eriders logo
Minidrone test – test af de 5 bedste minidroner Minidrone test – test af de 5 bedste minidroner
Sidst opdateret den 13. februar 2020Minidroner er blevet børn og voksnes favorit gadgets, der kan bruges til at lege med og gå på opdagelser... Minidrone test – test af de 5 bedste minidroner

Sidst opdateret den

Minidroner er blevet børn og voksnes favorit gadgets, der kan bruges til at lege med og gå på opdagelser i naturen.  

I det store udvalg på det danske marked kan du finde minidroner på tilbud, mini droner med kamera, ligesom der findes drone til børn. Er du på udkig efter en fjernstyret mini drone til leg og fritid, skal du vælge de modeller, som giver dig de bedste anvendelsesmuligheder, og som er designet efter dine behov.

En lille drone kan være den perfekte begynder drone for både børn og voksne. Hvis du leder efter minidrone tilbud, kan du finde dem til en god pris – men husk kvaliteten.

I vores minidrone test herunder, finder du 5 af de bedste og mest moderne micro droner på det danske marked.

Parrot Mambo drone – Bedste minidrone til børn

parrot-mambo-drone

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Der kan være mange grunde til at vælge en lille drone. For det først får du et perfekt begynderredskab, som er nem at styre, og for det andet får du en gadget, som er billig og til at betale for enhver med eller uden teknikerfaring.

Parrot minidroner er nogle af de mest populære produktudgaver på markedet. Denne Parrot Mambo FPV Pack er den oplagte begynder drone til dig, der vil have udstyr i topklasse uden at skulle betale en høj pris.

Denne lille og smarte drone kan betjenes og styres via din smartphone eller ved hjælp af den medfølgende Parrot Flypad. Dette gør den til én af de bedste modeller til børn.

Med Parrot Mambo får du en gadget, der er spækket med den nyeste teknik. Du kan bruge din gadget til flyvetræning og få den bedste minidrone til børn til at lave avanceret akrobatik i luften. Parrot Mambo er udviklet til at kunne stabilisere sig selv i luften.

Udvalgte specifikationer

 • Høj kvalitet og nyeste teknik
 • 18x18cm (inkl. propelbeskyttere)
 • 63g
 • Rækkevidde på op til 20m
 • Indbygget kamera
 • Flyvetid på 8-9 minutter

Ryze Tello Drone Boost Combo – Bedste minidrone til voksne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Mens de små droner er ideelle til børn, der kan stimulere deres nysgerrig, koordinationsevner og give dem masser af udendørsoplevelser, kan de bedste minidroner blive din nye hobby som voksen. Holder du i forvejen af at tage billeder i naturen og arbejde med at gøre dine fotos af landskaber endnu bedre, vil du få masser af oplevelser med denne Ryze Tello.

Der er garanti for utallige timers friluftsliv og naturfascination, når du er i besiddelse af én af de bedste minidroner.

Med denne Ryze Tello model kan du få smukke og enestående naturoplevelser og dokumentere dem for livet ved hjælp af det indbyggede kamera. Du kan tage billeder og videoer, og få dem sendt til din smartphone.

Den høje kameraopløsning vil give dig unikke udviklingsmuligheder for at arbejde med fotos. Ryze Tello har 2 ekstra antenner, som stabiliserer dronen og gør dine billeder og videoer klare.

Udvalgte specifikationer

 • Indbygget kamera med høj opløsning
 • Kan bruges til både fotos og videoer
 • 80g i totalvægt
 • 2 propelbeskyttere
 • 4 ekstra propeller

Syma X8HG Drone – lille drone til fornuftige penge

syma-x8hg-drone

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

I takt med den stigende popularitet bliver markedet for mikro droner udvidet, og der kommer hele tiden nye udgaver til. Dette er en fordel for dig, når du vil have en solid og lille drone til en billig pris.

Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet og flyveegenskaber, når du er på udkig efter en micro drone til en budgetvenlig pris. Med denne Syma X8HG model får du en simpel og smart, lille drone, der kan bruges i lang tid. De bedste minidroner er dem, som har en lang rækkevidde, og som gør det muligt for børn og voksne at bruge masser af timer på at lære at lave loops.

Syma X8HG kan med sin simple og brugervenlige teknik anvendes af børn fra 10 år og opefter. Det kan blive den perfekte gadget, som får det store barn eller den unge teenager til at bruge mange timer udendørs.

Udvalgte specifikationer

 • Relativ billig pris
 • Simpel og brugervenlig model
 • Elegant, hvidt design
 • Skal oplades via USB (medfølger)
 • Blinkende lyseffekter under flyvning
 • God rækkevidde (2,4 GHz)

Silverlit Hyperdrone Racing – Bedste design  

Silverlit-Hyperdrone-Racing-Drone

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Vil du have en lille drone, som har alle de egenskaber og muligheder, der skal til, for at du får masser af sjove og udfordrende flyvetimer, skal du vælge denne Silverlit Hyperdrone Racing.  

Den forener det bedste fra alle verdener både med hensyn til anvendelsesværdi, beskyttelse og teknik. Silverlit Bumper er iblandt de nyeste modeller på markedet og har det bedste design, når det kommer til beskyttelse. Den er udviklet med 360graders beskyttelse, som er en fordel for dig, der er ny indenfor droneflyvning. Det bløde materiale er med til at skåne din gadget og sikrer samtidig, at den ikke går i stykker, hvis den skulle flyve ind i ting.

Som noget ekstra særligt er denne micro drone vandtæt, hvilket gør det muligt for dig at flyve med den over havet og tage flotte naturbilleder af havoverflader.

Udvalgte specifikationer

 • Bedste pris på minidrone
 • Vandtæt design
 • Blødt materiale der skåner den mod slag og stød
 • 360graders beskyttelse
 • Kamera
 • Kan anvendes af børn fra 8-10 år og opefter

Battle Drones – Bedste minidrone sæt til luftkampe

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

For børn og barnlige sjæle kan de bedste minidroner blive de perfekte gadgets til lege og sjove udfordringer. Mens nogle udgaver er designet med kamera, som kan bruges til naturbilleder, findes der også micro droner, som er udviklet til lege.

Med disse Battle Drones får du 2 flyvestærke og moderne droner, der leveres med alt det udstyr og tilbehør, som du har brug for. De 2 minidroner er skabt i hver sin farve, så det er nemt at kende forskel på sin egen flyver og modstanderens.

Der medfølger 2 controllere, som giver fuld kontrol over hver drone. De 2 droner er nemme at styre via controlleren, hvor du med simple knapper kan få hver flyver til at lave akrobatik i luften samt affyre skyd for at nedkæmpe den anden. Hver drone er udstyret med sensorer, som registrerer skud. Hver flyver kan blive ramt 4 gange, førend den vil gå ned i en spiral. Herefter skal der ventes et par minutter, hvorefter dronen er klar til kamp igen.

Udvalgte specifikationer

 • 2 teknisk gode minidrone i 2 forskellige farver
 • 2 medfølgende controllere
 • Nemme at styre
 • Designet til lege og luftkampe
 • Sjove funktioner
 • Rækkevidde på op til 30-50m

Se også denne lignende artikel på vores side: Bedste i test – dronen har indtaget Danmark

Læs også vores artikel om: Komplet guide om drone regler

Denne side er anmeldt af: Liva Kruse 10/10

Alexander V. Christiansen

Alexander er redaktør for Obsidian Media ApS, med en stor personlig interesse i elektriske kørefaretøjer, særligt elektriske løbehjul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *