 Hvilke WOWGO 2S er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste droner på markedet i 2020. Vil du vide hvilken? Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes WOWGO 2S?

Droner vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny WOWGO 2S”

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har, om det er til erhverv eller privat forbrug. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes drone til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Emily C. Andreasen Rating 10/10

eriders.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Find mere information

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.