Christiania elcykel test-overblik:
De bedste Christiania elcykler på markedet

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Skal du snart ud og købe en ny Christiania-cykel? Så skal du helt sikkert læse med her! Vi har nemlig her samlet nogle af de absolut bedste Christiania-cykler på markedet for at kunne give dig det bedst mulige overblik.

Vi har undersøgt den enkelte cykel for at finde ud af, hvad den kunne, og hvordan den adskilte sig fra andre, lignende cykler. Vi har haft den enkelte Christiania-cykels egenskaber og specifikationer i fokus. Desuden har vi også forsøgt at sammenligne cyklerne indbyrdes.

Der findes mange forskellige Christiania-cykler på markedet. Vi har forsøgt at repræsentere denne diversitet i dette overblik. Du finder altså både el-ladcykler og ladcykler uden motor. Du vil også møde Christiania-cykler med meget forskellige typer karosseri/kasser.

Hvis du i stedet er på udkig efter et el-løbehjul, kan du med fordel tjekke denne test af de bedste el-løbehjul ud.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun tidligere udvalgte produkter, som enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Hvad skal du overveje, før du køber et christiania cykler

En Christiania-cykel er en investering i en mere praktisk og sjovere hverdag. Vi har samlet de vigtigste overvejelser, du kan gøre dig, inden du kaster dig ud i dit næste køb.

 • Skal den have motor? Om du har brug for motor eller ej kommer an på dine personlige behov og kræfter i benene. Hvis der skal cykles mange kilometer dagligt eller vejen har mange bakker, kan en motor være en stor hjælp. Så går det let på trods af stor vægt i boksen.
 • Hvad skal den bruges til? Christiania-cykler er ikke kun designet til at køre børnene i daginstitution. Den kan også være praktisk at eje for små virksomheder, hvor den kan bruges til events, eller den kan blot være et cool element, når du skal handle ind.
 • Hvor meget må den koste? Prisen varierer meget på Christiania-cykler. Den afhænger af størrelse, om den er med batteri, og hvilke elementer den indeholder. Overvej, hvad du har budget til og behov for.

arrow-more

Sådan udvælger og vurderer vi produkter på eRiders

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. De produkter, du finder i artiklen, forhandles ved én eller flere af vores partnere. Du kan finde vores partnere i de mange pristabeller, og det giver dig mulighed for at finde den bedste pris på det produkt, du leder efter. Selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter i artiklen, beror vores anbefalinger på en samlet vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Data om brugeradfærd og -præferencer
 • 4
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at være opmærksom på, at artiklen ikke er en rangering af markedets bedste produkter, men en gennemgang.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte christiania cykler

Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

Produkterne i denne artikel er udvalgt ud fra en række forskellige principper. Vi har først og fremmest tilstræbt at vælge nogle forskellige produkter, som havde vidt forskellige ting at byde på. Derfor finder du i dette overblik både Christiania-cykler med og uden elmotor. Dette er også årsagen til, at bl.a. en eventcykel og en cykel velegnet til varer er med i dette overblik.

Derudover har vi selvfølgelig også haft fokus på, at produkterne i denne artikel skulle være af en vis kvalitet. Vi har kun udvalgt cykler fra ladcyklen.dk, da vi ved, at disse cykler lever op til ladcyklen.dk’s standarder, hvilket er en vis garanti for cyklens kvalitet.

Vi har udvalgt nogle af de Christiania-cykler, som er særligt populære hos ladcyklen.dk, da dette også ofte er en garant for et produkts kvalitet.

Hvad skal jeg overveje inden jeg køber en ny Christiania-cykel?

Der er flere ting, som du bør overveje, inden du køber en ny Christiania-cykel. Du skal især garantere dig, at du har en cykelhjelm, så du ikke kommer til skade på cyklen. Derudover bør du bl.a. tænke over:

Budget

Hvor mange penge er du villig til at betale for din nye Christiania-cykel? Dette er et vigtigt spørgsmål, idet budgettet sætter hele rammen for, hvilken elcykel du kan købe. Du må derfor spørge dig selv, hvor meget cyklen må koste? Dette kan du med fordel gøre, inden du opsøger en forhandler, så du ikke ende med at blive grebet af stemningen og komme af med for mange penge.

Anvendelse

Hvad skal Christiania-cyklen bruges til? Dette er et helt essentielt spørgsmål, da det er med til at afgøre, hvad det er for en cykel, du skal købe.

Hvis cyklen blot skal bruges til at køre til og fra børnehaven eller noget andet, så kan du nøjes med én type cykel. Hvis du fx vil bruge cyklen til at køre ud med varer eller omdele post, skal din cykel selvfølgelig kunne nogle helt andre ting.

Du bør også tænke over, hvor meget vægt eller last cyklen skal kunne klare. Hold øje med dette, når du køber din nye Christiania-cykel.

Elcykel eller ej?

Du bør helt sikkert også overveje, om din Christiania-cykel skal være med eller uden elmotor. Dette kommer igen an på, hvad cyklen skal bruges til.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert og test-kilder

Ladcyklen.dk

Ladcyklen.dk er en online butik, som sælger alt inden for ladcykler. Dette inkluderer altså også alle mulige former for Christiania-cykler. Ladcyklen.dk er derfor specialister indenfor området, og de har op gennem flere år samlet sig en masse erfaring indenfor området.

FAQ

Hvordan cykler jeg på en Christiania elcykel?
Det kan føles udfordrende, første gang du cykler på en Christiania elcykel. Dog er det ikke specielt anderledes fra en almindelig cykel. Det vigtigste, du skal være opmærksom på, er, at du skal bruge mere plads til at dreje, og du skal fokusere lidt ekstra på balancen i svingene.
Hvordan vælger jeg en Christiania elcykel?
Når du skal vælge en Christiania elcykel, er det vigtigt, at du vælger en cykel, som du føler dig komfortabel på. Det kan føles udfordrende første gang, du skal køre på en Christiania cykel, og derfor er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas og sikker.
Hvor bliver Christiania cykler lavet?
Oprindeligt blev Christiania cykler lavet på Christiania, som ligger inde i København. Da efterspørgslen på cyklerne begyndte at stige, kunne produktionen ikke følge med. Derfor blev produktionen af cyklerne flyttet til større faciliteter på Bornholm, hvor Christiania cyklerne stadig bliver lavet i dag.
Ja, en Christiania elcykel kan være pengene værd, hvis du gerne vil hurtigt og nemt gennem byen, men har brug for lidt ekstra plads til at transportere ting. En Christiania elcykel kan især være et godt køb for forældre til mindre børn, som kan køre med på ladet.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Christiania Eventbike El-ladcykel - God til events

Christiania E-light el-ladcykel - Kraftig motor

Christiania Pbox El-ladcykel - God til varetransport

Christiania 26’’ Sport

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme