BOOSTED PLUS ANMELDELSE:
ET SUVERÆNT ELEKTRISK SKATEBOARD

Baseret på vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

1 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag eRiders er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Boosted Boards er kendt verden over for at være et af de meste populære elektriske skateboards, du kan få.

Boosted plus er et kvalitetsboard, der er lavet til at kunne klare det meste. Det kan holde til flere tusinde kilometer, hvis du passer på det. Derudover er brættet super fleksibelt, kan holde til hele 120 kg, og tager ikke skade ved at køre i regn eller kørsel gennem vandpytter.

Du får et skateboard med en tophastighed på omkring 35 km/timen. Med mindre du har en masse erfaring i elektriske skateboards, har du sjældent lyst til at køre hurtigere end dét.

Det skal du overveje, inden du køber et Boosted Board/elektrisk longboard:

 • Prisklasse og ambitionsniveau: Eftersom elektriske skateboards/elektriske longboards fås i en række forskellige prisklasser, bør du lave en forventningsafstemning i forhold til dit behov. Skal longboardet primært være velegnet til pendling? Freestylekørsel med masser af tricks? Søger du et lidt mere avanceret board, skal du også være indstillet på at gå noget op i pris – det vil være en god langtidsinvestering.

 • Hastighed: Der er efterhånden kommet en del regler for brugen af elektriske køretøjer på offentlig vej. Her må topfarten være på max. 20 km/t. Boards med en højere topfart hører til på private veje/baner. Hastigheden kan derfor spille en afgørende rolle for, hvordan du må anvende dit board.

 • Bedst i test: Tager du et grundigt kig på bedst i test-oversigterne, kan du få et nyttigt indblik i, hvordan såvel eksperter som forbrugere har vurderet de enkelte boards. Det kan hjælpe dig med at finde det board, der passer bedst ind i din hverdag. Betyder det mest for dig at finde et board, der kan tåle en del hug? Skal boardet være fremstillet i bæredygtige materialer? Skal boardet være godt til stigninger?

arrow-more

Populært valg

Boosted Plus - Et suverænt elektrisk skateboard

Vores foretrukne blandt de lovlige el-Skateboard Vil du have et el-skateboard, der er lovligt at køre på danske cykelstier? Så er er dette Elektriske skateboard noget for dig

Boosted Boards er et af de mest solgte el-skateborads verden over og de har lavet et super lækkert og virkeligt stærkt produkt, der er 100 % lovligt at køre på.

Boosted Plus
Populært valg
 • Kan køre hele 22 km på én opladning.
 • Topfart: 35 km/t
 • Vægt: 7,7 kg.

Mere om Boosted Plus

SPECIFIKATIONER

 • Topfart: 35 km/timen
 • Distance: 22 km på en opladning
 • Vægt: 7,7 kg
 • Max stigning/bakke: 25 %
 • 4 modes (fra begynder til ekspert)
 • 85 mm Boosted Stratus hjul
 • Power på 2000W

GearLab er et af testmagasiner, der har vurderet Boosted Plus. Boardet får redaktionens varmeste anbefaling og scorer højt på parametre som hastighed, bremseevne, konstruktion samt evnen til at håndtere stejle terræner. Redaktionen understreger især, at du får en stor kontrol trods den høje hastighed og et mere kuperet terræn. Prisen og rækkevidden er dog to af de ting, der trækker en smule ned.

Boosted har en virkelig god bremseevne i forhold til mange andre elektriske skateboards på markedet, hvilket betyder mere end du regner med, når kører med stor fart. Det er nemlig sådan, at hvis du bremser for hårdt op på et elektrisk skateboard kan du risikere at blive kastet af boardet.

Boosted boards er igennem tiden blevet rost for at være det skateboard med den mest smidige køreoplevelse. Det skyldes blandt andet at der er flere forskellige drive modes at vælge imellem. Du kan nemlig vælge en langsommere og mindre aggressive ‘mode’ til at starte med, mens du stadig lærer.

En anden er deres klare fordele ift. andre boards er fjernbetjeningen, som er en af de bedste på markedet. Man styrer hastigheden med tommelfingeren med en fjeder-balanceret hjul, som skubbes frem for acceleration og bremser i sin naturlige position. Det gør meget nemt at styre din hastighed og stoppe uden for pludselige bevægelser. Se mere om Boost fjernbetjening her

Dette elektriske skateboard er konstrueret med nogle brede og kraftige hjul, hvilket giver dig et super godt vejgreb under føre. Ydermere er hjulene stødabsorberede overfor småsten og dårlig asfalt. Alt dette er med til at give brugeren en bedre helheds oplevelse under kørsel.

Trucksne der holder hjulene er af højeste kvalitet og sikre et fast føre. Det er vigtigt at trucksne på et skateboard og især et elektrisk er af god kvalitet og kan holde til høj fart og skabe sving. Man må sige at Boosted lever op til disse krav.

