Onewheel – aldrig har det været sjovere at komme fra A til B


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Bedst til prisen
Onewheel Pint
 • Størrelse: 222mm x 266mm x 689mm
 • Rækkevidde: 10-13 km.
 • Tophastighed: 26 km/t
Premium-valg
Onewheel XR
 • Rækkevidde: 19-28 km.
 • Tophastighed: 30 km/t
 • Batteri: Safe LifePo4

Vi skaber overblik ved at samle priser, anmeldelser, ekspertråd og tests ét sted.

Overblik over hvilke produkter der er på markedet

Onewheel er hurtigt blevet et ekstremt populært køretøj, og hvis du ikke har hørt om det endnu, vil du formentlig blive lige så begejstret som alle andre for at lære denne et-hjulede køreform bedre at kende.

Vi har gennemgået en række omfattende Onewheel tests, og baseret på disse bringer vi dig sammenfattede anmeldelse af de to mest populære Onewheel. Læs mere om dem lige her.

Onewheel XR

Onewheel Pint – Bedst i test og bedst til prisen

BEDST TIL PRISEN

Testresultater

I en test udført af Wired.com placeres Onewheel Pint lige over storebroren, Onewheel XR, med et enkelt point. Den vinder blandt andet i test, fordi den er en smule lettere og mindre end storebroren, hvilket gør den absolut nemmere at bære og have med rundt omkring.

 • Størrelse: 222mm x 266mm x 689mm
 • Rækkevidde: 10-13 km.
 • Tophastighed: 26 km/t

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: 222mm x 266mm x 689mm
 • Rækkevidde: 10-13 km.
 • Tophastighed: 26 km/t
 • Ladetid: 120 minutter
 • Motor: 750W Hypercore hub motor
 • Max vinkel: >30 grader
 • Sensorer: MEMS 6-DOF
 • Batteri: NMC

Om Onewheel Pint

Onewheel Pint er kåret til at være bestseller i Danmark, og det skyldes helt sikkert, at du får virkeligt gode egenskaber til den absolut skarpeste pris. Med en pris på under 10.000 kroner kan de fleste være med, når de skal investere i et lækkert, fleksibelt og nemt transportmiddel til og fra arbejde.

Pint er en smule mindre end både XR (nævnt nedenfor) og de øvrige Onewheels, der tidligere har været på markedet, og den er skabt med netop fleksibiliteten for øje. Således kan du uden problemer tage Pint med i bussen eller have den stående ved siden af dig, når du sidder på en kaffebar. Den kan også sagtens stå under dit skrivebord på arbejde.

Du kan køre 10-13 km på en opladning, og topfarten er 26 km/t. Dermed er der heller ikke gået på kompromis med hverken styrke eller udførelse ved produktionen af denne lidt mindre Onewheel.

Der er desuden tilføjet et smart system, som giver dig besked om, hvad sensorerne mærker, og der er skabt et godt greb til Pint’en, så det er nemt at have den med i hånden, når du ikke kører på den.

Der er desuden tænkt over, at der skal være så lidt friktion som overhovedet muligt, og du skal heller ikke læne dig voldsomt meget til én side for at få Pint’en til at dreje. Det skyldes, at denne udgave er lettere og en smule mindre end dens storebror.

Onewheel XR – Premium valg

Premium Valg

Onewheel XR – Premium valg

Testresultater

Wired.com har testet denne lækre Onewheel og konkluderet, at netop denne model egner sig bedst til regulære sports- og action-nørder, end til de mennesker der blot vil bruge Onewheel som et transportmiddel i hverdagen.

 • Rækkevidde: 19-28 km.
 • Tophastighed: 30 km/t
 • Batteri: Safe LifePo4

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Udvalgte specifikationer

 • Rækkevidde: 19-28 km.
 • Tophastighed: 30 km/t
 • Batteri: Safe LifePo4

Om Onewheel XR

XR er storebroren til Pint’en, der er nævnt ovenfor. Den er således lidt større, har en større rækkevidde og kan køre hurtigere. XR er tredjeudgaven efter den første originale Onewheel, der blevet lanceret i 2014. Der er således virkelig skruet op for de lækre detaljer, og det føles som en drøm at drøne gennem byen på en XR.

Den kan krydse næsten ethvert terræn, og du vil hurtigt få følelsen af at stå på snowboard midt i byen. Du styrer den med din balance, forstået på den måde, at hvis du læner dig frem, kører den fremad, og når du læner dig tilbage, bremser den. Læner du dig til højre eller venstre, drejer den.

Den har desuden superkraftige LED lygter både foran og bagved, som automatisk skifter, hvis du ændrer retning.

XR kan køre mellem 19-28 km på en ladning, og dens topfart er hele 30 km/t. Der er således god chance for at nå hurtigt frem til din destination, ligesom det er nemt at navigere ind og ud mellem cyklister og biler.

Hvad er Onewheel?

Tænk et elektronisk skateboard på ét hjul, og du har (meget kort fortalt) essensen af Onewheel. Mange mennesker har allerede erstattet både bil og cykel med dette et-hjulede vidunder, og særligt i disse tider hvor fokus på miljø og bæredygtighed vinder frem, er der al mulig grund til at skifte bilen ud med en Onewheel på de lidt kortere distancer. Hvis det pludselig begynder at regne eller sne på din tur, kan du nemt tage Onewheel under armen og hoppe på bussen.

Onewheel er således et lækkert, fleksibelt og cool transportmiddel, som hurtigt kan få dig fra A til B.

Ekstra gear til din Onewheel

Til dit Onewheel køb kan du tilkøbe alskens lækre ekstra gadgets, som gør oplevelsen både lidt sjovere og lidt pænere. Du kan således tilkøbe forskellige fælge i forskellige farver, så du både undgår sprøjt og trælse pletter, men samtidig ser din Onewheel ekstra cool ud.

Desuden kan du købe kofangere til boardet, så du hverken skrammer, ridser eller beskadiger din Onewheel ved eventuelle styrt eller mindre sammenstød.

Du kan desuden også få et smart ”hus” til den, til når du rammer kontoret eller hjemmet. Her kan du hænge din Onewheel op, så den ikke roder, ligesom den kan oplades i huset, så du ikke har ledningerod på gulvet.

FAQ

🏆 Hvilke Onewheel er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste Onewheel’s på markedet i 2020. Vil du vide hvilken du skal vælge? Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes Onewheel?

Onewheel’s vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny Onewheel?

Vi hos eriders.dk anbefaler, at du overvejer, hvilke spec. som bedst dækker dit behov, herefter skal du overveje hvad dit budget er, da der findes Onewheel’s i flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Emily C. Andreasen Rating 10/10

eriders.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Find mere information

 1. Jeppe

  2020-11-19 15:15:04 Hej Forstår ikke rigtig jeres anmeldelse pt må man da ikke kører onewheel på offentlig vej, da max hastigheden overstiger 20 km/t? Bør I ikke pointere det i jeres beskrivelse? Står endda at XR'en er "drøm at drøne igennem byen på" og et godt alternativ til bil og cykel, men det giver ikke mening når ikke må køre på offentlig vej el lign. Eller har jeg forstået lovgivning forkert? Jeg ville da på alle måde ønske det var anderledes og man måtte bruge onewheel i Danmark, med nu hvor det ikke er tilfældet virker det misinformation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.