Er WOWGO 2S det bedste el-board til prisen? Få svaret her

Udgivet 11.10.2019|Senest redigeret 22.05.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

WOWGO 2S er et elektrisk skateboard i højeste kvalitet til en god og fornuftig pris. Dette el-skateboard er generelt billigere end alle andre i dens kaliber, men kan samtidig hamle op med de andre store giganter som Boosted Board og Roadsurfing. Disse 3 skateboards ligner hinanden meget på både udseende, men også på de forskellige kvalitets standarder. Dog er WOWGO markant billigere end de to andre.

Det er ikke for sjov, at WowGo 2S bliver kaldt “the Golden Boy of budget electric skateboards“. Modellen er – og har i over 8 måneder været – det bedste elektriske skateboard til prisen.

På tværs af ekspertråd, anmeldelses-sites, e-skateboard-fora, Facebook-grupper, YouTube’ere, Reddit-tråde, bliver WowGo igen og igen rost til skyerne, og anbefalet som det perfekte e-skateboard for en førstegangskøber. Der er endda flere, der køber det som det “second board” og opgradering til det første.

WOWGO 2s er konstrueret med en kraftig motor og et kraftigt batteri. Det er blandt andet derfor at du kan kører hele 30 km. på en enkelt opladning. Ydermere kan WOWGO nå helt op på en topfart på hele 38 km/t. Boardet er så kraftfuldt at det kan klare at køre op ad en stigning på hele 30 %.

Er WOWGO 2S det bedste el-board til prisen? Få svaret her

 

Bedst på pris blandt de lovlige el-Skateboard

Vil du have et el-skateboard, i god kvalitet men samtidig ikke betale en formue for det? Så er er dette Elektriske skateboard noget for dig

WOWGO 2s er en af de bedre elektriske skateboards til prisen og de har lavet et super lækkert og virkeligt stærkt produkt, der er 100 % lovligt at køre på.

✅ Det kan køre hele 25 km på én opladning.
✅ Topfart på 38 km/t
✅ Super behagelig og nemt at køre på
✅ Kan oplades derhjemme i alm. stikkontakt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med dette skateboard kan du skifte imellem 3 forskellige gear hvor maksimum farten vel være forskellige. Ved niveau 1 kan du kører 0-20 km/t, ved niveau 2 kan du køre 0-30 km/t og ved niveau 3 er det muligt at komme helt op på 38 km/t. Dette er en god mulighed for at lade sine børn benytte sig af skateboardet, da man kan være sikker på de ikke kører for hurtigt og kommer galt afsted.

Fjernbetjeningen på WOWGO 2s er lavet i et super fedt og enkelt design. Farten kontrolleres med et drejehjul. Dette gør det nemmere og mere smooth at regulere farten ved føre. Fjernbetjening er fuldt opladet på en halv time og kan derefter holde i meget lang tid. Det er muligt at holde overblik over hvor meget batteri der er på boardet via små lys på fjernbetjeningen.

Denne side er anmeldt af: Dennis A. Winther Rating 10/10

https://eriders.dk/author/admin/

Emil Børsting Sørensen

eriders.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm denne artikel

Om skriben

Passioneret entusiast inden for personal e-transporters – især løbehjul og skateboards.

Find mere information her

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.