Fordele og ulemper ved Boosted Plus

Fordele

 • Høj tophastighed – én af de bedste inden for longboards
 • Board med en super fin stabilitet
 • Rigtigt godt valg til større stigninger

Ulemper

 • Hører til et af de dyreste boards

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Boosted Plus

Hvor gammel skal jeg være for at køre på Boosted Boards?

Boosted Boards er omfattet af de officielle færdselsregler for elektriske skateboards/longboards. Siden 2019 har der været etableret en forsøgsordning, hvor de har været tilladt i trafikken, dog under visse betingelser. Forsøgsordningen har f.eks. stadfæstet, at det er lovligt at køre på cykelstierne. Reglerne for brugen følger derfor også i høj grad de nuværende cykelregler.

Pr. 1. januar 2022 er der kommet en ny tilføjelse til reglerne, som således fortsætter med at gælde for såvel selvbalancerende køretøjer som elektriske skateboards, herunder longboards.

Der er klare regler for, hvor gammel du skal være for at køre på elektriske skateboards som Boosted Plus. Du skal være fyldt 15 år. Er du under 15 år, skal du altid være i følge med en myndig person. Fra 1. januar 2022 er det endvidere blevet lovpligtigt for alle at bære cykelhjelm.

Hastigheden er også et af de vigtige punkter i regelsættet. Elektriske skateboards må max. kunne køre 20 km/t med motorkraft alene. Du skal derfor være OBS på, at elektriske skateboards som Boosted Boards med en højere topfart kun må anvendes på privat vej/bane.

Hvilket Boosted Board skal jeg købe?

Det kommer naturligvis meget an på dine personlige behov, og hvordan du ønsker at benytte det i din hverdag.
Søger du imidlertid et robust board, som du kan få stor glæde af – hvad enten du er nybegynder eller mere erfaren – er Boosted Plus et super godt valg. Det er måske nok en af de dyrere løsninger inden for longboards, men også både kraftfuldt og spækket med masser af teknologi. Det er også en af årsagerne til, at vi har rangeret det så højt i vores gennemgang.

Boosted har længe været kendt som en populær fabrikant inden for longboards, og med Boosted Plus V3 har de lanceret et opdateret board med ekstra styrke i både motor og batteri.

Nogle af fordelene ved Boosted Plus er en stor sikkerhed, letvægtsfølelsen, et vibrationsdæmpende skum, forbedrede fiberglaslag, en finjusteret bremseevne, mulighed for at håndtere stigninger på over 25% samt en af de højeste tophastigheder på dagens marked. Der er således meget, der taler for at vælge Boosted Plus, som i den nye version er blevet endnu mere manøvredygtig. 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

GearLab

GearLabs mission er soleklar; at skabe verdens bedste produktanmeldelser. Det sker via objektive tests, hvor topprodukterne inden for kategorierne både bliver testet i laboratoriet såvel ude i den virkelige verden. Nøgleordet er endvidere at give forbrugerne adgang til både dybdegående og pålidelige anmeldelser, så forbrugerne får masser af nyttige råd, inden de skal ud at investere i tech-relaterede produkter.

GearLab har anmeldt longboardet Boosted Plus, som er bedømt inden for testkategorier som rækkevidde, ydeevne, hastighed, bremseevne og konstruktion. Det er blevet klassificeret som redaktionens anbefaling. De højeste point falder inden for parametre som hastighed, bremseevne, konstruktion samt evnen til at håndtere stejle terræner. Redaktionen hæfter sig især ved, at du får en stor kontrol trods den høje hastighed og et mere kuperet terræn. Prisen og rækkevidden er de to af minusserne.

Anmeldelsen er udført den: 11. september 2018
Læs anmeldelsen her

FAQ

Hvilket Boosted board er det bedste at købe?
Hvis du søger et godt Boosted board, så bør du bestemt tage et kig på modellen Boosted Plus. Det elektriske skateboard er blevet kåret som testvinder i vores oversig hos eriders.dk, men det er også et enormt populært board blandt forbrugerne.
Hvordan vælger jeg et Boosted board?
Når du skal vælge et Boosted board, så er det en god ide at gå efter en model, som er lavet i god kvalitet. Det sikrer, at boardet ikke bliver slidt alt for hurtigt ned. Du bør også gå efter et board, som passer til dine personlige behov.
Ja, Boosted boards kan bestemt være pengene værd, hvis du gerne vil kunne komme nemmere og sjovere igennem trafikken i byen. Et Boosted board kan være et fedt alternativ til for eksempel cyklen eller bybussen, da boardet kan opnå en relativ høj tophastighed.
Hvor holdbare er Boosted boards?
Boosted boards er kendt for at være et holdbart elektrisk board. Det er blandt andet derfor, at Boosted boards har en relativ høj pris, da du betaler for et board, som kan holde til de fleste strabadser. Du får dog også meget underholdning for pengene.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme