eriders logo
Roadsurfing HUB 2.0 elskateboard – Test & Anmeldelse Roadsurfing HUB 2.0 elskateboard – Test & Anmeldelse
Sidst opdateret den 6. januar 2020Danske Roadsurfing har udviklet et nyt og innovativt elektrisk skateboard i højeste kvalitet. Med HUB 2.0 får du en... Roadsurfing HUB 2.0 elskateboard – Test & Anmeldelse

Sidst opdateret den

Danske Roadsurfing har udviklet et nyt og innovativt elektrisk skateboard i højeste kvalitet. Med HUB 2.0 får du en cruising-følelse, som vil få de mest kritiske og inkarneret longboard-entusiaster til at blive blæst bagover i ren eufori. Med den ekstremt kraftige motor er det nu muligt både at køre længere på en opladning men også hurtigere.

Ydermere er hjulene stødabsorberende og reflekterende. Derudover er HUB 2.0 udstyret med en af de bedste tekniske fjernbetjeninger på markedet. Jeg vil i denne artikel komme ind på alle fordelene ved dette fantastiske elektriske longboard.

Super Flex

Roadsurfing har implementeret et smart og nytænkende Superflex bræt der er udviklet i bambus og glasfiber. Denne materialekombination giver ikke kun et tyndere bræt men også enormt god fleksibilitet. Fleksibiliteten vil forstærke din køreoplevelse, give en forbedret følelse af cruising, en mindre drejeradius og give boardet en bedre stødabsorbering.

Soft Polyuretan hjul

HUB 2.0 er designet med de nye durometer 78a, som giver forbedret vejgreb, trækkraft og reduceret vibration. Ifølge dansk lovgivning er det lovpligtigt at have refleks på siden at et elektrisk skateboard. Det har vi løst ved at printe nyt design på hjulet, der fungerer som refleks om aftenen.

HUB Lydløs Motor

Dette board er udstyret med den lydløse motor Hub, som er en kraftig og hurtig accelererende motor. Boardet har en topfart på 39 km/t og kan køre 25 km. på én enkelt opladning. Motoren sidder ugeneret under bordet i et kompakt design og er uden gearing eller motorbeslag.

Kendetegnet for hub motorer er at accelerationen og bremserne er mere smooth, hvilket skyldes ‘direct drive’ som gør der lettere for ingeniøren at indstille acceleration og bremseevne. Skulle det ske at man er ude for tæt trafik eller uheld kan HUB 2.0 selvfølgelig også bremse hårdt op.

  • Eneste danske elektriske skateboard brand
  • Dansk værksted til hurtige reparationer (2 års reklamation)
  • Dansk service / support
  • Lovligt i Danmark (CE Mærkning efter EU lovgivning)

Bedst i Test

Bedst til prisen blandt vores test af elektriske skateboards.

Roadsurfing er den nye spiller på det danske marked for elektriske skateboard, og de har lavet et super lækkert og virkeligt stærkt produkt, der er 100 % lovligt at køre på. 

 Det kan køre 25 km på én opladning.

 Topfart på 39 km/t 

 Kan kører op til 25 km på en opladning 

 Super behagelig og nemt at køre på

 Kan oplades derhjemme i alm. stikkontakt.   

Pris: 4.495

Smooth bremseevne

Bremseevnen på dette elektriske skateboard er lavet til at give brugeren en forsigtig og smooth følelse ved bremsning. I den daglige trafik er det ekstremt vigtigt at kunne bremse hurtigt men bremser man for hurtigt på et elektrisk skateboard kan man risikere at blive smidt af boardet. Derfor har Roadsurfing skabt den perfekte balance mellem en hurtig og flydende bremsning der giver dig en sikker og nem opbremsning.

Fjernbetjening med display

Roadsurfing HUB 2.0 styres med en fjernbetjening, som ved hjælp af et hjul bruges til at accelerere og bremse. Hjulet er til for at man bedre kan styre hastigheden, acceleration og bremseevne uden at blive kastet af skateboardet.

På fjernbetjeningen er der et display der gør det muligt at holde overblik over hastighed, kilometertæller og batteriniveau. På fjernbetjeningen kan du også skifte imellem 3 forskellige hastigheds niveauer.

Beskyttelse og støjniveau

Batteri og ESC er beskyttet af stærk rustfri aluminium, der er til for at beskytte men samtidig er i lav vægt så boardet ikke bliver for tungt. Selvom boardet har en sikker beskyttelses kasse anbefaler Roadsurfing ikke at køre i vådt føre. Det elektriske skateboard er lavet til at køre i tørt vejr og vand kan gå hen og skade boardet.

Støjniveauet i HUB motorer er så lavt er de færreste opdager at det er et elektrisk skateboard der kommer kørende. Dette giver en super fed allroundfølelse og du slipper for støj og unødvendig larm.

  • Topfart på 39 km/t
  • Køre 25 km. på én opladning
  • Hurtig acceleration
  • Hurtig levering (1-2 dage)

Kraftfuldt batteri

Den reklamerede levetid på batteriet variere selvfølge efter kørestil, vægt, vejr osv. Når det så er sagt, er batteriet på Roadsurfing HUB 2.0 et af de kraftfuldsete og mest holdbare på det danske marked. Batteriet kan køre helt op til 25 km. på én enkelt opladning.

Batteriet er bygget op af 20 kraftige battericeller fra anerkendte producenter som Panasonic og Samsung, så du får kvalitet for pengene og længst mulig batterilevetid. Med det integreret gevind i brættet, kan du hurtigt skifte batteriet.

Se også denne lignende artikel på vores side: Anmeldelse af de 4 bedste elektriske rulleskøjter

Emil Børsting Sørensen

Passioneret entusiast inden for personal e-transporters - især løbehjul og skateboards.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *