Boosted Plus | Alt i alt – et suverænt elektrisk skateboard


Denne artikel indeholder annoncer. Læs mere her.

Overblik over hvilke produkter der er på markedet

Boosted Boards er kendt verden over for at være et af de meste populære elektriske skateboards overhovedet og dette er der god grund til. Boosted plus er et kvalitetsboard der er lavet til at kunne klare næsten alt. Det kan holde til flere tusinde kilometer, hvis man passer på det. Ydermere er brættet super fleksibelt, det kan holde til hele 120 kg, levetiden er blandt de længste på markedet og det tager ikke skade ved at køre i regn eller igennem vandpytter.

Boosted Plus er særdeles hurtigt. Det har en tophastighed på omkring 35 km/timen. Med mindre du har en masse erfaring i elektriske skateboards har du absolut ikke lyst til at køre hurtigere end det.

 •  Topfart 35 km/timen
 •  Distance: 22 km på en opladning
 •  Vægt: 6,5 kg
 •  Max stigning/bakke: 30 %
electric Skateboard

Boosted Plus | Alt i alt – et suverænt elektrisk skateboard

Vores foretrukne blandt de lovlige el-Skateboard Vil du have et el-skateboard, der er lovligt at køre på danske cykelstier? Så er er dette Elektriske skateboard noget for dig

Boosted Boards er et af de mest solgte el-skateborads verden over og de har lavet et super lækkert og virkeligt stærkt produkt, der er 100 % lovligt at køre på. 

 •  Det kan køre hele 25 km på én opladning.
 •  Topfart på 35 km/t
 •  Kan kører op til 22 km på en opladning

FORHANDLER

TOTAL PRIS

G TIL

Boosted har ifølge de fleste eksperter den bedste og mest “smooth” bremseevne i forhold til mange andre elektriske skateboards på markedet, hvilket betyder mere end du regner med, når kører med så stor fart. Det er nemlig sådan at hvis du bremser for hårdt op på et elektrisk skateboard kan du risikere at blive kastet af boardet.

Boosted boards er igennem tiden blevet rost for at være det skateboard med den mest smooth køreoplevelse. Dette skyldes blandt andet at der er flere forskellige drive modes at vælge imellem. Du kan nemlig vælge en langsommere og mindre aggressive ‘mode’ til at starte med, mens du stadig lærer.

En anden er deres klare fordele ift. andre boards er fjernbetjeningen, som er en af de bedste på markedet. Man styrer hastigheden med tommelfingeren med en fjeder-balanceret hjul, som skubbes frem for acceleration og bremser i sin naturlige position. Det gør meget nemt at styre din hastighed og stoppe uden for pludselige bevægelser. Se mere om Boost fjernbetjening her

Dette elektriske skateboard er konstrueret med nogle brede og kraftige hjul, hvilket giver dig et super godt vejgreb under føre. Ydermere er hjulene stødabsorberede overfor småsten og dårlig asfalt. Alt dette er med til at give brugeren en bedre helheds oplevelse under kørsel.

Trucksne der holder hjulene er af højeste kvalitet og sikre et fast føre. Det er vigtigt at trucksne på et skateboard og især et elektrisk er af god kvalitet og kan holde til høj fart og skabe sving. Man må sige at Boosted lever op til disse krav.

FAQ

🏆 Hvilke elektrisk skateboard er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste elektrisk skateboard på markedet i 2020. Vil du vide hvilken? Kan du læse mere på selve artiklen.

🔍 Hvordan testes Elektrisk skateboard?

Elektrisk skateboard vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

🤔 Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ny Elektrisk skateboard”

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort forbrug du har, om det er til erhverv eller privat forbrug. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes elektrisk skateboard til flere forskellige prisklasser.

Denne side er anmeldt af: Emily C. Andreasen Rating 10/10

eriders.dk

Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.

Om skribent

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Find mere information

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.